22 Ekim 2015 Perşembe ABD Reytingleri

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
22 Ekim 2015 ABD Perşembe Reytingleri

tumblr_static_wallpaper_greysanatomy_s08a-150x150.jpg

Perşembe Gününün Reytingleri Belli Oldu!

Heroes Reborn geçen haftaya göre reytinglerini korudu. Ama dizi yıllar sonra tekrar ekrana gelmesine rağmen beklenenden çok düşük gidiyor.

The Player 0.8 reyting alarak hayal kırıklığı yarattı. NBC bu gibi durumlarda gözünün yaşına bakmayabilir.

The Originals ve The Vampire Diaries ise reytinglerini bu hafta düşürdü. Her iki dizide bu günde oldukça zorluk çekiyor diyebiliriz.

Perşembe gününe her zaman olduğu gibi listeye ABC dizileri damgasını vurdu.

Scandal 2.5 reytinge yükselirken Grey's Anatomy 2.4 reytinge yükseldi. Son haftalarda düşüşe geçen How to Get Away with Murder bu hafta reytingi korudu ve düşüşe son verdi.

Sleepy Hollow yine 1.0 reyting altı kalarak kendisini iptal yoluna soktu. Fox'un Empire hariç her dizisi kötü gittiği için şuan kesin bir şey diyemeyiz.

CBS'de yayınlanan Thursday Night Football iyi reytingler alarak kanalın yüzünü güldürdü.

İşte günün reytingleri;

Günün reyting sonuçlarını öğrenmek için bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle!

Son düzenleme:
değerlendireyim günü :)

@OzaN ın greys anatomik dizisi batmış resmen :)
@Çiğdem- in the organiks ve de vampir teyyare dizileri 0.4 le yerlerde sürünüyor :) @mrt-06 bunlara iyiki başlamadı @GunesinOglu na tavsiye edelim :)
@Forumdash la @sürgünüm ün blacklist i bittti bitiyor gibi :)

@sürgünüm blinkstop dizisini blacklist e benzetmişti o derece blacklist hayranıdır :)

benim listede dizim yok
@xemrexxx sanırım skandala asılmıştı bir ara :)

@Çiğdem- in the organiks ve de vampir teyyare dizileri 0.4 le yerlerde sürünüyor :) @mrt-06 bunlara iyiki başlamadı @GunesinOglu na tavsiye edelim :)

@sürgünüm blinkstop dizisini blacklist e benzetmişti o derece blacklist hayranıdır :)

benim listede dizim yok

Tvd ye başlarım bak :F

benim listede dizim yok
Ozan izlemiyor @ozgur2113 izliyor Grey's Anatomy'i :D

benim listede dizim yok
İçinde kalmasın How to Get Away with Murder'ı da yerden yere vurabilirsin, onu unutmuşsun. :)

İçinde kalmasın How to Get Away with Murder'ı da yerden yere vurabilirsin, onu unutmuşsun. :)
onu unutmuşum ya o resmen batmış durumda zaten o diziyide @xemrexxx @sokak sanati ve sen birlikte götürüyorsunuz umarım violanıza kamyon çarparda bir daha dizi falan çekmez :)

Tvd ye başlarım bak :F
keşke TWD ye başlasan izlediğin the 100 leri arrow ları onla çarpar yüze katlar TWD muhteşem dizidir :))

yalnız TWD ye başla @GunesinOglu , tvd ye başlama :)

benim listede dizim yok
Emre, Scandal'ı izlemiş sanırım.:D

Şu sıralar Homeland, Fargo, Gotham ile beraber izlediğim en güzel dizi. İzlerken bir an olsun bile sıkılmıyorum. :)
ben o dizinin ilk bölümünü izledim kadını sevmedim birde saçlarını kısa kesmiş tüm ilgi ve alakamı bitirdi diziye karşı olan hislerim köreldi :)

onu unutmuşum ya o resmen batmış durumda zaten o diziyide @xemrexxx @sokak sanati ve sen birlikte götürüyorsunuz umarım violanıza kamyon çarparda bir daha dizi falan çekmez :)

keşke TWD ye başlasan izlediğin the 100 leri arrow ları onla çarpar yüze katlar TWD muhteşem dizidir :))

yalnız TWD ye başla @GunesinOglu , tvd ye başlama :)
viola teyze öpsün seni rüyanda 2 reyting yeterli htgawm a :D

@destere başlarım da bir the 100 etmez ya :( The 100 ün konusu ilan her şeyi mükemmel :D Sen de devam et şu diziye ya :(

empire ı ben iyiki biriktiriyorum siz bekleyip durun ben toptan silip süpüreceğim biraz biriksin .) bu arada ray donovan ın tüm bölümlerini indirdim o da köşede beklesin şimdilik :)
Katie Holmes hakkında yorumlarını bekliyorum. Abby'den sonra çölde bir vaha gibi. :)

benim listede dizim yok
Destere bizim Episodes de 0.15 alıyor @Çiğdem-'in dizileri 0.3 alınca niye dalga geçiyorsun ki. :A

Destere bizim Episodes de 0.15 alıyor @Çiğdem-'in dizileri 0.3 alınca niye dalga geçiyorsun ki. :A
episodes açık kanalda yayınlanmıyorki ona rağmen nerdeyse organiks i yakalayacakmış şimdi digitürk te yayınlanan diziyle atv de yayınlanan dizinin oranları karşılaştırılırmı imkansız karşılaştırmak :))