Serenay Sarıkaya Ameliyat Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,610
Puanı
1,061
Serenay Sarıkaya Ameliyat Oldu!

1144156_620x410-150x150.jpg

Ekranların sevilen oyuncularından birisi olan Serenay Sarıkaya ameliyat oldu!

Hürriyet'in haberine göre Serenay Sarıkaya'nın göğsünde kitle olduğunu fark etti. Meme kanseri korkusuyla hastaneye başvuran Serenay Sarıkaya, göğsündeki kitlenin zararsız olduğunu öğrendi ve kitleyi yapılan ameliyat ile birlikte aldırdı. Ünlü oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu ve ameliyatın başarılı geçtiği öğrenildi.

Serenay Sarıkaya'nın sevgilisi Kerem Bursin ise sevgilisi bir an olsun hastanede yalnız bırakmadı.
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Nazara gelmiş Serenay'ım. :( Büyük geçmiş olsun. :(

@Çiğdem- büyü yapıyor diyordun da inanmıyordum. ss Daha geçen cadaloz dedi Serenay'ıma, Yıldızlar Yarışıyor'da onu yolacam dedi Çiğdem'in kem gözlerine geldi zavallı kız. :(
bu kız çok tehlikeli olmaya başladı bence ortadan kaldıralım :A senin şu mahonun memoşu öldürttüğü parlak bir yeniçeri vardı onu mu yollasak üstüne çiğdem parlak diye atılır hemen :A

bu kız çok tehlikeli olmaya başladı bence ortadan kaldıralım :A senin şu mahonun memoşu öldürttüğü parlak bir yeniçeri vardı onu mu yollasak üstüne çiğdem parlak diye atılır hemen :A
O yeniçeri aynı zamanda da Serenay'ın eski sevgilisi böylece intikamını almış olur. :A

hqdefault.jpg

@Çiğdem- büyü yapıyor diyordun da inanmıyordum. ss Daha geçen cadaloz dedi Serenay'ıma, Yıldızlar Yarışıyor'da onu yolacam dedi Çiğdem'in kem gözlerine geldi zavallı kız. :(
hahaahah yuhhh yani bunubile bana bağlıyorsunuz benmi söyledim ona kendine bakma diye
:F:F:F rol yapmayı beceremiyor hadi onu anladık kendisine bakmayı bile beceremiyor ayoll :F:F:F