6 Ekim 2015 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan denizz19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aşk Yeniden çok iyi gitmiş, böyle giderse sezon sonunu rahat çıkarır. :)

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'den böyle büyük bir başarı beklemiyordum, onu da tebrik ederim. :)

Kaderimin Yazıldığı Gün, Star ortalamasına göre düşük gidiyor. Bir Deniz Hikayesi ise yavaş yavaş hak ettiği oranlara yaklaşmaya başlamış, Erler Film birkaç yıla sektörden silinir gider bu anlayışla.

Son düzenleme:
EDHO 10 reyting 😱 Helal olsun.:ok:

Bir de Karagül 10'u görecektir cuma günü. :)

Diğer diziler hayal görür. :F

O Ses Türkiye'de başladı bu hafta ona rağmen oranlarımızı yükseltmişiz maşallah diyelim. :)
erkek sahnelerinin replikleri eski vadi tadını veriyor raci beyin kaleminin gücünü herkes görmüştür herhalde çakır fahri repliklerini son 3 yıldır hiçbir dizide duymadım vlla bizi etkileyen replikleri özlemişim ben kendi adıma :love1::love1::love1:

10 reytinge inanıyordum abc1 de olsa almışız bence süper :Z:Z:Z

erkek sahnelerinin replikleri eski vadi tadını veriyor raci beyin kaleminin gücünü herkes görmüştür herhalde çakır fahri repliklerini son 3 yıldır hiçbir dizide duymadım vlla bizi etkileyen replikleri özlemişim ben kendi adıma :love1::love1::love1:

10 reytinge inanıyordum abc1 de olsa almışız bence süper :Z:Z:Z
''abc1 de olsa almışız'' derken, reklamcılar bu gruba bakıp ödeme yapıyor kanallara. Yani en önemli grup. :)

reklamları kapsayan bir grupmuş galiba oyüzden ben çok önemsemiyorum açıkcası
izlenme oranalrıyla ilgisi galiba yok :F:F:F
İlgisi olmaz olur mu? Satın alma gücü yüksek kesimleri kapsayan bir grup. Kısaca reklamcıların zenginlere ürün satmak için dikkate aldığı grup. Bir dizinin Totali ne kadar yüksek olursa olsun AB'de izlenmezse yeterince reklam almaz bu durumda maliyetini karşılayamaz ve yayından kaldırılabilir. Örnek: Arka Sokaklar'ın Totali 4-5 idi. AB reytingleri 2 olunca kanal maliyetini karşılayamadığı için yayından kaldırdı.

İlgisi olmaz olur mu? Satın alma gücü yüksek kesimleri kapsayan bir grup. Kısaca reklamcıların zenginlere ürün satmak için dikkate aldığı grup. Bir dizinin Totali ne kadar yüksek olursa olsun AB'de izlenmezse yeterince reklam almaz bu durumda maliyetini karşılayamaz ve yayından kaldırılabilir. Örnek: Arka Sokaklar'ın Totali 4-5 idi. AB reytingleri 2 olunca kanal maliyetini karşılayamadığı için yayından kaldırdı.
vadinin bile ab oranı yerlerde sürünüyor 4 nedir yaaa 😕😕😕

maşallah eşkiya ab gurubu çok sağlam kolay kolay birşey olmaz ozaman bu diziye :F

maşallah eşkiya ab gurubu çok sağlam kolay kolay birşey olmaz ozaman bu diziye :F
Vadi'nin TOTAL rakamları çok güçlü, ayrıca reklam ücretleri pahallı sıkıntı yok yani. Hem Necati, Kanal D ile 1.800-2 Milyon arası anlaşma yaptı. Az da izlense çok da izlense bu parayı garanti alıyor. (Unutma sezon sonları kanallar Vadi'yi kapmak için birbiriyle yarışıyor)

bu arada leyla lydia tuğutlu ömerin sevgilisi oalrak kiralık aşka katılacak diyolla nasıl biri siz bilirsiniz:D

Vadi'nin TOTAL rakamları çok güçlü, ayrıca reklam ücretleri pahallı sıkıntı yok yani. Hem Necati, Kanal D ile 1.800-2 Milyon arası anlaşma yaptı. Az da izlense çok da izlense bu parayı garanti alıyor. (Unutma sezon sonları kanallar Vadi'yi kapmak için birbiriyle yarışıyor)
o rakam düşmüştür geçen seneki reytinglerden sonra:A

sadece ona bakıp vermiyorlar karagülabc1 de en çok izlenendi ama reklamda 4.ydü:)) kanalın ve dizinin kitlesi de önemli
Onu da sonraki yazılarımda vurguladım. Karagül daha çok Total'e hitap eden bir dizi. En çok reklam ücretini alamaz zaten. Mesela aynı oranları alan bir komedi dizisi olsa en yüksek ücreti alır. Komedi dediğimde Total değil Avrupa Yakası gibi.

bu arada leyla lydia tuğutlu ömerin sevgilisi oalrak kiralık aşka katılacak diyolla nasıl biri siz bilirsiniz:D

o rakam düşmüştür geçen seneki reytinglerden sonra:A
Ben de duymuştum ama netleşmediği için konuyu açmadım.

Forum İstatistikleri

Konular
173,011
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar