S.G.A.T.
Emekli
Yoğun istek dolayısıyla şarkımızı değiştirmeye karar verdik.Bu hafta '' Firuze'' ile haftayı domine etmeye geliyoruz
@sokak sanati @Çiğdem- @vadikızı @mrt-06 @Bully @Tzira @HarzeM @Billy Kane @Amoureux @adımutlulukk @hayret bi şey @Harunnn60 @tolgab @batuhankaralar @ozgur2113 @xemrexxx @Yiğitt @batuhankaralar @Ahmad @Almila @cookies @Felon @Castei @cevaa @GunesinOglu @BesaleT @berkann @HachiKo @ABAY_06 @S.G.A.T. @eskici @ÇaKıR10 @Titanium @EFE UYSAL @DarkLeqenD @OzaN @primavera @EnveR @Reytinger @turkuazz @gözlemci @beyazsoy @denizz19
Bu da güzel final puanı alırım gibi geliyor Eskisi geçen yılda kötü gitmiştiEskisi daha güzeldi. Gaza geldin yine.
Bu da güzel final puanı alırım gibi geliyor Eskisi geçen yılda kötü gitmişti
@adımutlulukk Reverans'ı mı sevmiyorsun Vur Kadehi Ustam şarkısını mı
@turkuazz Reverans şarkıma yorum yapmamışsın
@beyazsoy senin yorumun daha önemli benim için
İyi de ben şarkımı değiştim benim şarkım ReveransVur Kadehi Ustam.
İyi de ben şarkımı değiştim benim şarkım Reverans
Hediye gelecek haftaya ertelendi
Hediye ile final puanı garanti alırım var mısın bahsine neslini yanlış yapıyorum taş gİbi şarkı 16 milyonlukYanlış yapıyorsun bence
Ohohoh bunlara gelinceye kadar bir sürü final hedeflik şarkım var Tarkanın son dönemde olan şarkısından Firuze ondan iyi gider diye koydum hem çok sevdiğim Tarkan şarkısıdırŞimdi kullanmazsan ne zaman kullanacaksın. Final hedefin yok mu.ss
Güzel şarkıYoğun istek dolayısıyla şarkımızı değiştirmeye karar verdik.Bu hafta '' Firuze'' ile haftayı domine etmeye geliyoruz
@sokak sanati @Çiğdem- @vadikızı @mrt-06 @Bully @Tzira @HarzeM @Billy Kane @Amoureux @adımutlulukk @hayret bi şey @Harunnn60 @tolgab @batuhankaralar @ozgur2113 @xemrexxx @Yiğitt @batuhankaralar @Ahmad @Almila @cookies @Felon @Castei @cevaa @GunesinOglu @BesaleT @berkann @HachiKo @ABAY_06 @S.G.A.T. @eskici @ÇaKıR10 @Titanium @EFE UYSAL @DarkLeqenD @OzaN @primavera @EnveR @Reytinger @turkuazz @gözlemci @beyazsoy @denizz19
Sen onu bırak şarkım nasıl kıvırcıkHediye ile final puanı garanti alırım var mısın bahsine neslini yanlış yapıyorum taş gİbi şarkı 16 milyonluk
Ohohoh bunlara gelinceye kadar bir sürü final hedeflik şarkım var Tarkanın son dönemde olan şarkısından Firuze ondan iyi gider diye koydum hem çok sevdiğim Tarkan şarkısıdır