@sokak sanati sokakcığım sakın oy kullanımını unutturma yarın sana son oyumu verip buradan çıkıyorum
yıldıza bir düşük ver her yere iremin pasaport fotolarını astırıcam@sokak sanati sokakcığım sakın oy kullanımını unutturma yarın sana son oyumu verip buradan çıkıyorum
Hadsizzz😱 , İrem utanmıyor ben utanıyorum Sakın yapma öyle şeyler .Hem ben yıldıza ne zaman düşük verdim senin parçan nedir küçüğümyıldıza bir düşük ver her yere iremin pasaport fotolarını astırıcam
çabuk olalım aşkımHadsizzz😱 , İrem utanmıyor ben utanıyorum Sakın yapma öyle şeyler .Hem ben yıldıza ne zaman düşük verdim senin parçan nedir küçüğüm
Tamamdır çabuk çabuk vericem puanını Parçanı daha bugün dinledim telden vermezmiyimçabuk olalım aşkım
Ben sıramı savdım elenme potasına girecek olan düşünsünoylarımı kullandım en beğendiklerim barış manço,ahmet kaya,sezen aksu ve katy perry @Yiğitt @-potterhead- @mrt-06 @Harunnn60
ceceli ve demet de bunlara yakındı @tolgab @EFE UYSAL
beğenmediklerim riri,84 ve sıla oldu @sokak sanati @ozgur2113 @denizz19 özellikle 84 o şarkıyı çok okuyan oldu bence pek de iyi değildi genele göre
bu hafta ilk defa sıla ve tarkan elenme potasına girebilir bence hadi deniz rüşveti hazır etmişti de senin işin zor @Maskeli Fedai
yalınla göksel ortalama pointler aldılar @Bully @Ahmad
anlamadımBen sıramı savdım elenme potasına girecek olan düşünsün
Beğenmene sevindim.Çok iyi bir seçim olmuş..
Suskunlar dizisinde çaldıklarında kötü olmuştum.
Şaka mi bu geçen sene 1.olmuş şarkı elenme riski yaşamam yanioylarımı kullandım en beğendiklerim barış manço,ahmet kaya,sezen aksu ve katy perry @Yiğitt @-potterhead- @mrt-06 @Harunnn60
ceceli ve demet de bunlara yakındı @tolgab @EFE UYSAL
beğenmediklerim riri,84 ve sıla oldu @sokak sanati @ozgur2113 @denizz19 özellikle 84 o şarkıyı çok okuyan oldu bence pek de iyi değildi genele göre
bu hafta ilk defa sıla ve tarkan elenme potasına girebilir bence hadi deniz rüşveti hazır etmişti de senin işin zor @Maskeli Fedai
yalınla göksel ortalama pointler aldılar @Bully @Ahmad
Sen geçen haftaya benzer aldın üzgünüm beğeneceğim şarkısı olacaktır inşallah iddialı şarkılarını bekliyorum yani aslında kötü değildi ama zevkime uymadı mazur görOylarımı kullandım. Her hafta yüksek verdiğim birisi malesef düşüş yaşadı. Ama çokta kötü bir düşüş değil.
Sırasız.
@mrt-06 yine iyi gelmişsin cidden bu yarışma ile Sezen Aksu'nun bir kez daha önemli bir isim olduğunu anladık.
@Ahmad Gökseli pek sevemem soğuk geliyor bana. Ama bu hafta iyi buldum.
@Maskeli Fedai iyi gelmişsin cidden. Tarkan'ın yeni şarkıları forumda daha çok tutuluyor.
@sokak sanati şarkın çok duygusal bende 7.haftada duygusal hafif hareketli bir şarkı kullanmıştım ve 3.olmuştum sende zaten o beklenti içerisindesin.😉 Zaten forum seviyor öyle şarkıları.
@denizz19 Şarkını beğendim. Evet kıyamet yaklaşıyor farkındayım.
Diğer şarkılarda iyiydi yani bu hafta şu x kişisi kötü değildi o yüzden 3-4 kişi hariç herkes riskte olabilir.