20 Ekim 2015 Salı ABD Reytingleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
60,762
Puanı
1,061
20 Ekim 2015 Salı ABD Reytingleri

TheFlash1_1-150x150.jpg

20 Ekim 2015 ABD Reytingleri Belli oldu!​

RB3Vbo.png

NBC'de yayınlanan The Voice oranlarında artış yaşayarak günün en çok rating alan programı oldu. Hemen ardından ekrana gelen Chicago Fire dizisi de geçen haftaya göre düşüş yaşadı.​

CBS'nin uzun soluklu dizisi NCIS de günün yükselen dizileri arasında yer aldı geçen haftaya göre ufak bir artış yaşayan dizi 16 milyon izleyiciye ulaştı.​

CW'nin en çok izlenen süper kahraman dizisi The Flash bu hafta yükseliş yaşayarak 1.4'e ulaştı. Dizi kanal ortalamasının üzerinde devam ediyor.​

Scream Queens bu hafta düşüşünü durdursa da aldığı oranlar devam etmesi için yetersiz.​

The Flash 1.4'e yükselmiş yeniden. :Z @Çiğdem- @Titanium

@destere @sokak sanati siz hala dizimizle dalga geçin başarısı ortada artık bu hafta tebrik etmeniz lazım. :A
normalde açmazsın dimi yabancı dizi reytinglerini baktın senin pilli çocuk 1.4 almış anında konu açmışsın :)) kırk yılda bir olur böyle kazayla aşmıştır b,ir reytingi :)

Bombaş saat dilimi alsın bir zahmet.:F
hemde reklamsız gitmiş dizi :)) sırf reyting yükseltmek için hem boş saatte yayınlanmış hemde reklamsız yayınlanmış :)

@xemrexxx nin sicim kuins 1 reyting almış :)
@Çiğdem- in izombie yerlerde sürünüyor:) benden sonra devam ettimi etmedimi bilmemde başlamıştı diziye kurtcuk yiyen kız fazla ilgi çekmemiş gibi :)

normalde açmazsın dimi yabancı dizi reytinglerini baktın senin pilli çocuk 1.4 almış anında konu açmışsın :)) kırk yılda bir olur böyle kazayla aşmıştır b,ir reytingi :)

hemde reklamsız gitmiş dizi :)) sırf reyting yükseltmek için hem boş saatte yayınlanmış hemde reklamsız yayınlanmış :)

@Çiğdem- in izombie yerlerde sürünüyor:) benden sonra devam ettimi etmedimi bilmemde başlamıştı diziye kurtcuk yiyen kız fazla ilgi çekmemiş gibi :)
Evet bu ilk açışım oldu. :F Yoo dizi hep 1.3, 1.4 bandında ilerliyor 1 reytingi hep aşıyor yani. :) Hedef 1.5. :A

The Voice, The Flash ve NCIS iyi gitmiş. :)

Bu arada The Muppets ve Fresh Off the Boat neden yayınlanmamış? Klasik aralar mı, yoksa başka bir neden mi var? (b)

Evet bu ilk açışım oldu. :F Yoo dizi hep 1.3, 1.4 bandında ilerliyor 1 reytingi hep aşıyor yani. :) Hedef 1.5. :A
hedefini niye küçük tutuyorsun hedef 3. reyting de? nasıl olsa bir buçuğada ulaşamayacak bari hayalettiğin hedef yüksek olsun :)

ben zilemiyom onu :F

The Voice, The Flash ve NCIS iyi gitmiş. :)

Bu arada The Muppets ve Fresh Off the Boat neden yayınlanmamış? Klasik aralar mı, yoksa başka bir neden mi var? (b)
bir ara @OzaN a sormuştum bu amerikalılar NCİS den ne anlıyor bir bölüm izlemeye çalıştım izlemeyi başaramadım daha çok yaşlılar izliyor demişti yaşlı fanatikleri varmış dizinin :) ve her günde bir NCİS var sanırım ncis los angeles ncis sacramento ncis malubu... kaç şehir varsa sanırım o kadarda ncis dizisi var :))

ben zilemiyom onu :F
kuinslerle aran iyidir onuda izlersin bir ara boşlukta :))

hedefini niye küçük tutuyorsun hedef 3. reyting de? nasıl olsa bir buçuğada ulaşamayacak bari hayalettiğin hedef yüksek olsun :)
Gerçekçi bir insanımdır. :A @Çiğdem-'in dediği gibi CW'de 1'i aşmak zorken bu dizi 1.5'lara dayandı. 3'ü düşünmek fazla abartı olur. :) 1.5 reytingi alırsa ne yapacaksın? :A

bir ara @OzaN a sormuştum bu amerikalılar NCİS den ne anlıyor bir bölüm izlemeye çalıştım izlemeyi başaramadım daha çok yaşlılar izliyor demişti yaşlı fanatikleri varmış dizinin :) ve her günde bir NCİS var sanırım ncis los angeles ncis sacramento ncis malubu... kaç şehir varsa sanırım o kadarda ncis dizisi var :))

kuinslerle aran iyidir onuda izlersin bir ara boşlukta :))
ilk bölüme bakayım dedim korku sahneler @Çiğdem- in polat oğlanının çatışma sahneleri ka inandırcı .ss

Gerçekçi bir insanımdır. :A @Çiğdem-'in dediği gibi CW'de 1'i aşmak zorken bu dizi 1.5'lara dayandı. 3'ü düşünmek fazla abartı olur. :) 1.5 reytingi alırsa ne yapacaksın? :A

1.5 geçen sezon almıştık @mrt-06 bu sezon 1.6 hedefimiz ayy inş o günleride görürüz cw kanalında rekor bu oranlar çünkü diğer dizilerin çoğu 0.5 0.6 alıyor :A:A:A

@destere yok ayoll hiç izlemedim ben o diziyi şans bile vermedim yani:F:F:F

1.5 geçen sezon almıştık @mrt-06 bu sezon 1.6 hedefimiz ayy inş o günleride görürüz cw kanalında rekor bu oranlar çünkü diğer dizilerin çoğu 0.5 0.6 alıyor :A:A:A

ilk bölümü izlemiştin ben burdayken yada izleyeceğini söylemiştin öyle bişeyler hatırlıyorum :)

Doğru geçen hafta da demiştik @destere biz 1.5 de aldık hedef 1.6 yani. :F

ABD reytinglerine sırf bu dizi için bakıyorum çünkü daha da yükseleceğine eminim. Ha bir de Mom başlayınca onun da reytinglerini takip ederim. :D

Doğru geçen hafta da demiştik @destere biz 1.5 de aldık hedef 1.6 yani. :F

ABD reytinglerine sırf bu dizi için bakıyorum çünkü daha da yükseleceğine eminim. Ha bir de Mom başlayınca onun da reytinglerini takip ederim. :D
birde episodes var onu unuttun sanırım :)
yalnız prison break deki vatandaşlar sizin pilli çocuk dizisinde oynuyorlardı onlarla da bir buçuk reytingi aşamamışsa bundan sonra görüp göreceğiniz en yüksek rakam 1.4 dür :))

CW dizilerinde standart 0.5 dir o rakamı geçen 10 yıl iptal olmuyor :)) örnek süper portakal dizisi :)

bir CW fanatiği olarak gerçekleri söylüyorsun tebrikler :))
Süper Portakal ne be :A
@GunesinOglu süpernatural cw kanalının en iyi dizisi şuan 11.sezonu izliyoruz bana göre en iyi amerikan dizisi :A:A:A

@destere izlemeyi düşünüyordum ama içimden gelmedi hiç bakmadım yanı tam zombi diziside değil komediyle karısık galiba hiç izlemek içimden gelmedi :F:F:F