MusicSurvivor All Star | 10.Hafta

Hahahah :F ''Yeniden, Bir Bahar Akşamı''nı severim ama genel olarak dinlemiyorum ama şarkıya bağlı tabi :D
:D Yeniden ve Bir Bahar Akşamı listemdeydi zaten sen gelmeden önce kullanmamam iyi olmuş. :A

Jüriliğin hayırlı olsun bu arada. :D Direk Yalın sever misin diye atladım önce bir hoş geldin deseymişim keşke. :F

:D Yeniden ve Bir Bahar Akşamı listemdeydi zaten sen gelmeden önce kullanmamam iyi olmuş. :A

Jüriliğin hayırlı olsun bu arada. :D Direk Yalın sever misin diye atladım önce bir hoş geldin deseymişim keşke. :F
Hahahah sorun değil heyecanına veriyorum :F Teşekkür ederim, hepimize hayırlı olsun :A

@Almila jüriliğin hayırlı olsun Sıla'yı sevdiğini biliyorum ve kendimi şanslı bahşediyorum :A

+10 alırsın :D

bu hafta benden fazla bişey bekleme :T:

sana bişey dememe gerek yoktur heralde :A

Tam puan :oley:
Hatırlatırım :A

Daha dinleyemedim pek vaktim yok dinleyince yazarım :)

@Ahmad ben Göksel'e birkaç şarkısı dışında hep iyi verdim kötü veren çoğunlukla sensin bende onu hatırlatırım :A

Son düzenleme:
@Almila şimdi yarışma Aralık'tan beri düzneleniyor :D

Bunlar sezon başında bir şarkıcı seçiyor ve hep o şarkıcıyla ilerliyorlar.Her hafta 1/2 kişi aramızdan ayrılıyor.Yani sen de oy vereceksin :A

@Almila şimdi yarışma Aralık'tan beri düzneleniyor :D

Bunlar sezon başında bir şarkıcı seçiyor ve hep o şarkıcıyla ilerliyorlar.Her hafta 1/2 kişi aramızdan ayrılıyor.Yani sen de oy vereceksin :A
@Almila arkadaş da oy takıntısı varda :A hangi konuya gitsem oy oy diyip duruyor :A :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,997
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan