Yeni Dizi KISKAÇ 1.Bölüm

İlk Bölüme Kaç Puan Verdiniz?

• 1

Oy: 0 0.0%
  • 2

• 3

• 4

• 5

• 6

• 7

• 8

• 9

• 10

• Kullanılan toplam oy
    0
  • Anket kapatılmış .
Aynen. :D
Zaten senle konuşmuştuk bu olayları. O günden sonra inanmıyorum bu vefat haberlerine.
Ya bir insan tamam sevebilir forumu ama yani ölürken aynı gün içerisinde foruma nasıl haber verdirir?

Semre, dizimedya hepsi haber yolluyorlar biz vefat ettik diye. Şaka gibiler ya bence.:F İyi ki gerçekleri öğrendim.
dizimedyada vermemiş hesap çalınmış facede hesap çalan çok cnm benim
hesabı çalınmış kendisi şifre vermemiş:D

artık senaryoya yorum yazsanız:)
dizimedya demiyorum ayol semre diyorum vadikızı :F:F:F

arkadaşalrımdan birisi gelip benim durumumu bildirir bir süre sonra ama benim hesabımdan girmesi inandıcırılığı öldürüyor kimse kimseye şifre falan vermez ben hiç tanık olmadım öyle şifre verildiğini hatta artık sosyal medyada takılırken insanalr yanında arkadasını bile tutmuyor arkadaşını akrıssına alıyor yazılarımı görmesin diye ne sifre vermesinden bahsediyorsunuz :F:F:F

dizimedya demiyorum ayol semre diyorum vadikızı :F:F:F

arkadaşalrımdan birisi gelip benim durumumu bildirir bir süre sonra ama benim hesabımdan girmesi inandıcırılığı öldürüyor kimse kimseye şifre falan vermez ben hiç tanık olmadım öyle şifre verildiğini hatta artık sosyal medyada takılırken insanalr yanında arkadasını bile tutmuyor arkadaşını akrıssına alıyor yazılarımı görmesin diye ne sifre vermesinden bahsediyorsunuz :F:F:F
Ve buda aynı gün içerisinde oluyor farkındaysan. :F İnsanın yası tazeyken gelip burayı forumu düşünmesi inandırıcılığını kaybediyor.

Ve buda aynı gün içerisinde oluyor farkındaysan. :F İnsanın yası tazeyken gelip burayı forumu düşünmesi inandırıcılığını kaybediyor.
ayoll semre arkadası idda ettiği çocuk cenazeden çıkmıs foruma gelmiş ve oan akşam üstüydü mevlüt daha bitmemişti yanı ben dedim mevlüt okunurken senin burda ne işin var hatta telefon numarasıda istedik semrenin ev nuamrasını ver dedik @gözlemci ile birlikte geçmiş olsun diyelim dedik vermedi :F:F:F

ayoll semre arkadası idda ettiği çocuk cenazeden çıkmıs foruma gelmiş ve oan akşam üstüydü mevlüt daha bitmemişti yanı ben dedim mevlüt okunurken senin burda ne işin var hatta telefon numarasıda istedik semrenin ev nuamrasını ver dedik @gözlemci ile birlikte geçmiş olsun diyelim dedik vermedi :F:F:F
ben ev adresini istemiştim gidecektim valllaha :F

Ayrıca diziye bakamadım lütfenn hatırlatın yarın.

Son düzenleme: