MusicSurvivor All Star | 7.Hafta Sonuçları

final puanı alanlara tebrikler özellikle şu ana kadar yardımcı olan @Bully ada teşekkürler:bhr:

@katyın final puanı almasına yabancı olraks evindim @Harunnn60 sanada bir diğer yabancı oalrak başarılar @sokak sanati 😉😉😉

puanlarımla yarışmanın kaderiyle oynamaya devam ederim artık :A:A:A
sakinleştirici verdiler galiba:A

final puanı alanlara tebrikler özellikle şu ana kadar yardımcı olan @Bully ada teşekkürler:bhr:

@katyın final puanı almasına yabancı olraks evindim @Harunnn60 sanada bir diğer yabancı oalrak başarılar @sokak sanati 😉😉😉

Yarışmada kalmâna çok sevindim.:bhr:

Bu hafta elenmeni beklemiyordum açıkçası..bence elenmeyide hak etmedin..yinede sağlık olsun...

Of yine kıl payı kurtardık bu kadar kötü sonuç beklemiyordum ama forum tarafından sevilmiyormuş şarkım. Demet'le risk almam imkansız bir kez daha anladım.

@sokak sanati tam puan verdim birinciliği aldın, bir bildiğim varmış :)

@denizz19 Sıla ne kadar seviliyor çok sanslısın İmkansız'la bile final puanını kaptın, tebrikler :)

@Harunnn60 Tebrik ederim hak ettin sende.

@mrt-06 Tebrikler

@tolgab aslında imkansız değil sen iyi şarkıyla da böyle atlatıyorsun kötü şarkıyla da :A

Hem zaten Demet in iyi şarkıları kaldı geriye :D

Of yine kıl payı kurtardık bu kadar kötü sonuç beklemiyordum ama forum tarafından sevilmiyormuş şarkım. Demet'le risk almam imkansız bir kez daha anladım.

@denizz19 Sıla ne kadar seviliyor çok sanslısın İmkansız'la bile final puanını kaptın, tebrikler :)

@mrt-06 Tebrikler

Geçen 1. Olduğumda da 10+ vermiştin.:F

1 puanları hak eden bir şarkı değildi bence ama elendikten sonra konuşmanın pek önemi kalmıyor artık @GunesinOglu benide juri yapar oradan devam ederiz
:F:F:F
Ben son haftalara kalmasını beklediğim biriydi mustafa..ama dediğin gibi artık konuşacak bir durum yok.elendiğin için üzüldüğümü belirtmek isterim..salık olsun..jüriliğede hoşgeldin diyorum ..

@mrt-06 Tebrikler
Teşekkürler tolga bakalım artık ilerleyen haftalarda neler yapacağız göreceğiz :)

@Bully ve @GunesinOglu sizlere de teşekkürler 😉

Öncelikle iyi puan veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. :D Tebrik ederim hepinizi. :D @sokak sanati @Harunnn60 @denizz19 Tebrik edenlere de teşekkürler. :lol:

@Çiğdem- canikom geçmiş olsun, yarışmaya çok önem veriyordun gerçekten elendiğine üzüldüm. :( Bu hafta puanımı da arttırmıştım ama yetmedi demek ki. :D

@GunesinOglu emeğine sağlık. 😉

@Maskeli Fedai geçen hafta tam puan vermiştim her hafta yüksek verecem diye bir kayıde mi var? :A Ayrıca verdiğim puan da kötü değildi Tarkan'a..

@Harunnn60 evet haklısın, gelecek haftalarda sıralamamda yükselebilirsin ama bu hafta Rihanna'nın en bildiğim şarkısıyla katılmıştı o yüzden de biraz yüksek verdim. :D

@Amoureux 🙂