- Reaksiyon puanı
- 29,286
- Puanı
- 1,059
Çiğdem: Ne! Ne sorunu ya. Ne oldu ki?
Primavera: dizi kolik yok!
-Kızlara aynı anda mesaj gelir.-
Gelen mesaj: -A
Arkadaşınızı boşuna beklemeyin! Kendisi bir süre misafirimiz olacak! –A
-Kızlar şok olmuşlardır. Birbirlerine şaşkın bir şekilde bakmaktadırlar…-
2 AY SONRA…
ÇİĞDEM- EV
-Çiğdem, aynanın karşısında, okula gitmek için hazırlanıyor. Oldukça bakımlı ve mutlu görünüyor. Tam o sırada dolabında asılı duran fotoğrafa uzunca bakar… Kızların bir arada olduğu bir fotoğraf… Çiğdem bir anda üzülür ve evden çıkar.-
OKUL
-Okulun ilk günüdür. Tzira bahçede oturmaktadır. Yanına primavera gelir. Birbirlerine sarılırlar.-
Tzira: Çok özlemişim sizi.
Primavera: Ben de canım…
-O sırada Çiğdem ve vadikızı da gelir. Hepsi bir masada toplanmışlardır.-
Vadikızı: Ne tuhaf değil mi… 2 ay öncesine kadar hepimiz bir aradaydık… O da yanımızdaydı. O da özlemiş midir bizi?
Tzira: Özlemiştir tabi. Dizi kolik bizsiz yapamaz ki… Çocukluktan beri her şeyi birlikte yaptık… Acaba şuan nerede, ne yapıyor… Sağ mı, değil mi?
Çiğdem- : Sakin olun kızlar. Dizi kolik hepimizden güçlüdür. O öyle kolay kolay pes etmez. Elbet bir gün gelecektir yanımıza.
Primavera: Ya gelmezse. Allah korusun ya ona bir şey olursa? (sesini kısarak) Ya –A ona bir zarar verirse…
Çiğdem- Sahi… Hiç mesaj atmadı o geceden beri…
FLASHBACK - 2 AY ÖNCE - OLAY GECESİ
Vadikızı: Ne demek bu ya?! Şaka! Şaka dimi bu? Biri dalga geçiyor bizimle!
-Çiğdem kendini tutamaz. Paniklemeye başlar ve bağırır.-
Çiğdem- : Ne şakası kızım. Görmüyor musun arkadaşımız bir süre misafirimiz olacak diyor!
Tzira: Kızlar tamam sakin olun. Polise gidelim!
Primavera: Evet, gidelim. Yoksa işler daha da büyüyecek.
-Kızlar çaresizce etrafa bakınırken toparlanırlar, tam çıkacakken telefonlarına mesaj gelir.-
Gelen mesaj: - A
"Polise gitmek yok! Eğer polisi karıştırırsanız, her şey sizin için daha kötü olur! Tabi arkadaşınız için de!"
-Kızlar giderek korkmaktadırlar.-
Çiğdem-: Ben onu bunu anlamam. Polise gidiyorum işte! Bu işin peşini bırakmayacam.
Primavera: Delirdin mi sen? Eğer polise gidersek dizi koliğe zarar verecek!
Vadikızı: Ne yapacağız peki?
Tzira: Bekleyeceğiz…
Flashback biter.
BAHÇE
Çiğdem- : Gördünüz mü, korktuğumuz gibi değilmiş işte. Keşke gitseydik o zaman polise! Bir kere mesaj attı ve sustu. Hiçbir şey yapamaz artık!
-Tam o sırada Çiğdem-‘in telefonu çalar. Arayan özel numaradır. Çiğdem- telefona şaşkınlıkla bakar,-
Tzira: O kadar emin olma. Bak o arıyor kesin.
Çiğdem-: Açmayacam. Çalar çalar susar...
Primavera: Saçmalama, aç işte. Unutma, dizi kolik için!
-Çiğdem- , korkarak açar telefonu. O sırada diğer kızlar da etrafa bakmaktadır. Sesi hoparlöre verir.-
Çiğdem- : A, Alo…
-A: Merhaba güzel kızlar… Uzun zaman olmuştu görüşmeyeli…
Çiğdem-: Ne istiyorsun bizden? Ne!
-A: Sakin ol tatlı küçük yalancı! Güzel… Yeniden bir aradayız. Oyun başlasın o zaman!
Tzira: Ne oyunu? Ne istiyorsun bizden?
-A: Dizi kolik için her şeyi yaparsınız değil mi?
-O sırada bahçeye xemrexxx ve Dream gelir. Emre kızları izlemektedir.-
Primavera: Yaparız tabi! Ne istiyorsun anlat.
-A: Güzel… Şu spor hocası. Ceva... Onun işten atılmasını sağlayacaksınız!
-Kızlar şaşkın bir şekilde birbirlerine bakarlar.-
Kızlar: Ne!
-A: Doğru duydunuz… Bugün o adamı işten attıracaksınız! Yoksa hiç güzel şeyler olmaz. Ha bu arada, kimseye bahsetmeyeceğinizi biliyorsunuz değil mi?
-Telefon kapanır.-
Vadikızı: Cevaa hocayla ne alıp veremediği var bunun?
Tzira: Öğrenmemiz lazım.
Çiğdem-: İyi de nasıl?
Primavera: Kızlar Emre ve Dream geliyor. Susun.
-Primavera ve xemrexxx birbirlerine bakarlar.-
Dream (Alaycı bir tavırla) : Nasılsınız kızlar?
-Kızlar endişeli,-
Primavera: İ, iyiyiz… Siz?
Dream: Pek iyi değilsin sanki? Sesin bir tuhaf geldi.
Primavera: Yoo, malum olaylardan dolayı canım sıkkın biraz. Biliyorsun.
Dream: Ya… Neyse, biz derse gidelim. Hadi Emre.
-Dream ve xemrexxx giderler.-
Tzira: Kızlar hadi kalkın, gidiyoruz.
Kızlar: Nereye?!
Tzira: Spor salonuna.
-Kızlar giderler.-
SPOR SALONU
-Kızlar spor salonuna gelirler.-
Vadikızı: Merhaba hocam.
Cevaa: Merhaba, erkenci ve kalabalıksınız bugün. Arkadaşların da mı geliyor artık.
Vadikızı: Evet.
Cevaa: Güzel. Siz geçin ben geliyorum.
-Kızlar tedirgin şekilde hazırlanırlar.-
Primavera: Sakin olun. Bir şey belli etmeyin sakın. Konuştuğumuz gibi olacak her şey.
Çiğdem-: Tamam. Şşş geliyor.
Cevaa: Evet… Hadi bakalım, başlıyoruz. Önce kollarımızı çalıştıracağız. Başlayalım.
-Kızlar dikkatle Cevaa’yı dinlemektedirler. O anda Tzira dengesini kaybeder ve cevaa’yı tutarak ikisi de yere düşer. Birbirlerine çok yakındırlar. Tzira, cevaa’yı kendine doğru çeker.-
Tzira: Napıyorsun sen ya?! Utanmıyor musun sarkıntılık etmeye!
-O sırada müdür gelmektedir.-
Cevaa: Ne? Ne sarkıntılığı ne diyorsun sen!
Müdür: Noluyor burada!
Çiğdem-: Cevaa hoca arkadaşımıza sarktı görmüyor musunuz?
Müdür: Hemen odama gel Cevaa!
Cevaa: Ama müdür bey.
Müdür: Derhal!
-Cevaa ve Müdür gider. Kızlar bir yanda mahcupturlar.-
Vadikızı: Oldu mu sizce?!
Primavera: İnşallah olmuştur.
MÜDÜR ODA
Müdür: Bu ne rezalet? Derhal eşyalarını topla, kovuldun!
Cevaa: Ama müdür bey, gerçekten ben bir şey yapmadım. Dengesini kaybetti, düştü, ben de üzerine düştüm. Gerçekten.
Müdür: Ben gözlerimle gördüm, yalan söyleme! Kovuldun! Çık git eşyalarını topla ve bir daha gelme.
Cevaa: Pişman olacaksınız! Göreceksiniz…
-Cevaa çıkar.-
EV
-Kızlar Tzira’nın evindedirler.-
Çiğdem-: Bu yaptığımız çok kötü bir şey…
Vadikızı: Başka çaremiz yoktu.
Çiğdem- : Farkında mısınız, ne zaman ondan bahsetsek arıyor. Bugün ben onun hakkında konuşurken araması, davette polisten bahsederken mesaj atması…
Vadikızı: Yani…
Primavera: Yani, bu –A pisliği bizim çok yakınımızda.
-O sırada evin üst katından bir ses gelir.-
Primavera: O neydi?
-Kızlar korkuyorlar.-
Tzira: Bilmiyorum ki. Pencere açıktı, kedi falan girmiştir belki de. Ben bir gidip bakayım.
Vadikızı: Ya oysa? Bu kadar yakınımızda olabilir mi? Gitme!
-Tzira yukarı doğru çıkar. Kızlar merdivenin başında, aşağıda beklemektedirler. Tzira odaya girdiği gibi çığlığı basar.-
Tzira: Aaaaa!
-Kızlar hemen yukarıya, odaya çıkarlar. Gördükleri karşısında şok olmuşlardır. Daha fazla dayanamayan vadikızı bayılır.-
2.BÖLÜM SONU
proje tasarım ve senaryo
Billy Kane - ozgur2113
@dizi kolik @Çiğdem- @vadikızı @Tzira @primavera @xemrexxx @Reytinger @cevaa @GunesinOglu @*Dream* @Nisa @OzaN @Maskeli Fedai @Bully @adımutlulukk @Harunnn60 @mrt-06 @sokak sanati @Aserat @Yiğitt @HarzeM @Billy Kane @batuhankaralar @EFE UYSAL @-potterhead- @EnveR @denizz19 @Ahmad @beyazsoy ve diğerleri...
Billy Kane - ozgur2113
@dizi kolik @Çiğdem- @vadikızı @Tzira @primavera @xemrexxx @Reytinger @cevaa @GunesinOglu @*Dream* @Nisa @OzaN @Maskeli Fedai @Bully @adımutlulukk @Harunnn60 @mrt-06 @sokak sanati @Aserat @Yiğitt @HarzeM @Billy Kane @batuhankaralar @EFE UYSAL @-potterhead- @EnveR @denizz19 @Ahmad @beyazsoy ve diğerleri...
Son düzenleme: