-potterhead-
Favori Üye
şimdi kullancam
doğru,tebrik ederim,cahilYarışmacılardan @S.G.A.T. ve @Maskeli Fedai dışında kullanmayan yoktur herhalde. İkisinin de kullanmadığını düşünüyorum nedense.
Dün gece yollamıştım zaten. Bi dahakine yolladığımı sana da bildiririm, rahat edemiyorsunJüri arkadaşlardan rica ediyorum oylarınızı 18:00'a kadar yollayın arkadaşlar artık en fazla yarım saatinizi alır. @cookies @Tzira @HarzeM @eskici @Reytinger @Felon @soo @vadikızı @BesaleT @Amoureux @Titanium @DarkLeqenD @Castei @cevaa @beyazsoy @primavera @gözlemci @turkuazz @sürgünüm @HachiKo @OzaN @ABAY_06 @berkann @eros @Aserat @hayret bi şey
Görenler oylarını kullansın lütfen. GunesinOglu'na özel mesajla atabilirsiniz oyları.
Oy kullananlar varsa mesajı dikkate almasınlar.
Benim özel parça hangisi kiiBu hafta senin özel parça ile katıldım hatta sana gönderme bile yaptım.
Niye özel parçam o benim ? Hatırlamıyorum
Aaaa evet. Unutmamışsııın 😱Uff bir ara her yere BBHMM yazıyorum dedin yaa. Okulda ki masaya falan.
Ya hem İngilizce bir şey. Türkçe değil ki. Kim niye ceza versin o kelimeye Hem bak düzenlediiim@yigit_00 çok uğraştım kullan diye ama bir türlü anlamadın.
Neyse sağlık olsun. Çok üzme kendini.
Ya hem İngilizce bir şey. Türkçe değil ki. Kim niye ceza versin o kelimeye Hem bak düzenlediiim
Ne bileyim ya, sonuçta İngilizce de olsa küfür. Ban yemiyim de.Ne cazasi. Burası bizden sorulur.