Te Amo'yu sevmeme rağmen çok yüksek veremedim bu hafta iyi gelen çok kişi var malesef.
Yani değiştir diyorsun
Te Amo'yu sevmeme rağmen çok yüksek veremedim bu hafta iyi gelen çok kişi var malesef.
Değişme bence. Bu haftalık böyle olsun.Yani değiştir diyorsun
Değişme bence. Bu haftalık böyle olsun.
Bence de bu hafta iyi bir şeyler bekliyorum. Senden böyle güzel şeyler duymak ne güzel.Çok iyiydin bu hafta. Umarim final puanı alırsın.
Bence de bu hafta iyi bir şeyler bekliyorum. Senden böyle güzel şeyler duymak ne güzel.
Gözüm bir tatlı göründün bugün. Gerçi çok ortak yönümüz var.Çok gol yesemde senden adalet duygum hep önüne geçiyor.😎
Gözüm bir tatlı göründün bugün. Gerçi çok ortak yönümüz var.
Akşam saatlerinde yayınlıyoruz biz. O zamana kadar böyle kal lütfen.Şuan TKU'yu yayınla ona böle iyi yorum yapabilirim. Bu günlük böyle olsun.
Akşam saatlerinde yayınlıyoruz biz. O zamana kadar böyle kal lütfen.
Bu sevimliliği neye borçluyuz.Şuan tamam derim ama yarın ne okur bilemem ki. Ay ben bile yanaklarımi sıkıcam birazdan.
Bu sevimliliği neye borçluyuz.
Çok komik
Güzel bence.
@Billy Kane sunucuya bak oy ver
ayol bırakın muhabbeti yıldıza kaç point verdiniz ona göre @GunesinOglu nun helvasını karacağım dahaDeğişme bence. Bu haftalık böyle olsun.
İlk baya düşük verdim de şarkıyı beğenince değiştirdim.ayol bırakın muhabbeti yıldıza kaç point verdiniz ona göre @GunesinOglu nun helvasını karacağım daha
Şarkıları öğleden sonra dinleyip, oyumu kullanacağım.
Yorumlara göre bu hafta Sertab Erener elenebilir gibi.
Yorumlara göre bu hafta Sertab Erener elenebilir gibi.
Bugün değil mi sonuçlar?Aynen ama yorum yapmayan da bir hayli kişi var. Oy kullanmayan kişi sayısı da fazla
Bugün değil mi sonuçlar?
Bekliyoruz o zaman akşamı, bende kullanırım işlerimi hal ettikten sonra.Evet fazla derken diğerleri zaten genellikle son gün kullanan kişiler