- Reaksiyon puanı
- 58,385
- Puanı
- 1,060
@EFE UYSAL'a ayıp oldu şimdi.Konuyu açayım demişti ben de gerek yok demiştim. Neyi tebrik ettiğimize anlam veremiyorum o yüzden. Bütün gün çene çalıp mesaj yazıyoruz, ağır işsizliğimimizi mi tebrik ediyoruz.
Neyse, senide konu açtığın için pişman etmeyim. Teşekkürler Umut'cum, bir oyu hakettin.@sokak sanati
Ayrıca, istemeden verdiğin hediye için teşekkürler, canı gönülden verdiğin irispi @xemrexxx'e daha uyardı bence. Yanlış hatırlamıyorsam o da Da Vinci'yi izliyordu.
Bir teşekkürde sizlere @Harunnn60 @Master.1000
Orası öyle, forumun daha çok birbirine kaynaşmasına karşı değiliz tabi ki.Aynen oda izliyorSeversin diye verdim.
Geyiklik konu çıkıyor işte. Niye açmayalım.Daha iç içe ortam oluşuyor.
![]()
Orası öyle, forumun daha çok birbirine kaynaşmasına karşı değiliz tabi ki.
@yatutarsa'da izliyordu, ben bir an Emre'leri karıştırmayayım diye şey ettim. Hatta biz @destere ile sonradan başladık. Bunlar daha eski izleyiciler.![]()
Faruk'tan başka bir kişi daha vardı izleyen emin olamadım şimdi, yorum sayfasına bakıcam.Yatutarsa değilde @Forumdash izlerdi.O izlemiyor bildiğim kadarı ile. Yani 2 yıldır yorumunu hatırlamıyorum.
İyi işte. Güzel bir uygulama bu. Bence karşı çıkma.![]()
Faruk'tan başka bir kişi daha vardı izleyen emin olamadım şimdi, yorum sayfasına bakıcam.![]()
OzaN onay haberi konusunu açmıştı sevindim yazmıştı, ordan aklımda kalmış.BesaleT izliyordu.![]()
OzaN onay haberi konusunu açmıştı sevindim yazmıştı, ordan aklımda kalmış.
Buldum bak. https://fav10.net/forum/threads/da-vincis-demons-3-sezon-onayını-aldı.220246/