4 Bölümdür zaten eziliyor senin bu bölümde durup dururken @Reytinger i koruman çok saçma geldi bana.
Senin karakterini süper yansıtmışlar.
Niye sürekli panik yapıyorsun. Sürekli bir telaşlı halin var forumda.pek öyle ddğeilim ya neyse diyelim
Niye sürekli panik yapıyorsun. Sürekli bir telaşlı halin var forumda.
bunu yazarken bile panik havası veriyorsun kızzz @Harunnn60ya öylemi görünüyorum öyle yapmak istemiyorum ama sanırım öyle görünüyor
Öyle olunmak kötü bir şey değil ki? Aksine forumda farklı oluyorsun.😉ya öylemi görünüyorum öyle yapmak istemiyorum ama sanırım öyle görünüyor
Şuan iyi gidiyoruz bakalım.bunu yazarken bile panik havası veriyorsun kızzz @Harunnn60
bunu yazarken bile panik havası veriyorsun kızzz @Harunnn60
Birazda az smiley koysan iyi olur.vallamı yazma şeklimi düzenlemem lazım o zaman hemde hemennn
Dizide boz ya nolacak bak ilerde baya değişcemkoruyordum ayoll ama @Harunnn60 koruma diyor nisa ile aranı bozma reytinger için sende ez diyor hahaha
Kışkırtma4 Bölümdür zaten eziliyor senin bu bölümde durup dururken @Reytinger i koruman çok saçma geldi bana.
Senin karakterini süper yansıtmışlar.
Sen zaten bu şekilde pasif gidersen dizide 2-3 bölüm sonra ölürsün.Dizide boz ya nolacak bak ilerde baya değişcem
Kışkırtma
Öyle bir şey olur mu ? 😱Sen zaten bu şekilde pasif gidersen dizide 2-3 bölüm sonra ölürsün.