Bence sen hani vardır ya şöyle bir yer gönüllerde birincisin tıpkı öylesinAyy ne diyo bu @GunesinOglu 😱 Final adayıyım bee.
Bence sen hani vardır ya şöyle bir yer gönüllerde birincisin tıpkı öylesinAyy ne diyo bu @GunesinOglu 😱 Final adayıyım bee.
Sayın Fav10 halkı bu hafta Sezen Aksu "Yalnızlık Senfonisi" ile geliyor.
"Yalnızlığım yollarıma pusu kurmuş beklemekte... Acılar gözlerini dikmiş üstüme nöbette... Bekliyorum bekliyorum bekliyorum... Hadi gelin üstüme korkmuyorum...!"
@sokak sanati @denizz19 @Ahmad @tolgab @Bully @Harunnn60 @-potterhead- @mrt-06 @Maskeli Fedai @Yiğitt @ozgur2113 @xemrexxx @EFE UYSAL @adımutlulukk @Tolstoyevski @cookies @Almila @Tzira @HarzeM @apoyta @eskici @Reytinger @GunesinOglu @BesaleT @destere @berkann @soo @yatutarsa @vadikızı @Amoureux @Titanium @DarkLeqenD @Castei @cevaa @beyazsoy @primavera @gözlemci @turkuazz @Çiğdem- @OzaN @EnveR @hayret bi şey @Aserat @sürgünüm @batuhankaralar @HachiKo @ABAY_06 @eros @Billy Kane @S.G.A.T. @*YıldırıM*
Bence sen hani vardır ya şöyle bir yer gönüllerde birincisin tıpkı öylesin
Teşekkürler ablacım. Bu hafta iddialıyım @Titanium bu sefer 5+ verirsin diye umut ediyorum.en sevdiğim sezen aksu şarkılarından puanım yüksek olacak inşallah
Teşekkürler ablacım. Bu hafta iddialıyım @Titanium bu sefer 5+ verirsin diye umut ediyorum.
Şimdi bir matematiksel işlem yapmak gerekirse 14/2=7 (7-2)*4=20 ve 20/5=4 Sanırım 4 civarı birşey alırsınO zaman tescilli. 8 final puanım var.
@vadikızı benim şarkımı da es geçme canısı
Aşk olsunes geçtiğimi kim söyledi sılanın en sevdiğim şarkılarından biri
zor sevdiğimden jüri olmasak etiketlemeyeceksin beni he
Şimdi bir matematiksel işlem yapmak gerekirse 14/2=7 (7-2)*4=20 ve 20/5=4 Sanırım 4 civarı birşey alırsın
Aşk olsun
Aman iyi be 4.5 dan 5 veririz Yarın ola hayrola Güzelce dinliyim hele 1-2 vermeyim de ondan korkuyorumSen matematik yapma.
5+ en az yoksa oyun iptal.
Aman iyi be 4.5 dan 5 veririz Yarın ola hayrola Güzelce dinliyim hele 1-2 vermeyim de ondan korkuyorum
Boş oy atma hakkımız varsa onu alayım ben @GunesinOglu yoksa sokakcığım depresif sancılar yüzünden bana kırılıcakmışVerirsen kırılır, üzülürüm ce depresyona girerim.
Boş oy atma hakkımız varsa onu alayım ben @GunesinOglu yoksa sokakcığım depresif sancılar yüzünden bana kırılıcakmış
Amaninnn yandık desene Neyse canım benim ben kaçayım hadi iyi geceler sokakcığımCiddiyim ben. 9 bekliyorum.ss
Amaninnn yandık desene Neyse canım benim ben kaçayım hadi iyi geceler sokakcığım
Herşey yarın olur,yarın ola hayrola
Şarkıyı severim çünki.@Ahmad ilk sezon benim şarkıma yüksek puan vermişsin kaçırma gözlerini
ne demek bilinmezSezen Aksu çok güçlü bir parçayla gelmiş .
Zirve Barış Manço'nun Arkadaşım Eşek olabilir mükemmel
Sıla bu hafta oldukça tatminkar ,beğendiğim parçası .
Mustafa Ceceli zirve ortağı yada zirveyi alıp götürebilen biri olabilir,En iyi parçası olsa gerek.
Rihanna beni sarmadı
Göksel eski bir parçayla gönlümü feth etmeyi bildi. Ama sıralaması ne olur bilemem.
Ahmet Kaya en favori şarkısıyla çıkmış mutlaka ilk 3 ümde yer aldırtmaya çalışıcam
Seksendört hiç bilmediğim bir parçayla çıkmış ısınamadım bilemiyorum.
Yalın yine her zamanki gibi mükemmel bir parça ile çıkmış mutlaka iyi gidicektir sıralamamda.
Katy Perry gayet iyi ama sırlamamda düşebilir.Rakipler güçlü
Yıldız Tilbe çok iyi de bilemedim sıralaması ne olur bilinmez
Tarkan da favori desteklediklerimden Parça mükemmel .
Ve favorim Demet Akalın bence zirveye en yakın kişi
Sertap Erener sanki aynı parçayı kullanmıştı ? Ama bu parçası çok iyi yaa...
Arkadaşlar hepiniz mi bu hafta çok iyisiniz ,Gerçekten en zor haftalardan biri herkese bol başarılar ve şanslar diliyorum . Seçimlerim zor olacak.