- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
Valla ben bu bölümden hiçbirşey anlamadımBölüm bitince resmi youtube kanalında hemen tekrarını izleyeceğim
Valla ben bu bölümden hiçbirşey anlamadımBölüm bitince resmi youtube kanalında hemen tekrarını izleyeceğim
Ben burada Vadiyi Vadiye gore degerlendirsem benimle iliskinizi kesersiniz be
cin gibi adamsın nasıl anlamadın başkan bi ihtimal çok fazla çay içtin o dikkatini dağıtmış olabilirValla ben bu bölümden hiçbirşey anlamadım![]()
Zaten bütün problem çayda 😉))))cin gibi adamsın nasıl anlamadın başkan bi ihtimal çok fazla çay içtin o dikkatini dağıtmış olabilir![]()
Aga Vadiye eleştiri serbest micin gibi adamsın nasıl anlamadın başkan bi ihtimal çok fazla çay içtin o dikkatini dağıtmış olabilir![]()
çayda değil dizi ortasında çay almaya giden seyircide 😀 demliği getirp yanına koyacan ya da reklama kadar sabredecen başkanZaten bütün problem çayda 😉))))
aga sen de var ya tamam işte eleştiriyon ya tabi fazlada şey etmemek lazımAga Vadiye eleştiri serbest mi![]()
Zaten problem o 😉 dizinin heyecanından demliği yanımda getirmeyi unutmuşumçayda değil dizi ortasında çay almaya giden seyircide 😀 demliği getirp yanına koyacan ya da reklama kadar sabredecen başkan
Canım hiç eleştiri yapmak istemiyor nedenseaga sen de var ya tamam işte eleştiriyon ya tabi fazlada şey etmemek lazım![]()