Meryem Uzerli’nin Yeni Dizisinin Senaryosu Ortaya Çıktı!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059
Meryem Uzerli’nin Yeni Dizisinin Senaryosu Ortaya Çıktı!

CQr8TvRU8AAMmwJ-150x150.jpg

O3 Medya’nın yapımcılığını üstlendiği, şimdilik adı ''Aşkın Kokusu'' olan dizinin senaryosu ortaya çıktı!

Başrollerini Meryem Uzerli, Murat Yıldırım ve Mehmet Aslantuğ’un paylaştığı, senaryosunu Ozan Aksungur ile Cüneyt Aysan’ın yazdığı, Yağmur - Durul Taylan kardeşlerin yönettiği dizinin konusu şöyle:

Meryem Uzerli, babası Türk, annesi Fransız, Nice’te küçük bir parfüm dükkânı olan parfümör (parfüm eksperi) rolünde. İki aşk arasında kalacak güzel oyuncu Şirin karakterini canlandıracak.

Öldürülen arkadaşının 3 yaşındaki oğlunu evlat edinen Karadenizli ünlü bir işadamı olan Aziz’in (Mehmet Aslantuğ) bir kızı, bir oğlu vardır. Eşi, oğlunu doğururken ölür. Aziz, eşine olan aşkı ve saygısından hayatına yeni bir kadın sokmaz. Meryem Uzerli’nin canlandırdığı kız gelince işler değişir. Aynı kıza, Aziz’in büyütüp, kızını verdiği ve tüm işlerinin başına geçirdiği evlatlığı da gönlünü kaptırır.​

Kod adı ''Aşkın Kokusu'', Aralık ayında Star TV'de!

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Bu iki senarist kvp 'nun eski senaristleri değil mi ??????

cesaret daha orjinal duruyordu. :) murat yıldırım için bakıcam. bekliyoruz diziyi.

Pekte kötüymüş.:A Neyse bu elemli kısmıydım:F

Biraz Aşkı Memnu havası sezdim konudan. Yanlı adamın genç kadına aşkı, ve üvey evladının genç kadına aşık olması.
'Behlül burada yeğen değil üvey evlat zaten Adnan'da evladım diyordu ve Nihal'e sonradan aşık olmuyor baştan evleniyor. Olaya Bihter girince dengeler yine değişiyor. Adnan zaten aynı.'
Meryem Bihter olmaya çalışacak gibi.:F

Çokta orjinal değil ama iyi işlenir ise iş yapar. Aşkı Memnu'nun çakması olacak ama o belli.:A

Cüneyt Aysan'a şaşırdım. Aşk-ı Memnu 2 olacak gibi duruyor bakalım göreceğiz umarım tutmaz :)

Pekte kötüymüş.:A Neyse bu elemli kısmıydım:F

Biraz Aşkı Memnu havası sezdim konudan. Yanlı adamın genç kadına aşkı, ve üvey evladının genç kadına aşık olması.
'Behlül burada yeğen değil üvey evlat zaten Adnan'da evladım diyordu ve Nihal'e sonradan aşık olmuyor baştan evleniyor. Olaya Bihter girince dengeler yine değişiyor. Adnan zaten aynı.'
Meryem Bihter olmaya çalışacak gibi.:F

Çokta orjinal değil ama iyi işlenir ise iş yapar. Aşkı Memnu'nun çakması olacak ama o belli.:A
Cüneyt Aysan'a şaşırdım. Aşk-ı Memnu 2 olacak gibi duruyor bakalım göreceğiz umarım tutmaz :)
kötü düşünenleri görünce nedense tutacak gibi :A
bekliyoruz bakalım :)

adamlar uzmanmış baksana helal olsun şu dizinin konusuna bak raci ile bahadır ın yazdıkları yasak aşka bak vay arkadaş artık bir itirafın zamanı geldide neyse
Artık herkes günün şartlarına ayak uyduruyor :)))) sen buna vay arkadaş bu Nasıl iş dersin Bazıları da normal karşılar 😉 kapitalist sistem işte kimse Hatice'yle ilgilenmiyor herkes neticenin derdinde 😉)))

Artık herkes günün şartlarına ayak uyduruyor :)))) sen buna vay arkadaş bu Nasıl iş dersin Bazıları da normal karşılar 😉 kapitalist sistem işte kimse Hatice'yle ilgilenmiyor herkes neticenin derdinde 😉)))
doğrusun artık amaç her ne ise onun için her yol mübah sayılıyor

Çilek Kokusu dizisinden ismi, Aşkı Memnu dizisinden konuyu kopyalamışlar :F

Tutacağını sanmıyorum dizinin.

Oha cidden Aşk-ı Memnu 2. :F Ee Meryem de haklı şimdi Beren gibi bir starın yolundan gitmek istiyor kadın. :A Bakalım tutacak mıı :A

Konu ve isim klişe duruyor, Meryem'in karakterinin adı da ayrı bir mesaj konusu. :A

İsme bak Çilek Kokusu gibi olmuş :))))) ne zaman başlıyacak bu dizi hep başlıyacak ama biz göremiyoruz konusuda bayatladı artık.:))