biz bir aileyiz aga olmaz tabi ne olursa olsun bölünmeyip birarada durucaztamam aga sensiz olmaz ona göre
biz bir aileyiz aga olmaz tabi ne olursa olsun bölünmeyip birarada durucaztamam aga sensiz olmaz ona göre
aga dereyi geçip çayda boğulma durumu var gibi bizde en iyisini daha büyüğünü hedeflerken bu ince seninde de dediğin gibi basit detaylar gözden kaçıyor bu da ciddi bir farkı meydana getiriyoraynen aynen öyle aga işte bu kasvetli havayı dağıtmamız lazım resmiliği yerle bir etmemiz lazım bunlar çok kolay yapılabilir
necati abinin Allah yardımcısı olsun mutlaka izlenmeyi arttırmamız lazım ilk defa korkuyorum vadinin geleceğiyle ilgili reytingler tarihin en düşük seviyesinde bu duruma çok üzülüyorum
Demek ki yazamıyorlar Kadir mizah yazmak hepsinden zorduraga dereyi geçip çayda boğulma durumu var gibi bizde en iyisini daha büyüğünü hedeflerken bu ince seninde de dediğin gibi basit detaylar gözden kaçıyor bu da ciddi bir farkı meydana getiriyor
başkan yalan yok ben geçen senede yazında yusuf un hikayesini merak ettim yalnız bu sene direk babasından saf tutması garibime gitti ben böyle beklemiyordum yazın belkide onun hikayesini değiştirdiler o konu için 2-3 hafta bekleyip öyle konuşucam bakalım nereye kayacakYalnız şu Yusuf olayı iyice sarpa sardı hem kendisi yetenek kabızı hemde ona yazılan hikaye tırt 😉 biz Yusuf'un hikayesini izlemek istemiyoruz
abi fehmi kuzuzade ve ailesinin vadiye hiçbir katkısı yokYalnız şu Yusuf olayı iyice sarpa sardı hem kendisi yetenek kabızı hemde ona yazılan hikaye tırt 😉 biz Yusuf'un hikayesini izlemek istemiyoruz
aga o iş bitti bak şimdiden söyleyeyim sonra boş yere hayal kırıklığı yaşamayalımabi fehmi kuzuzade ve ailesinin vadiye hiçbir katkısı yok
levent can çok iyi bir oyuncu ama vadiye artı bir değeri olmadı
eşkiya totalde 8 abc1 de 10 u geçti bizim altında kalmamamız lazım
aynen aga polatın yanında olacağını sanarken babasının kimlere hizmet ettiğini bilmemesi şaşırttı beni debaşkan yalan yok ben geçen senede yazında yusuf un hikayesini merak ettim yalnız bu sene direk babasından saf tutması garibime gitti ben böyle beklemiyordum yazın belkide onun hikayesini değiştirdiler o konu için 2-3 hafta bekleyip öyle konuşucam bakalım nereye kayacak
hangi iş bittiaga o iş bitti bak şimdiden söyleyeyim sonra boş yere hayal kırıklığı yaşamayalım
Geçen sene gizemli bir karakterdi ama ne Zaman Polat'a karşı gelip babasının yanında oldu benim için artık ona yazılan senaryonun bir önemi kalmamıştır )başkan yalan yok ben geçen senede yazında yusuf un hikayesini merak ettim yalnız bu sene direk babasından saf tutması garibime gitti ben böyle beklemiyordum yazın belkide onun hikayesini değiştirdiler o konu için 2-3 hafta bekleyip öyle konuşucam bakalım nereye kayacak
başkan yazıp yazamamaları için birşey diyemeyiz şu an ona müsait karekter ve konular yok ki önce ortamın ayarlanması lazım şu ankş vadide bunun alt yapısı yok ancak yeni karekterle ve konularla bu iş olur haa o zaman bu denenir başarılı olamazsa yetersizlik konusunu söylerizDemek ki yazamıyorlar Kadir mizah yazmak hepsinden zordur
reyting konusunu diyorum aga bizim yükseleceğimize malesef hiç ihtimal vermiyorumaynen aga polatın yanında olacağını sanarken babasının kimlere hizmet ettiğini bilmemesi şaşırttı beni de
hangi iş bitti
aga bu yapmacılıkda oyuncuların yanında yönetmeninde suçu yok mu oyuncuyu oynatan o değil midirvadinin reytinglerinin tavan yapması için ilk önce şu resmiliği ortadan kaldıracak ustaya kimse efendim bey diye hitap etmemeli pskopat karakterler polat alemdarla basit seviyede uğraşmamalı gerek çatışma gerekse akıl oyunlarıyla ustayı halt etmeliler onun dışında yeni müzikler tamam güzelde ben 2 bölümdür kendimi başka bir dizi izliyormuşum gibi hissediyorum müziklerimizi eskisi gibi remixsiz bir şekilde kullanmalı gökhan kırdar ve son olarakta dikkat edin vadideki oyuncuların yüzde biri kendini vererek dizide oynuyorlar jest ve mimikler sıfır izleyiciye gerek hüzün olsun gerek sevinç olsun aktaramıyolar.
bak aga biz tnt sezonundan önceki atv sezonunun sonu ve tnt sezonu da bu duruma benzer bi tablo yaşadık hee şimdi ki durumla karşılaştırmak pek doğru değil o zaman çok daha güçlüydük ama düştüğümüz gibi yükselmesini de en iyi bilen diziyizbaşkan yazıp yazamamaları için birşey diyemeyiz şu an ona müsait karekter ve konular yok ki önce ortamın ayarlanması lazım şu ankş vadide bunun alt yapısı yok ancak yeni karekterle ve konularla bu iş olur haa o zaman bu denenir başarılı olamazsa yetersizlik konusunu söyleriz
reyting konusunu diyorum aga bizim yükseleceğimize malesef hiç ihtimal vermiyorum
aga kesinlikle katılıyorum bana kimse yeni müzikleri savunmasın savunan varsa ise katılmam söz konusu dahi değildir yeni müzikler berbat yav vadiyle alakası olmayan saçma sapan müziklervadinin reytinglerinin tavan yapması için ilk önce şu resmiliği ortadan kaldıracak ustaya kimse efendim bey diye hitap etmemeli pskopat karakterler polat alemdarla basit seviyede uğraşmamalı gerek çatışma gerekse akıl oyunlarıyla ustayı halt etmeliler onun dışında yeni müzikler tamam güzelde ben 2 bölümdür kendimi başka bir dizi izliyormuşum gibi hissediyorum müziklerimizi eskisi gibi remixsiz bir şekilde kullanmalı gökhan kırdar ve son olarakta dikkat edin vadideki oyuncuların yüzde biri kendini vererek dizide oynuyorlar jest ve mimikler sıfır izleyiciye gerek hüzün olsun gerek sevinç olsun aktaramıyolar.
aga diyorum ya set dahilinde bir gevşeklik var dediğin gibi yönetmeninde suçu büyük ben serdar akardan böyle bir performans beklemezdim açıkcası tamam geldiği belli oluyor ama yetmez.aga bu yapmacılıkda oyuncuların yanında yönetmeninde suçu yok mu oyuncuyu oynatan o değil midir
aga işte bu sistemle bu kanalla çok birşey değişmez ben beklentilerimi sıfırladım birde benim yaptığım bazı sosyolojik çıkarımlar başka zaman onlarıda yazıcam yani şunu demek istiyorum artık ben seyircinin yani bizim vadidem tatmin olmasını istiyorum artık yıllar geçiyor ister istemez bu yıpranmalar olacak bizde ister istemez kabul etmeyi öğrenecez haa bu pes etmek değil tabiki yapılması gereken hamleler yapılacak bizde bunun karşığını az veya çok görürüz ama işte aga zamanbak aga biz tnt sezonundan önceki atv sezonunun sonu ve tnt sezonu da bu duruma benzer bi tablo yaşadık hee şimdi ki durumla karşılaştırmak pek doğru değil o zaman çok daha güçlüydük ama düştüğümüz gibi yükselmesini de en iyi bilen diziyiz
yeter ki doğru tespitler yapılıp kasvetli hava ortadan kalksın bu dediklerimiz yapılsın gereken önem kanal tarafından verilsin inanıyorum ki yeniden şov yapacağımız günler gelebilir
hee bu kanalda imkansız gibi bişey ama bir show tv transferi herşeyi değiştirebilir
bak aga biz tnt sezonundan önceki atv sezonunun sonu ve tnt sezonu da bu duruma benzer bi tablo yaşadık hee şimdi ki durumla karşılaştırmak pek doğru değil o zaman çok daha güçlüydük ama düştüğümüz gibi yükselmesini de en iyi bilen diziyiz
yeter ki doğru tespitler yapılıp kasvetli hava ortadan kalksın bu dediklerimiz yapılsın gereken önem kanal tarafından verilsin inanıyorum ki yeniden şov yapacağımız günler gelebilir
hee bu kanalda imkansız gibi bişey ama bir show tv transferi herşeyi değiştirebilir
aga kesinlikle katılıyorum bana kimse yeni müzikleri savunmasın savunan varsa ise katılmam söz konusu dahi değildir yeni müzikler berbat yav vadiyle alakası olmayan saçma sapan müzikler
vadiyi vadi yapan en önemli unsurlardan biri müzikler dediğin gibi müzikler değişik olunca ben vadi havasına giremiyorum sezonun ilk bölümü ilk sahneler hiçbir anlam ifade etmedi mesela
aga kabul etmeyeceksiniz ama şu an için doğan ümit bizim için serdar akar dan daha kıymetlidir baksana adam ismini jeneriğe bile yazdırmıyor yani vadiye tam konstre olsa katkısı elbet tartışılmaz ama adam belli ki kendi dizisini düşünüyoraga diyorum ya set dahilinde bir gevşeklik var dediğin gibi yönetmeninde suçu büyük ben serdar akardan böyle bir performans beklemezdim açıkcası tamam geldiği belli oluyor ama yetmez.
İşte bende buna kızıyorum Zaman'ında yapılması gereken hamleler yapılmıyor ondan sonrada reytingler niye böyle sen gerekeni yapacan bizde o gayreti iyi niyeti görecez olmuyorsa olmaz zaten gerisi takdir Allah'ındır ona da boynumuz kıldan incediraga işte bu sistemle bu kanalla çok birşey değişmez ben beklentilerimi sıfırladım birde benim yaptığım bazı sosyolojik çıkarımlar başka zaman onlarıda yazıcam yani şunu demek istiyorum artık ben seyircinin yani bizim vadidem tatmin olmasını istiyorum artık yıllar geçiyor ister istemez bu yıpranmalar olacak bizde ister istemez kabul etmeyi öğrenecez haa bu pes etmek değil tabiki yapılması gereken hamleler yapılacak bizde bunun karşığını az veya çok görürüz ama işte aga zaman
biz böyle efsane işleri severiz aga böyledir bubizim millet gizemli insanlara gizli bi hayranlık duyuyor bunun en büyük örneği raci şaşmaz heralde
adam ne tv ye çıktı ve sesini duyan var ne sosyal medyada var bahadırın instagramına bakıyorum millet raci raci diye ölecek
bende onu anlamıyorum geçse ya temelli vadinin başına ne adam yaaga kabul etmeyeceksiniz ama şu an için doğan ümit bizim için serdar akar dan daha kıymetlidir baksana adam ismini jeneriğe bile yazdırmıyor yani vadiye tam konstre olsa katkısı elbet tartışılmaz ama adam belli ki kendi dizisini düşünüyor