moralin neden bozuk cnm 😵😵😵Biraz moralim bozuk umarım beni neşelendirir. Şimdi başlıyorum izlemeye...
Yazdım özelden.moralin neden bozuk cnm 😵😵😵
Locius kurtuldu. Bu arada herkes sonunu yanlış anlamış. Hakime şantaj yaptılar orada. Adamın seks fotoğraflarını koymuşlar dosyaya ve tehdit ettiler. Hakimde mecbur serbest bıraktı.
Öyle değil işte...
Geçen sezonun sonundan beri Cookie, Hakeem'i destekliyor. Lucious hapishaneye giderken şirketi Jamal'a bıraktı. Bunlar da adamın cezaevine düşmesini fırsat bilip Mimi ile beraber şirketi ele geçirmeye çalıştılar. Jamal yine abiliğini yapıp Hakeem'e albüm yaptı, Andre'nin karısını da geri çevirmedi. Daha ne yapsın. Hatta geçen bölüm annesinden şamar yemesine rağmen onunla yine konuştu.
He öyle desene. Onu bende yapacaktım ama gelip buraya bakayım dedim.Geri sarıp fotoğraflara tekrar baktım. @Harunnn60 yoksa bende ilk gördüğümde anlamadım. Ne bu diye düşündüm.
He öyle desene. Onu bende yapacaktım ama gelip buraya bakayım dedim.
Sen onu bırak Dr.oetker reklam vermiş.Buraya bakınca zevki mi kalır.
Orada hakimin ağzında topu görünce şok oldum bölüme puanımı yükselttim.
Sen onu bırak Dr.oetker reklam vermiş.
Dizibox'tan izledim bölümü. Hani bizimkilerde bir dizi oynadığında altta reklam çıkar ya aynı onun gibiydi.Farketmedim.
Dizibox'tan izledim bölümü. Hani bizimkilerde bir dizi oynadığında altta reklam çıkar ya aynı onun gibiydi.
Sezon finalinde dedi. Ama gerçekten hamile mi yoksa kandırıyor mu onu bilmiyorum.2&2
Bölüm çok güzeldi iki bölümde çok güzeldi Locius yine kurtuldu bakalım
ne yapacak bundan sonra jamal ın sesi çok güzel be dinlemesi çok güzel valla
hakeem sinir oluyorum ben ya
@Harunnn60
ben andre geçen sezon hamileyim dediğini duymadım hangi bölüm dedi onu
Sezon finalinde dedi. Ama gerçekten hamile mi yoksa kandırıyor mu onu bilmiyorum.
@Çiğdem- sen ne düşünüyorsun?
Çok dizi izlediğin için normaldir.allah allah ben kaçırmışım o zaman töbe yarabim nasıl izliyosam diziyi
yalan söylemesesi içinde nedeni var bence luci beyaz olduğundan dolayı bu kızı istemiyordu çünküSezon finalinde dedi. Ama gerçekten hamile mi yoksa kandırıyor mu onu bilmiyorum.
@Çiğdem- sen ne düşünüyorsun?
Çok dizi izlediğin için normaldir.
Evet haberleri çıkmıştı demek ki sonunda geliyor.pitbull geliyor kız @Çiğdem- @destere nin favorisiyle klip bile çekmiş @Harunnn60 @vadikızı @sürgünüm @sokak sanati
şarkının tamamıEvet haberleri çıkmıştı demek ki sonunda geliyor.