Kurtlar Vadisi Pusu 267. Bölüm Yorumları

polat eğitimli biri sahneyi izlerken bu tür yorumlar geleceğini biliyordum
eğitildiği için gerekli durumlarda müdahele etmesi gerekir diye aslan amca
bununda eğitimini aldırmıştır polata eğitim almadan dikiş atamazdı yoksa

Malesef o dönemin ile bu dönemin senaristleri aynı değil.. artık neyin eğitimini aldı, neyin almadığını anlamak zor.. bana göre Polat Alemdar karakteri ciddi şekilde zarar görmekte.. Necati Şaşmaz'ın da durumu fark ettiğini düşünüyorum.. ama adam çaresiz.

Malesef o dönemin ile bu dönemin senaristleri aynı değil.. artık neyin eğitimini aldı, neyin almadığını anlamak zor.. bana göre Polat Alemdar karakteri ciddi şekilde zarar görmekte.. Necati Şaşmaz'ın da durumu fark ettiğini düşünüyorum.. ama adam çaresiz.

aynı olmasada bence öyle ben izlerken aklıma geldi insanın aklına geliyor
eğitim aldığı zor değil bence eğitim almadan kimse öyle dikiş atamaz

bu bölümden sonra vadide tempo heyecan ve olay akışının hızlanmasını bekliyorum artık özlenen karekterlerin görünme zamanı geldi daha fazla bu sürecin uzamaması lazım o karekterlerde dahil edilmeli

bir sahne var ki tam merak konusu Gölge aşiret reisinin kızını tamam kesti falan da kızı takip edip bir köşeye çekmesini beklemiyordum o sahnenin devamını ve sonunda gelişecek olayları merak ediyorum

ya aga o sahneye mi takıldın koskoca polat alemdar bi dikiş mi dikemeyecek ne var ki bunda vadikızının dediği gibi adam her türlü eğitimi aldı zamanında
yüz nakli falan yapmadı altı üstü dikiş
ondan çok daha önemli sorunlarımız var