Kurtlar Vadisi Pusu 267. Bölüm Yorumları

Böylece tüm yük Polat'ın sırtına biniyor. Bu adamın evi barkı çoluğu çocuğu var her sahnede kendisi oynayamaz ki. Diziyi diğer sırtlayacak adamlar haftalardır ortada yok şaka gibi.

malesef bu bölümün gelişi o fragmandan belliydi birşey çıkar mı dedik ama yok olmadı

Gölge o kıza taktı kafayı kesin bişey yapacak
Karizma abidesi polatAlemdar

Kurtlar Vadisi tarihinde yazılmış çekilmiş en boş bölüm belki.. @takas'ın siyah ekranlı vadi müziği bile belki daha keyfili olurdu.. bu senaryo ekibi ile bir gün Polat'tan da bıkarsak şaşırmam.. eleştirmemek için kendimi zor tutuyorum ama olmuyor.. bugün ki bölümle bir kez daha derin bir hayal kırıklığı yaşadım.

yalnız şu gölge yi kesen hatun gerçekten güzel söyleyeim o bakışlar insanı şekilden şekile sokar 😎

Işte müzik işte sahne Oha velet geri döndü adam :D

Bu Müzik beni benden alıyor aga alıyor işte vadi işte

Polat şaşmaz git uyu sen

Bölümü 20 dakika falan izleyebildim misafirlikte olduğumdan dolayı, yorumlara göre vasat bir bölüm. İnsan ister istemez üzülüyor helikopter düşüren, köprüden roketatar ile minibüs patlatan Polat Alemdar ve ekibi nerede şimdi asayiş ekibi gibi mültecilere operasyon yapan Rıza Alemdar ve yancısı Cahit nerede? Abi kanaldan bölüm başına 1 milyondan fazla para alıyorsunuz nereye gidiyor bu para anlamak çok güç.

karun un sesi manyakca normal konuşması bile çok etkili bu martin i hiç sevmezdim bakalım karun nasıl çıkacak

Forum İstatistikleri

Konular
173,197
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil