Haftanın Sahnesi- Koriş ve Yasemin Kavgası

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
140,600
Puanı
1,061
Koriş ve Yasemin de güzel bir ikili oldu, ama Nöro-Koriş sahnelerini yeniden istiyorum ben. :(

Çocuk dizisi olma yolunda gidiyor dizi bence. Hiç komik değil bu haftada.:X

Ben Cumaları GGS izliyorum, yani günün tek AB işi. :A
neyse kş artık beyaz show geldi :A

ay neyse bu arada bir şey geldi aklıma bu bily kane belki de sokak sanati geçen sene kiraz mevsimi izlemiyor muydu ay o diziyi izleyen birileri başka diziyi nasıl çocuk dizisi diye eleştiyiro hiç samimi değiller .ss

neyse kş artık beyaz show geldi :A

ay neyse bu arada bir şey geldi aklıma bu bily kane belki de sokak sanati geçen sene kiraz mevsimi izlemiyor muydu ay o diziyi izleyen birileri başka diziyi nasıl çocuk dizisi diye eleştiyiro hiç samimi değiller .ss
Beyaz Show o saat diliminin boşluğundan yararlanıp AB çıkıyor Okan olsaydı görürdü karşısında. :love1: Okanım çok özledim. :Z

Kiraz Mevsini'nin ilk 20 bölümünü @beyazsoy bile övüyordu bence bir hikmeti vardır. :A

Beyaz Show o saat diliminin boşluğundan yararlanıp AB çıkıyor Okan olsaydı görürdü karşısında. :love1: Okanım çok özledim. :Z

Kiraz Mevsini'nin ilk 20 bölümünü @beyazsoy bile övüyordu bence bir hikmeti vardır. :A
ayol koreden uyarlanan bir gençlik dizisi 18 yaş üstü insanlara hitap edebilir mi hiç :A

ay neyse kız @Çiğdem- bence koriş bu adama göz koydu :F
tumblr_nw4bxyMkhv1u3jj5mo1_250.gif
tumblr_nw4bxyMkhv1u3jj5mo3_250.gif
tumblr_nw4bxyMkhv1u3jj5mo4_250.gif
tumblr_nw4bxyMkhv1u3jj5mo2_250.gif

İDK Kadın+20'de 8 reytinge dayanmış demek ki hitap ediyormuş. :A
ayol o dizi ergen kitleye hitap etmiyor ki çiğdem kitlesine hitap ediyor sıska-evde kalmış-çirkin kız parlakları elde ediyor :A

ay neyse diziye laf edenlere böyle bir son diliyorum :A

tumblr_n1pgjx698s1s4pr6ko1_250.gif
tumblr_n1pgjx698s1s4pr6ko5_250.gif
tumblr_n1pgjx698s1s4pr6ko4_250.gif
tumblr_n1pgjx698s1s4pr6ko6_250.gif

Geçen yılda Ulan İstanbul ile ilgili konular açıyordun. :D
neyse ki bu dizinin başında total d beleası ve reyting sorunu yok :D