eridi gitti o ilk 10'a zor girer artıkın.Hatırla Gönül'den daha iyi bir başlangıç bekliyordum, ama gelecek hafta yükselecektir. Keşke bir hafta sonra başlasaydı.
O Hayat Benim çok iyi gitmiş. Evli ve Öfkeli, ATV'nin yıllardır bir şey tutturamadığı Pazar'ına ilaç olmuş, bu gidişle sezon sonunu çıkarabilir.
Alacakaranlık'ın son iki filmi de iyi sonuçlar almış.
Ne Evli ve Öfkeli, ne de Acil Aşk Aranıyor; Baba Candır gelecek hafta AB'de zirveyi alacak inşallah.
Hatırla Gönül'den daha iyi bir başlangıç bekliyordum, ama gelecek hafta yükselecektir. Keşke bir hafta sonra başlasaydı.
O Hayat Benim çok iyi gitmiş. Evli ve Öfkeli, ATV'nin yıllardır bir şey tutturamadığı Pazar'ına ilaç olmuş, bu gidişle sezon sonunu çıkarabilir.
Alacakaranlık'ın son iki filmi de iyi sonuçlar almış.
Ne Evli ve Öfkeli, ne de Acil Aşk Aranıyor; Baba Candır gelecek hafta AB'de zirveyi alacak inşallah.
Total'e niye bakıyorsun, güçlü olduğu kategori AB ve geçen hafta da ilk 5'e girmişti.eridi gitti o ilk 10'a zor girer artıkın.
tamam o zaman ilk 5'e giremez artıkın.Total'e niye bakıyorsun, güçlü olduğu kategori AB ve geçen hafta da ilk 5'e girmişti.
Merak etme canım, kanalımız ve verdiği destek sağlam.tamam o zaman ilk 5'e giremez artıkın.
acil aşk aranıyor dağıtır o desteği.Merak etme canım, kanalımız ve verdiği destek sağlam.
Dizin önce bizi AB'de geçsin, sonra tekrar konuşuruz.acil aşk aranıyor dağıtır o desteği.
tamam haftaya seninle de görüşelim o zaman.Dizin önce bizi AB'de geçsin, sonra tekrar konuşuruz.
Bakıyorum da çok eminsin dizinden.tamam haftaya seninle de görüşelim o zaman.
başka görüşmek isteyem var mı.
yani baba candır mı sandın sen dizimi.Bakıyorum da çok eminsin dizinden.
Dikkat et de Show birkaç haftaya Acil Aşk Aranıyor'un ipini çekivermesin.yani baba candır mı sandın sen dizimi.