Biz ne konuşuyoruz6 günde Miley 100 olmuş.
![]()
Miley'in klibi o zamanlar bayağı olay yaratmıştı gerçi.
Biz ne konuşuyoruz6 günde Miley 100 olmuş.
![]()
Miley'in klibi o zamanlar bayağı olay yaratmıştı gerçi.Ama adele bilek gücüyle gömdü geçti diyebiliriz şimdiden.
![]()
Once ki şarkılarına nazaran vasat Hello bence. Zaten Demi dışında youtube'da boş geçmeyen yok.Selena bile 100m oluyor kolaylıkla.
![]()
Hede len.
Hello'yu beğenmedim ama milletin acayip bir açlığı vardı, Adele 3 dakika boyunca opera söylese yine rekor kırardı, okadar açtık sen düşün.![]()
5 gün de 100M olup rekoru kırdı.Biz ne konuşuyoruz6 günde Miley 100 olmuş.
![]()
5 gün de 100M olup rekoru kırdı.
Ama hala aynı dönem içerisinde Vevo rekorunu 2 kez kırabilen tek sanatçı Miley ve yine rekoru en uzun koruyabilen sanatçı da Miley.![]()
Biz de bir aralar Wrecking Ball'ı 1 milyar yapmaya çalışıyorduk.Ayy sus bugün 23. Vevo sertifikasını aldık zaten.![]()
Biz de bir aralar Wrecking Ball'ı 1 milyar yapmaya çalışıyorduk.Neyse, o 2016'da kendiliğinden olur zaten.
![]()
Sıradan hale gelmiş olabilir ama Miley bunu yaparsa teen queen olduğunu kanıtlayacak.Olacak gibi. Ama 1 milyar artık sıradan hale geldi![]()
Sıradan hale gelmiş olabilir ama Miley bunu yaparsa teen queen olduğunu kanıtlayacak.![]()
Ödüllere göre de teen queen zaten Miley.Kime göre.Vevo her şey değil.
![]()
Ödüllere göre de teen queen zaten Miley.![]()
Küçük lokmaymış. Rihanna'dan sonra onun yerine kim geçecek, onu konuşuyoruz burada.Uff küçük lokmaları konuşmaktan sıkıldım sus.MS açıklanıyor zaten.ss
Küçük lokmaymış. Rihanna'dan sonra onun yerine kim geçecek, onu konuşuyoruz burada.İnşallah elenirsin.
![]()
Bu arada Allah affetsin, MS'yi M5 diye okuyup heyecanlandım.Sus bakim. Stay sevmedi forum Elenirsem şaşırmam.![]()
Bu arada Allah affetsin, MS'yi M5 diye okuyup heyecanlandım.![]()
Miley'nin 5. stüdyo albümüne taktığımız ad. Hani şu Ocak'ta veya Şubat'ta çıkacak olan. İçinde Madonna ve Miley'nin düetinin olduğu.M5 ne ki.ss
Miley'nin 5. stüdyo albümüne taktığımız ad. Hani şu Ocak'ta veya Şubat'ta çıkacak olan. İçinde Madonna ve Miley'nin düetinin olduğu.![]()
Dedi idolünün çıkardığı en son klip daha sertifika alamamışken.Kesin flop.![]()
Dedi idolünün çıkardığı en son klip daha sertifika alamamışken.![]()