- Reaksiyon puanı
- 57,101
- Puanı
- 1,061
@EFE UYSAL'a ayıp oldu şimdi. Konuyu açayım demişti ben de gerek yok demiştim. Neyi tebrik ettiğimize anlam veremiyorum o yüzden. Bütün gün çene çalıp mesaj yazıyoruz, ağır işsizliğimimizi mi tebrik ediyoruz.
Neyse, senide konu açtığın için pişman etmeyim. Teşekkürler Umut'cum, bir oyu hakettin. @sokak sanati
Ayrıca, istemeden verdiğin hediye için teşekkürler, canı gönülden verdiğin irispi @xemrexxx'e daha uyardı bence. Yanlış hatırlamıyorsam o da Da Vinci'yi izliyordu.
Bir teşekkürde sizlere @Harunnn60 @Master.1000
Orası öyle, forumun daha çok birbirine kaynaşmasına karşı değiliz tabi ki.Aynen oda izliyor Seversin diye verdim.
Geyiklik konu çıkıyor işte. Niye açmayalım. Daha iç içe ortam oluşuyor.
Orası öyle, forumun daha çok birbirine kaynaşmasına karşı değiliz tabi ki.
@yatutarsa'da izliyordu, ben bir an Emre'leri karıştırmayayım diye şey ettim. Hatta biz @destere ile sonradan başladık. Bunlar daha eski izleyiciler.
Faruk'tan başka bir kişi daha vardı izleyen emin olamadım şimdi, yorum sayfasına bakıcam.Yatutarsa değilde @Forumdash izlerdi. O izlemiyor bildiğim kadarı ile. Yani 2 yıldır yorumunu hatırlamıyorum.
İyi işte. Güzel bir uygulama bu. Bence karşı çıkma.
Faruk'tan başka bir kişi daha vardı izleyen emin olamadım şimdi, yorum sayfasına bakıcam.
OzaN onay haberi konusunu açmıştı sevindim yazmıştı, ordan aklımda kalmış.BesaleT izliyordu.
OzaN onay haberi konusunu açmıştı sevindim yazmıştı, ordan aklımda kalmış.
Buldum bak. https://fav10.net/forum/threads/da-vincis-demons-3-sezon-onayını-aldı.220246/