'Blindspot' Tam Sezon Onayı Aldı!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060

thumbnail_1431354198-150x150.jpg

NBC'nin bu sezonki aksiyon dramalarından Blindspot sürpriz bir şekilde erken tam sezon onayı aldı.

Kanalın en kıymetli yeri olan The Voice sonrası kuşağında yayınlanan ve reytingleri gayet iyi olan Blindspot, tam sezon onayıyla birlikte en azından 22 bölüm süreceği kesinleşmiş oldu.

Dizi, New York'taki Times Meydanı'nda bulunan ve geçmişine dair hiçbir şey bilinmeyen bir kadın üzerine kurulu.

Blinspot'un 'Bone May Rot' adlı yeni bölümü 12 Ekim'de ekrana gelecek.

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

thumbnail_1431354198-150x150.jpg

NBC'nin bu sezonki aksiyon dramalarından Blindspot sürpriz bir şekilde erken tam sezon onayı aldı.

Kanalın en kıymetli yeri olan The Voice sonrası kuşağında yayınlanan ve reytingleri gayet iyi olan Blindspot, tam sezon onayıyla birlikte en azından 22 bölüm süreceği kesinleşmiş oldu.

Dizi, New York'taki Times Meydanı'nda bulunan ve geçmişine dair hiçbir şey bilinmeyen bir kadın üzerine kurulu.

Blinspot'un 'Bone May Rot' adlı yeni bölümü 12 Ekim'de ekrana gelecek.

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle
çok iyi bir haber..dizi daha 3 bölüm yayınlanmasına rağmen şimdiden sezon onayını almış..hayırlı olsun:) iyi bir dizi...

çok iyi bir haber..dizi daha 3 bölüm yayınlanmasına rağmen şimdiden sezon onayını almış..hayırlı olsun:) iyi bir dizi...

Güzel haber ama 1-2 sezon zevkle izleriz heralde. Aslında FBI türü dizileri izlemiyorum ama bu dizinin gizem tarafı çok iyi her hafta büyük bir merak yaratıyor.

Güzel haber ama 1-2 sezon zevkle izleriz heralde. Aslında FBI türü dizileri izlemiyorum ama bu dizinin gizem tarafı çok iyi her hafta büyük bir merak yaratıyor.
bende en azından 3 sezon çok iyi olur diye düşünüyorum...aynı şekilde fbı,polisiye,ajan tarzı dizileri çokta tercih etmiyorum ama bu dizinin herşeyden önce kurgusu oldukça farklı..yayınlanan ilk 3 bölümüde oldukça iyidi.

aslında limitless başta iyi başlangıç yapmıştı ama sonradan sanırım düşüş yaşadı...sende bu diziye başla bence blindspot forumda izleyici sayısı artsın dizinin:)
Reytinglere baktım Limitless 1.8 reytinge kadar düştü bu dizi 2.6 reytingte şuan :) Valla bilmiyorum ya hem 22 bölüm hemde konusu ilgimi çekmedi hiç. :D

Reytinglere baktım Limitless 1.8 reytinge kadar düştü bu dizi 2.6 reytingte şuan :) Valla bilmiyorum ya hem 22 bölüm hemde konusu ilgimi çekmedi hiç. :D
bak daha ilk 3 bölümü yayınlandı:) bence bölümler birikmeden başla...zaten aynı anda bölümleri takip edincede fazla zamanınıda almıyor:) direkt başla:d

bende en azından 3 sezon çok iyi olur diye düşünüyorum...aynı şekilde fbı,polisiye,ajan tarzı dizileri çokta tercih etmiyorum ama bu dizinin herşeyden önce kurgusu oldukça farklı..yayınlanan ilk 3 bölümüde oldukça iyidi.
En azından Limitless'ten daha iyi olduğu kesin. Ve daha basit ve anlaşılır. Ben zaten öteki diziyi bırakıp bu dizi ile yola devam etme kararı almıştım. Böylece haksız da çıkmamış oldum.

Çünkü bu sezon tam sezon onayı alan ilk iş Blindspot oldu. :)

En azından Limitless'ten daha iyi olduğu kesin. Ve daha basit ve anlaşılır. Ben zaten öteki diziyi bırakıp bu dizi ile yola devam etme kararı almıştım. Böylece haksız da çıkmamış oldum.

Çünkü bu sezon tam sezon onayı alan ilk iş Blindspot oldu. :)
bence bu dizi iyi yerlerde olacaktır...benim en sevdiğim bir durumda şu ilk bölümden başladığım bir dizinin gittikçe izlenme oranının artması..yani daha önce duyulmuş olarak tavsiye edilen bir dizi zaten belli bir tespit ile olmuştur..ama bir diziyi ilk bölümden takip edip o dizinin iyi bir dizi olduğunu farketmek çok çok daha iyi::)

Şu Amerikanlar bir bıkmadılar polisiye dizilerden. Hadi bu dizi birazcık farklı ama polisiye işte yine, her bölüm farklı şey herhalde?

Reytingleri zamanla düşmezse The Blacklist gibi bir hit olabilir, potansiyeli yok değil yani.

Forum İstatistikleri

Konular
176,591
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy