Biliyordum. Kesin bunlar bana böyle diyince değişecem hepsi ilgi duyacak bakmiccam.Sende büyük değişim olacak.
Ay bu senin Total dizilerine benzemez.
Biliyordum. Kesin bunlar bana böyle diyince değişecem hepsi ilgi duyacak bakmiccam.Sende büyük değişim olacak.
Ay bu senin Total dizilerine benzemez.
Yayınlandığımız gün eziyorduk tüm rakiplerimizi @Aserat'ın o çürük senaryosunu fena dağıtmıştır o aralarHerhangi bir kazancı yoktu işte naparsın. bir de bahane üretmiş.sin kendine
Acısa da Öldürmez SılaÖldürmeyen Allah öldürmez.
O kadar çabuk olmaz, dur bakalım.Biliyordum. Kesin bunlar bana böyle diyince değişecem hepsi ilgi duyacak bakmiccam.
TOTAL'de birincilik, ABde liste dışısın neyin havası bu.Yayınlandığımız gün eziyorduk tüm rakiplerimizi @Aserat'ın o çürük senaryosunu fena dağıtmıştır o aralar
Acısa da Öldürmez Sıla
Acıyı sevmek olur mu ? Mehmet Erdem.Yayınlandığımız gün eziyorduk tüm rakiplerimizi @Aserat'ın o çürük senaryosunu fena dağıtmıştır o aralar
Acısa da Öldürmez Sıla
Madem dağıtmıştı, neden devam etmedi o zaman.Yayınlandığımız gün eziyorduk tüm rakiplerimizi @Aserat'ın o çürük senaryosunu fena dağıtmıştır o aralar
Acısa da Öldürmez Sıla
Tamam ben beklerim.O kadar çabuk olmaz, dur bakalım.
TOTAL'de birincilik, ABde liste dışısın neyin havası bu.
Total tüm grupları içine alırO kadar çabuk olmaz, dur bakalım.
TOTAL'de birincilik, ABde liste dışısın neyin havası bu.
Ortada rakip kalmayınca boşu boşuna senaryoyu tüketmeyeyim dedim.Madem dağıtmıştı, neden devam etmedi o zaman.
Nesi kopyala yapıştır be. Esinleme, uyarlama her ne dersen de.
Berbat ve çakma mı.ss İyi ki sen yoksun içinde.
Rihanna'ya vereceğim puanı vermişsin.
Ne yapsaydık, upuzun baka bir açılış konuşması mı hazırlansaydı.
O kadar çok total malzemesi var ki unutmuşum. Bizim dizi böyle de güzel.
Aksine senaryonun tükenecek bir tarafı kalmadığını anladım, demiyorsun da.Total tüm grupları içine alır
Ortada rakip kalmayınca boşu boşuna senaryoyu tüketmeyeyim dedim.
Tamam ben beklerim.
Yoo şuan her şeyin ucunu açık bıraktım Beş Kardeş gibi yeniden başlayabilirim.Aksine senaryonun tükenecek bir tarafı kalmadığını anladım, demiyorsun da.
Ama başlamayacağını hepimiz biliyoruz.Yoo şuan her şeyin ucunu açık bıraktım Beş Kardeş gibi yeniden başlayabilirim.
Aaa şimdi fark ettim. 😕 Diyorum ne kadar benzetmişler. @ozgur2113 de hiç söylemiyor.@Harunnn60 sende bir Safsın. Ozan'ın konuşma zaten Ozan'dan kopyala yapıştır olmuş. forumun anasayfasinin altında ki yazıya bak.
Belli olmaz belki hayatımdan birikmişlikleri kaleme döküyorumdurAma başlamayacağını hepimiz biliyoruz.
Aaa şimdi fark ettim. 😕 Diyorum ne kadar benzetmişler. @ozgur2113 de hiç söylemiyor.
Olmadı, bir yangın çıkarıp reytingleri götürürsün.Belli olmaz belki hayatımdan birikmişlikleri kaleme döküyorumdur
Sanane be yolarım senin saçını başını