MusicSurvivor All Star | 7.Hafta Sonuçları

2297459-katy-perry-outrageous-outfits-617-409.jpg

Bu hafta cidden mutlu oldum yarın bir gün elenirsem en azından içimde kalmaz keşke bende final puanı alsaydım diye.:bhr:
O yüzden düşük verende iyi verende olsun herkese teşekkür ederim. Cidden halen inanamıyorum ya şaka gibi gerçekten. :Z:Z

@GunesinOglu başından beri diyordu Katy alacak bir gün diye sonunda aldım. :Z Teşekkürler desteklerin için.

@Çiğdem- ve @sokak sanati recap önerileriniz için çok teşekkürler.:D

Listede sevdiğim arkadaşlarla final puanı almak çok güzel. Özellikle 2 yabancı şarkıcının final puanı alması daha iyi oldu. Tebrikler. 😎
@sokak sanati @mrt-06 @denizz19

Bir genel yorum yapayım birde;

@Bully baya düşmüşsün cidden beklemiyordum. 😳 :A

@Ahmad daha fazlasını hak ediyordun ama sende böyle bir sonuç bekliyor muydun bilmiyorum. :D

@Maskeli Fedai şarkın cidden iyiydi çok şaşırdım sıralaman da ki yere. 🙄
Aslında iyi gidiyorum da son anlarda kkötü puanlar gelince havlu attık:D

Aslında iyi gidiyorum da son anlarda kkötü puanlar gelince havlu attık:D
Valla ben Sezen, Yalın , Tarkan ve Sıla diye tahmin ediyordum çok şaşırdım şimdi. :F

Ayy böyle demeyin egom tavan yapıyor.:F
Yok doğru bak mesela ben yönetemedim ilk sezonda Katy'i sende biliyorsun yanlış seçim yaptım. :D Bu yarışmada olay iyi yönetmektir sen ne kadar iyi yönetirsen şarkıcıda o kadar başarılı olur.

@sokak sanati tebrikler bak iyi şarkı olunca Riri'ye nasıl puan yağıyor :D Bu hafta elenmediğim için şanslıyım ama gidişat maksimum 3-4 haftam olduğunu gösteriyor bu yüzden final şarkılarından devam edeceğim :)

@sokak sanati tebrikler bak iyi şarkı olunca Riri'ye nasıl puan yağıyor :D Bu hafta elenmediğim için şanslıyım ama gidişat maksimum 3-4 haftam olduğunu gösteriyor bu yüzden final şarkılarından devam edeceğim :)

Müziğin tanrılarının düetini nasıl buldun.:bhr: @tolgab ve senden bu hafta yorum istiyorum.:Z

final puanı alanlar dısında dikkatimi çeken şarkıcılara yorum yapıcam :F

öncelikle @Bully ayoll koyucaktın günaydın parçasını final puanına yarışıcaktın cumhuriyette iyi ama tahmin ettiğim gibi geride kalmış en azından günaydınla final puanına bence aday olurdun bu hafta :F:F:F

@xemrexxx ayoll yürü anca gidersin sonra yar yanına geleceğim bunlar final puanı alamıyora ve aşşağı sıralarda kalıyorsa yıldızıda yakında yolcu yaparlar :F:F:F

@Maskeli Fedai YİNE 7.OLMUŞ hüp :F ayol tarkanın neden bu efsane şarkıları ilgi görmüyor gerçekten çok ilginç kuzu kuzu ya artık sırar etmicem hüp ün 2.kez başarısız olduğunu görünce çünkü tarkanın eski şarkıları pek ilgi görmüyor forumda tuhaf😕

final puanı alanlar dısında dikkatimi çekenşarkıcılara yorum yapıcam :F

öncelikle @Bully ayoll koyucaktın günaydın parçasını final puanına yarışıcaktın cumhuriyette iyi ama tahmin ettiğim gibi geride kalmış en azından günaydınla final puanına bence aday olurdun bu hafta :F:F:F

@xemrexxx ayoll yürü anca gidersin sonra yar yanına geleceğim bunlar final puanı alamıyora ve aşşağı sıralarda kalıyorsa yıldızıda yakında yolcu yaparlar :F:F:F

@Maskeli Fedai YİNE 7.OLMUŞ hüp :F ayol tarkanın neden bu efsane şarkıları ilgi görmüyor gerçekten çok ilginç kuzu kuzu ya artık sırar etmicem hüp ün 2.kez başarısız olduğunu görünce çünkü tarkanın eski şarkıları pek ilgi görmüyor forumda çok tuhaf😕
Evet pişman olmadım değil Günaydın Cumhuriyet'ten daha kötü gidemezdi herhalde ama o şarkıyı kullanmama israrımı sürdüreceğim. :A

final puanı alanlar dısında dikkatimi çeken şarkıcılara yorum yapıcam :F

@Maskeli Fedai YİNE 7.OLMUŞ hüp :F ayol tarkanın neden bu efsane şarkıları ilgi görmüyor gerçekten çok ilginç kuzu kuzu ya artık sırar etmicem hüp ün 2.kez başarısız olduğunu görünce çünkü tarkanın eski şarkıları pek ilgi görmüyor forumda tuhaf😕
Maalesef :(

Evet pişman olmadım değil Günaydın Cumhuriyet'ten daha kötü gidemezdi herhalde ama o şarkıyı kullanmama israrımı sürdüreceğim. :A
zamanını kaçırın zaten cnm ama aşk diyede cumhuriyette yine final puanı alamadılar en azından günaydınla bir yoklama çekebilirdin bu hafta final puanıda alırdın bence ama sağlık olsun haftaya alırsın sende diyecem ama günaydın bir bakmışsındanda güzel şarkı bence bu hafta gnayınla yoklama çek geç değil yanı :F:F:F