Da Vinci's Demons 3. Sezonu (Son) Ne Zaman Başlayacak?

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059
thumbnail_1437674171.jpg

İlk iki sezonu bahar aylarında Starz kanalında yayınlanan Da Vinci's Demons'ın 12 Haziran'da 3. sezonu gösterime girmesi bekleniyordu ancak dizinin yapımcıları daha önceki açıklamalarında bu tarihin ertelenebileceğini söylemişlerdi. Ve beklenen oldu: Da Vinci’s Demons 24 Ekim'de 3. sezonuyla son kez ekranlarımıza dönecek. Dizinin 4. sezonu olmayacak.

Tom Riley ve Laura Haddock'ın başrolünü paylaştığı yapım, dizinin isminden de anlaşılacağı üzere Da Vinci’nin Rönesans’ın doğduğu yer Floransa’da geçirdiği fırtınalı gençlik yıllarında bu güne kadar anlatılmamış hikayesini ele alıyor.

Da Vinci’s Demons, 10 bölümlük bir 3. sezonla 24 Ekim Cumartesi Starz ekranlarında olacak.

CKnd1iKWoAAsEfi.jpg

Böyle bir şey olacağı verdikleri uzun aradan belliydi. Hangi köşede ağlasam. :(

Şöyle uzatmadan final yapan dizileri takdir ediyorum. Benim konusu bitmiş, sıkıcılaşan dizilerime habire yeni sezon onayı haberleri gelip duruyor. :):)

Yabancı bir haber sitesinde okuduğuma göre;
Dizi Starz tarafından dördüncü sezon onayı verilmeceği için final yapıyor karar yapımcıya ait değil yani dizi Starz tarafından iptal edilmiş.

Yabancı bir haber sitesinde okuduğuma göre;
Dizi Starz tarafından dördüncü sezon onayı verilmeceği için final yapıyor karar yapımcıya ait değil yani dizi Starz tarafından iptal edilmiş.
Bir dizinin iptal kararını kanalı alır, bilinmedik bir şey değil. :) Haberde yazan ise, 12 Haziran'da başlaması beklenen dizinin ertelendiğini yapımcının açıklaması. Yani yapımcı dizinin ertendiğini açıklamıştı, iptal kararı aldığı yok. :)

Böyle bir şey olacağı verdikleri uzun aradan belliydi. Hangi köşede ağlasam. :(
son sezon olması kötü olmuş aslında ilk sezon daha güzeldi ikinci sezonu ilk sezonla karşılaştırdığımda biraz beklentiden uzak bulmuştum ama devam eden diziler arasında yinede elle tutulan güzel bir yapımdı @xemrexxx nin bir sürü kötü dizisinin devam ettiği bu dönemde böyle bir kalitenin son sezonu olması insanın zoruna gidiyor :) glu glu vak vak 10 sezon sürüyor da vinci ye 3 sezon dayanamıyorlar adaletmi bu ? :)

İlk tadı nerde 2.sezon nerde[emoji20] neyse son sezonsa izlerim yine.
aynen içimden geçeni söylemişsin ilk beklentiler fiyasko çıktı ona rağmen devam etse daha bir 5 sezon lucrezia nın ve vanessa nın hatrınada olsa izlerdim :)

Son düzenleme:
son sezon olması kötü olmuş aslında ilk sezon daha güzeldi ikinci sezonu bende pek ilk sezonla karşılaştırdığımda biraz beklentiden uzak bulmuştum ama devam eden diziler arasında yinede elle tutulan güzel bir yapımdı @xemrexxx nin bir sürü kötü dizisinin devam ettiği bu dönemde böyle bir kalitenin son sezonu olması insanın zoruna gidiyor :) glu glu vak vak 10 sezon sürüyor da vinci ye 3 sezon dayanamıyorlar adaletmi bu ? :)
Hiç hatırlatma aynı hafta Hannibal'ın da final haberini almıştım. Kraliçemize de veda etmek zorunda kaldım, 1 hafta moral bozukluğuyla dolaştım. :(

Hiç hatırlatma aynı hafta Hannibal'ın da final haberini almıştım. Kraliçemize de veda etmek zorunda kaldım, 1 hafta moral bozukluğuyla dolaştım. :(
hanibal konusunda aynı fikirde değiliz son sezonu izleyeceğim ama bitmesine pek üzülmedim :) ama da vinci bir iki sezon daha devam edebilirdi ..
hugh dancy zaten yeni diziyle dönüyormuş aramıza... zaten dizideki favorimdi :) diğer soğuk danimarkalıyı sevmemiştim :)

hanibal konusunda aynı fikirde değiliz son sezonu izleyeceğim ama bitmesine pek üzülmedim :) ama da vinci bir iki sezon daha devam edebilirdi ..
hugh dancy zaten yeni diziyle dönüyormuş aramıza... zaten dizideki favorimdi :) diğer soğuk danimarkalıyı sevmemiştim :)
Hannibal'ın finalini izleyince bu söylediğini hatırlatırım, sonra ağlama buralarda. :)

Hannibal'ın finalini izleyince bu söylediğini hatırlatırım, sonra ağlama buralarda. :)
finalde umduğumu bulursam gerçekten üzülürüm çünkü bir önceki sezon finalinde umduğum çıkmamıştı diziden soğuttular beni :)
sürgünüm abigail in yeni biir dizisi yokmu ya? o kızı unutamadım hala ? :)

son sezon olması kötü olmuş aslında ilk sezon daha güzeldi ikinci sezonu ilk sezonla karşılaştırdığımda biraz beklentiden uzak bulmuştum ama devam eden diziler arasında yinede elle tutulan güzel bir yapımdı @xemrexxx nin bir sürü kötü dizisinin devam ettiği bu dönemde böyle bir kalitenin son sezonu olması insanın zoruna gidiyor :) glu glu vak vak 10 sezon sürüyor da vinci ye 3 sezon dayanamıyorlar adaletmi bu ? :)

aynen içimden geçeni söylemişsin ilk beklentiler fiyasko çıktı ona rağmen devam etse daha bir 5 sezon lucrezia nın ve vanessa nın hatrınada olsa izlerdim :)
senin portakal yeni kara delik dizisi devam ediyorken bnm dizilere laf etme istersen:D