FOX Empire 2. Sezon Yorumları

kız @Çiğdem- onu anca sen seversin :F neyse sonunda 2x1 i izledim
jamal havalanmış şirketi alınca
lucious iyi posta koydu franke mort oldu
cookie yi neşeli görmek istiyoruz böyle işlerin içinde değil
andre kafayı yer arık vernon cinayetinden osnra
aaaa sen 2.bölümü izlemeden spoilere ne bakıyorsun bee:F:F:F

Aynen @Çiğdem- güzel vurmuşsun Jemoşa.:A Bu bölüm taktir ettim. İlk sezon Jemali madur gösterip durdular hiç kadir kıymet bilmiyormuş.ss

2S2B

Muhteşemdi bence. Müzikler, hikayenin akışı falan efsoydu.:Z

Hakeem aferin lan sana. Valla helal olsun. Ergen mergen ama Jamal ve Lovius'a iyi ayar verdi. Albümü sızdırması ön numaraydı.
Cookie Hanedan'ı kurdu. Tiana Hakeem ce Cookie 3'lüsu kasıp kavuracak.:Z

Pis Andre zaten seni hiç sevmedim. Babanıda al git.😡

Locius kurtuldu. Bu arada herkes sonunu yanlış anlamış. Hakime şantaj yaptılar orada. Adamın seks fotoğraflarını koymuşlar dosyaya ve tehdit ettiler. Hakimde mecbur serbest bıraktı.:D @OzaN @sürgünüm @Çiğdem- Orada fotograftakiler Hakimdi yani.:F
Eger Locius'ı serbest bırakmazsa fotoğraflar sizacak ve adam için Skandal olacaktı.:)

Bu arada bu senarist Hem Locius'ı tutuyor.😡 Cookie biraz ilerleseydi keşke öyle serbest kalsaydı.:(

Bu arada Locius tekrar hastalığa yakalanabilir. Öyle hissettim.:(

Locius çok zeki yaa.:( Cookie nasıl kazanacak bu adama karşı.

9/10
Ben de öyle düşünüp şüphelendim ama avukata da verdi resmin kopyasını ve o da görüp bir şeyler söyledi?

2x2

Yine güzel bir bölümdü. Terrence Howard, Türkiye'deki aktörlerin toplamından daha iyi bir aktör olabilir. :)

Jamal abiliğini gösterip Hakeem ergenini Empire'a geri çağırarak kendisine albüm yaptı. O ise albümü Youtube'a sızdırdı. Nankör ya, umarım Jamal mahkeme de bunun hesabını sorar. :)

Benim tarafım belli. Lucious ve Jamal'ın yanındayım, baştan beri de fikrim hiç değişmedi. Lucious'un hapishaneye düşmesini fırsat bilip şirketi ele geçirmeye çalışan Hakeem, Andre ve Cookie'nin yaptıklarını nasıl göremezsiniz? @OzaN @Çiğdem-

Tiana’yı yeniden görmek ve dinlemek güzeldi. Şu yeni kız Valentina'da sesi güzel olmasa da çok seksi idi. :)

@OzaN Lucious, avukatın yeni delil bulması-üretmesi ile kurtuldu. Bunkie'nin Mistress sexten öldüğünü iddia edecek olmalılar. Rhonda, Vernon'u öldürdüğü için başka da şahit kalmamıştı zaten. :)
8.5/10
Jamal efendi kendi kovmamış mıydı hepsini? :):)

Jamal efendi kendi kovmamış mıydı hepsini? :):)
Ne zaman kovdu? Babası almayacaksın bunların hiçbirini şirkete diye tembihledi. Ona rağmen kardeşine albüm yaptı. Rhonda'nın ricası üzerine Andre'ye de bir güzellik yapacak, daha ne yapsın? Peki sizin toz kondurmadığınız Hakeem ve annesi Lucious'un hapishaneye düşmesini fırsat bilip Empire'ı ele geçirmeye çalışmadılar mı? :)

Ne zaman kovdu? Babası almayacaksın bunların hiçbirini şirkete diye tembihledi. Ona rağmen kardeşine albüm yaptı. Rhonda'nın ricası üzerine Andre'ye de bir güzellik yapacak, daha ne yapsın? Peki sizin toz kondurmadığınız Hakeem ve annesi Lucious'un hapishaneye düşmesini fırsat bilip Empire'ı ele geçirmeye çalışmadılar mı? :)
Valla dizide çok şey oldu hızlı bir şekilde tüm olayları net hatırlamıyorum şu an. Ben toz kondurmuyor değilim onlara, zaten dedim bir seviyorum bir sevmiyorum. :)

Kovma olayı sezonun ilk bölümünde değil miydi? :)

Valla dizide çok şey oldu hızlı bir şekilde tüm olayları net hatırlamıyorum şu an. Ben toz kondurmuyor değilim onlara, zaten dedim bir seviyorum bir sevmiyorum. :)

Kovma olayı sezonun ilk bölümünde değil miydi? :)
Önceki bölümde Cookie, oğulları ve Mimi ile şirketin çoğunluk hissesini ele geçirmeye çalışsada başarılı olamadılar. Kovma olayı yok, şirkette işleri bitmişti. Çünkü Lucios şirketin yönetmini Jamal'a bıraktı.

Ben de öyle düşünüp şüphelendim ama avukata da verdi resmin kopyasını ve o da görüp bir şeyler söyledi?

Karşı tarafın avukatı orada bu kabul edilemez falan dedi. Muhtemelen göstermelik bir kanıttır. Öyle davanın akışını değiştirecek basit bir şey.:D
Pembe dizi modunda zaten dizi. Çok öyle zeka işi yok. Takılmadım ben oraya.:F

Önceki bölümde Cookie, oğulları ve Mimi ile şirketin çoğunluk hissesini ele geçirmeye çalışsada başarılı olamadılar. Kovma olayı yok, şirkette işleri bitmişti. Çünkü Lucios şirketin yönetmini Jamal'a bıraktı.

Abi ilk bölümün sonunda kapıda defolu babamın evinden dedi yaa.:D

Karşı tarafın avukatı orada bu kabul edilemez falan dedi. Muhtemelen göstermelik bir kanıttır. Öyle davanın akışını değiştirecek basit bir şey.:D
Pembe dizi modunda zaten dizi. Çok öyle zeka işi yok. Takılmadım ben oraya.:F

Abi ilk bölümün sonunda kapıda defolu babamın evinden dedi yaa.:D
İhanet etmeselerdi o zaman. Jamal'ın ne suçu var. Babası en baştan karşı çıkıyor zaten. :)

Tepki orada zaten Lucios'a. Jamal bir şekilde kaynardi araya. Jamal orada babacığım davrandı kovdu.:)
Olayın özünden sapmayalım. :)

Lucios'un hapishaneye düşmesini fırsat bilen Cookie, Andre ve Hakeem yanlarına Mimi'yi de alarak şirketi ele geçirmeye çalıştılar. Yani adamın zor zamanında arkasından vurdular. Bir insan eşine-babasına bunu yapar mı?

Olayın özünden sapmayalım. :)

Lucios'un hapishaneye düşmesini fırsat bilen Cookie, Andre ve Hakeem yanlarına Mimi'yi de alarak şirketi ele geçirmeye çalıştılar. Yani adamın zor zamanında arkasından vurdular. Bir insan eşine-babasına bunu yapar mı?

Bu konuyu anca @Çiğdem- çözer.:F
Hayır ilk sezon Cookie'nin hakkını vermeyen ve oğullarını bir birine düşüren adamdır Lucios. Bence öyle arkadan bıçak saplanasi biri.:)

Hayır ilk sezon Cookie'nin hakkını vermeyen ve oğullarını bir birine düşüren adamdır Lucios. Bence öyle arkadan bıçak saplanasi biri.:)
Yapma, nasıl Lucious birbirine düşürdü. Adam çizgisinden hiç sapmadı ki.

En baştan Jamal'ı gay olduğu için istemiyordu. Fakat şarkıcılıktaki yeteneğini görünce inadından vazgeçti. Tabii bu Jamal'ın cinsel tercihini kabul ediyor anlamına gelmez. Cookie ise, en baştan Jamal'a oynuyordu ordan istediğini elde edemeyince bu sefer Hakeem'i desteklemeye başladı. Umarım aradaki farkı anlamıştırsın. :)

Yapma, nasıl Lucious birbirine düşürdü. Adam çizgisinden hiç sapmadı ki.

En baştan Jamal'ı gay olduğu için istemiyordu. Fakat şarkıcılıktaki yeteneğini görünce inadından vazgeçti. Tabii bu Jamal'ın cinsel tercihini kabul ediyor anlamına gelmez. Cookie ise, en baştan Jamal'a oynuyordu ordan istediğini elde edemeyince bu sefer Hakeem'i desteklemeye başladı. Umarım aradaki farkı anlamıştırsın. :)
ayoll 2.sezonun 1.bölümünde jemal anlamsızca kurabiye ve hakemleri kovdu evden 2.bölümdede kurabiye jemale gününü göstermek için yeni şirket kurmak amaçlı hakemleri ikna etti olay bu yanı jemal kendisi kaşındı :F:F:F @sürgünüm @OzaN @sokak sanati

ayoll 2.sezonun 1.bölümünde jemal anlamsızca kurabiye ve hakemleri kovdu evden 2.bölümdede kurabiye jemale gününü göstermek için yeni şirket kurmak amaçlı hakemleri ikna etti olay bu yanı jemal kendisi kaşındı :F:F:F @sürgünüm @OzaN @sokak sanati
Öyle değil işte...

Geçen sezonun sonundan beri Cookie, Hakeem'i destekliyor. Lucious hapishaneye giderken şirketi Jamal'a bıraktı. Bunlar da adamın cezaevine düşmesini fırsat bilip Mimi ile beraber şirketi ele geçirmeye çalıştılar. Jamal yine abiliğini yapıp Hakeem'e albüm yaptı, Andre'nin karısını da geri çevirmedi. Daha ne yapsın. Hatta geçen bölüm annesinden şamar yemesine rağmen onunla yine konuştu.

Öyle değil işte...

Geçen sezonun sonundan beri Cookie, Hakeem'i destekliyor. Lucious hapishaneye giderken şirketi Jamal'a bıraktı. Bunlar da adamın cezaevine düşmesini fırsat bilip Mimi ile beraber şirketi ele geçirmeye çalıştılar. Jamal yine abiliğini yapıp Hakeem'e albüm yaptı, Andre'nin karısını da geri çevirmedi. Daha ne yapsın. Hatta geçen bölüm annesinden şamar yemesine rağmen onunla yine konuştu.
tamamda cnm luci demedimi jemale hakemi empireye kazandır diye jemal hakemi bırakalım albümünü verelim dedi luci söyledi hakemle konuş empireye tekrar kazandır diye jemal lucinin emriyle hakemi geri çağrıyor yoksa ne hali varsa görsün modundaydı yanı :F:F:F

tamamda cnm luci demedimi jemale hakemi empireye kazandır diye jemal hakemi bırakalım albümünü verelim dedi luci söyledi hakemle konuş empireye tekrar kazandır diye jemal lucinin emriyle hakemi geri çağrıyor yoksa ne hali varsa görsün modundaydı yanı :F:F:F
Çok ön yargılısınız. Jamal babasının karşı çıkmasına rağmen Hakeem'e albüm yaptı. O ergen de albümü Youtube'a sızdırdı. Nankör işte, biz adamın mahkeme de donuna kadar almasını biliriz. :)

Çok ön yargılısınız. Jamal babasının karşı çıkmasına rağmen Hakeem'e albüm yaptı. O ergen de albümü Youtube'a sızdırdı. Nankör işte, biz adamın mahkeme de donuna kadar almasını biliriz. :)
ayoll çocuk para pul hepsini geri çevirdi müziğim duyulsa yeter dedi bence çok olgun bir davranıstı hakemi mahkemeyede veremezler olmaz öyle şey :F

ayoll çocuk para pul hepsini geri çevirdi müziğim duyulsa yeter dedi bence çok olgun bir davranıstı hakemi mahkemeyede veremezler olmaz öyle şey :F
Demek öyle. Niye o zaman evden attı diye kızıyorsunuz? Hakeem nankör işte yapılan iyiliğe cevabı bu olmamalıydı. Jamal kapısına kadar gitmişti ikna etmek için, adama boş yere para harcattı. Bunun hesabını mahkeme de soracağız. :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,041
Üyeler
8,483
Son Üye
justking