Limitless Tam Sezon Onayı Aldı!

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,111
Puanı
1,060
Limitless Tam Sezon Onayı Aldı!

http://www.grapzer.com/wp-content/uploads/2015/10/******-limitless-episode-torrent.jpg

2011 yapımı ve başrollerinde Bradley Cooper ve Robert de Niro'nun oynadığı aynı isimdeki filmden uyarlanan Limitless'e tam sezon onayı geldi. Dizinin ilk sezonu 22 bölüm sürecek.

James McDorman ve Jennifer Carpenter gibi isimleri kadrosunda taşıyan dizi CBS'te yayınlanıyor.

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

hatamı ettik bırakmakla ayoll @Harunnn60 :F:F:F

ama 2.sezou olmaz galiba çok fazla dizim var klasik pois hikayesine dönünce bırakayım demiştim :F:F:F

hatamı ettik bırakmakla ayoll @Harunnn60 :F:F:F

ama 2.sezou olmaz galiba çok fazla dizim var klasik pois hikayesine dönünce bırakayım demiştim :F:F:F
Yok doğru karar verdik bence. :F

Reytingi 1.4 düşmüş. :D 22.bölümde final yapar bence. Kanalın o güne yeni dizisi yok o yüzden Mayıs ayına kadar devam ettirecek başka çaresi yok.

konu ilginç ama başlamayı düşünmüyorum
forever gibi bir dizi burdakı başroldekı adam foreverdekı adam gibi her bölüm olay çözüyor hap kullanarak beyni gelişiyor falan ben forever benzerliğinden başlamıştım 3 bölüm izledim ama dizilerim çok olunca bıraktım başlamamakla iyi edersin bencede:F:F:F

bir çok dizi var zaten izlediğimiz bir o kadar her sezon katılıyor bundan sonra seçici olacağım :)) her sezon en fazla 3 yeni diziye başlarım :)

forever gibi bir dizi burdakı başroldekı adam foreverdekı adam gibi her bölüm olay çözüyor hap kullanarak beyni gelişiyor falan ben forever benzerliğinden başlamıştım 3 bölüm izledim ama dizilerim çok olunca bıraktım başlamamakla iyi edersin bencede:F:F:F
foreverda başroldeki vatandaş sempatikti o yüzden rahat izliyorduk burda o da yoktur çekilmez zaten :)
aklıma gelmişken forever ın başrol oyuncusu yeni dizi çekmiyormu haberin olursa mutlaka banada haber ver :)

bir çok dizi var zaten izlediğimiz bir o kadar her sezon katılıyor bundan sonra seçici olacağım :)) her sezon en fazla 3 yeni diziye başlarım :)
Hepsi birbirinin aynısı ciddiyim. Birkaç bir şeyi değiştiriyorlar sanki farklıymış gibi geliyor izleyince ''aaa benim şu x dizisine çok benziyor'' diyorsun.
ABD'lilerin FBI-Polis merakından bıktım ya her dizide böyle neredeyse. :D

foreverda başroldeki vatandaş sempatikti o yüzden rahat izliyorduk burda o da yoktur çekilmez zaten :)
aklıma gelmişken forever ın başrol oyuncusu yeni dizi çekmiyormu haberin olursa mutlaka banada haber ver :)
bu yılkı yeni dizilerde görünmüyor ama haberim olursa söylerim tabikide:F:F:F

Hepsi birbirinin aynısı ciddiyim. Birkaç bir şeyi değiştiriyorlar sanki farklıymış gibi geliyor izleyince ''aaa benim şu x dizisine çok benziyor'' diyorsun.
ABD'lilerin FBI-Polis merakından bıktım ya her dizide böyle neredeyse. :D
bu da demek oluyorki walkin fear the talking episdosdos uda izlemeyeceğim :)) FBI polis demişken zombi dizileride artıyor onlardan bahsetmemişsin :)

bu yılkı yeni dizilerde görünmüyor ama haberim olursa söylerim tabikide:F:F:F
o yanındaki kızda oyunculuğu falan bıraksın bir dahada dizi çekmesin dizi o soğuk kadın yüzünden bitti? :)

Onlara laf yok. :bhr: :Z Onlar iyi reyting alıyor niye laf edelim bu dizide iyi reyting alsa laf etmezdik. :kiki:
reytinglerin bol olması sorunu çözmüyorki bir şey tutarsa devamında aynısında 10 tane aynı yapım yumurtluyorlar :) ister zombili olsun ister polisli dedektifli olsun fokunu çıkarana kadar devam ediyorlar :) bizim yerli dizilerdede aynı şey var bir yapım tutmaya görsün bir bak ertesi sezon 10 tane ona benzer dizi yapmışlar :) ama orjinalini hiçbiri tutmaz yani twd bence orjinalidir taklitlerinden sakınmak lazım :)

reytinglerin bol olması sorunu çözmüyorki bir şey tutarsa devamında aynısında 10 tane aynı yapım yumurtluyorlar :) ister zombili olsun ister polisli dedektifli olsun fokunu çıkarana kadar devam ediyorlar :) bizim yerli dizilerdede aynı şey var bir yapım tutmaya görsün bir bak ertesi sezon 10 tane ona benzer dizi yapmışlar :) ama orjinalini hiçbiri tutmaz yani twd bence orjinalidir taklitlerinden sakınmak lazım :)
TWD'nin bir yan dizisi başladı abartıyorsun bence :D Talking Dead ise bir sohbet programı dizi değil. :D Episodesler filanda 5 dk'lık kısa videolar onlar internette yayınlanıyorr yani bunu polis dizileri ile karıştırman çok tuhaf bence destere. :)

TWD'nin bir yan dizisi başladı abartıyorsun bence :D Talking Dead ise bir sohbet programı dizi değil. :D Episodesler filanda 5 dk'lık kısa videolar onlar internette yayınlanıyorr yani bunu polis dizileri ile karıştırman çok tuhaf bence destere. :)
z. nation ? nedir o da aslında taklittir ama aynı kanal değil ..:)

güzel başladı ama bi yerden sonra bozdular bıraktım fakat dizi boşluğum oluşursa tekrar izlerim kalan bölümlerini

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy