Beren Saat ve Tuba Büyüküstün Aynı Filmde

Oha diyorum. 😱

Ay piss beni nasıl etiketlemezsin bu konuya.ss Sedef, Beren ve Tuba. :bhr: Doğru çıkarsa süper olur. :A

Ahaaa bu elem oluyor işte.:F Çocuk ne güzel mesaj yazmış niye pis pis ortalığı karıştırım elem yapıyorsun.:A
gerçek bu :A bu iş oyunculukta biter isimlerin ünlü olmasında değil tuba ve berenin filmleri ne ka izlendi biliyoz:A

Oha diyorum. 😱

Ay piss beni nasıl etiketlemezsin bu konuya.ss Sedef, Beren ve Tuba. :bhr: Doğru çıkarsa süper olur. :A
sedef varsa ilgisizlikten dibe vurur film:A

gerçek bu :A bu iş oyunculukta biter isimlerin ünlü olmasında değil tuba ve berenin filmleri ne ka izlendi biliyoz:A

Meryem olsa kadroda efso olurdu dimi fanbeyin.:F

Oha diyorum. 😱

Cidden sedef olmasa iyydi.:F Başlamadan yayından kalkan filmlerin ve dizilerin kadını.:F Uğursuz gelir.:A

Ay sus şuan çok heyecanlandım. :A Sen bile bozamazsın neşemi. :A Doğruluk payı nedir bilmiyorum ama olursa müthiş bir şey olur. :Z

sen savaşa hazırlan bence filmde beren mi çok rol aldı tuba mı hangisi iyi oynadı savaşları 2017 de :A

neyse kadroyla efso olunmuyor malesef çok iyi bir oyuncu yok kadroda bir demet akbağ falan gelirse belki
Meryem Uzerli olsaydı çok iyi bir oyuncu mu olacaktı, kıskançlıkta aştın kendini. :F

Kadro gayet iyi, son yılların filmi bile olabilir. :X Tabi haber doğru değil gibi. :A

Meryem olsa kadroda efso olurdu dimi fanbeyin.:F

Cidden sedef olmasa iyydi.:F Başlamadan yayından kalkan filmlerin ve dizilerin kadını.:F Uğursuz gelir.:A
Sen kaşınıyorsun herhalde.ss İntikamını MS'de alırım bunun. :A Ay sadece 1 dizisi başlamadan kalktı o da Show TV'nin kararı.ss