sürgünüm 45.000'ler Kulübünde!

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
57,101
Puanı
1,061
Fav10.net'in başarılı moderatörlerinden @sürgünüm 45.000'ler kulübünde. Hem yerli hemde yabancı diziler bölümünde ilgiyle takip ettiğimiz konular açan sürgünüm'ü tebrik eder nice güzel mesajlar dilerim.:D

Bir de hediye vereyim;

Bu canı gönülden verdiğim hediye;

images

Bu da istemeden verdiğim :A

images

@EFE UYSAL'a ayıp oldu şimdi. :( Konuyu açayım demişti ben de gerek yok demiştim. Neyi tebrik ettiğimize anlam veremiyorum o yüzden. Bütün gün çene çalıp mesaj yazıyoruz, ağır işsizliğimimizi mi tebrik ediyoruz. :)

Neyse, senide konu açtığın için pişman etmeyim. Teşekkürler Umut'cum, bir oyu hakettin. :) @sokak sanati

Ayrıca, istemeden verdiğin hediye için teşekkürler, canı gönülden verdiğin irispi @xemrexxx'e daha uyardı bence. Yanlış hatırlamıyorsam o da Da Vinci'yi izliyordu. :)

Bir teşekkürde sizlere @Harunnn60 @Master.1000

@EFE UYSAL'a ayıp oldu şimdi. :( Konuyu açayım demişti ben de gerek yok demiştim. Neyi tebrik ettiğimize anlam veremiyorum o yüzden. Bütün gün çene çalıp mesaj yazıyoruz, ağır işsizliğimimizi mi tebrik ediyoruz. :)

Neyse, senide konu açtığın için pişman etmeyim. Teşekkürler Umut'cum, bir oyu hakettin. :) @sokak sanati

Ayrıca, istemeden verdiğin hediye için teşekkürler, canı gönülden verdiğin irispi @xemrexxx'e daha uyardı bence. Yanlış hatırlamıyorsam o da Da Vinci'yi izliyordu. :)

Bir teşekkürde sizlere @Harunnn60 @Master.1000

Aynen oda izliyor :F Seversin diye verdim.

Geyiklik konu çıkıyor işte. Niye açmayalım.:D Daha iç içe ortam oluşuyor.:D

Aynen oda izliyor :F Seversin diye verdim.

Geyiklik konu çıkıyor işte. Niye açmayalım.:D Daha iç içe ortam oluşuyor.:D
Orası öyle, forumun daha çok birbirine kaynaşmasına karşı değiliz tabi ki. :)

@yatutarsa'da izliyordu, ben bir an Emre'leri karıştırmayayım diye şey ettim. Hatta biz @destere ile sonradan başladık. Bunlar daha eski izleyiciler. :X

Orası öyle, forumun daha çok birbirine kaynaşmasına karşı değiliz tabi ki. :)

@yatutarsa'da izliyordu, ben bir an Emre'leri karıştırmayayım diye şey ettim. Hatta biz @destere ile sonradan başladık. Bunlar daha eski izleyiciler. :X

Yatutarsa değilde @Forumdash izlerdi.:D O izlemiyor bildiğim kadarı ile. Yani 2 yıldır yorumunu hatırlamıyorum.:D

İyi işte. Güzel bir uygulama bu. Bence karşı çıkma.:D