Hahah. Konusu seninde ilgini çekti itiraf et.ayoll bu neee beeee izlemem ben eğer erkek egelenliği altında sadece erkekelr olsaydı dizide ozaman bakardım belki
Bir tane ortak dizimiz bile yok. En çok @Çiğdem- ve @Harunnn60 ile ortak dizim var.
TWD'yi unutmuşum pardon.
kadınların olduğu diziyi izlemem ben 😱😱😱Hahah. Konusu seninde ilgini çekti itiraf et.
İzlersin izlersin. Orphan Black'ı izliyorsun mesela.kadınların olduğu diziyi izlemem ben 😱😱😱
ayoll orda azda olsa erkekler oluyordu bu tamamen dünyada erkek soyu tükenmiş kadınlar olucakmısİzlersin izlersin. Orphan Black'ı izliyorsun mesela.
Başrol de erkek var farkındaysan.ayoll orda azda olsa erkekler oluyordu bu tamamen dünyada erkek soyu tükenmiş kadınlar olucakmıs
harika bişey olacak gibi umarım hiç erkek olmaz erkek olmazsa kadınların giyinmesinede gerek kalmaz izleriz öylece ne muhteşem maceralar olur kimbilir )@destere tam senin seveceğin dizi başlıyor.
Zaten konuyu okudun mu kadınlar erkekler olmayınca deliriyormuş.harika bişey olacak gibi umarım hiç erkek olmaz erkek olmazsa kadınların giyinmesinede gerek kalmaz izleriz öylece ne muhteşem maceralar olur kimbilir )
işte tam o çıldırma anında diziye ben dahil oluyormuşum )Zaten konuyu okudun mu kadınlar erkekler olmayınca deliriyormuş.
İşte dedim zaten yıllardır sen böyle bir dizi bekliyordun adamlar senin sesini duymuş olabilirler.işte tam o çıldırma anında diziye ben dahil oluyormuşum )
İşte dedim zaten yıllardır sen böyle bir dizi bekliyordun adamlar senin sesini duymuş olabilirler.
Bakalım nasıl bir şey olacak umarım oyuncular iyi olur. FX biraz beni korkutuyor hayırlısı artık.aslında tam +18 lik diziymiş umarım geceyarısı başlar biter ve çok özgür takılırlar bunlar birbirinede girişebilir yokluk kötü şey
@Çiğdem- le birlikte izlersinizharika bişey olacak gibi umarım hiç erkek olmaz erkek olmazsa kadınların giyinmesinede gerek kalmaz izleriz öylece ne muhteşem maceralar olur kimbilir )
bir erkek var bir de maymun işte erkek senin olur maymun @destere ninerkek olmayan dizi izlemem ben hep kadın varmış
dizide erkek olmayınca doğal dönüşüm yaşanıyor kadınlardan biri erkeğe dönüşüyor tamda istediğin gibi erkeklerden oluyor hemde hem parlak hem tüysüz hemde erkek )erkek olmayan dizi izlemem ben hep kadın varmış