O da Raci ile beraberse Necati bütün kardeşlerine ayıp ediyor. Bütün millet suçlu da bir Necati mi haklı o zaman.
Atıyorum Necati bu dizi benim dediyse, adamlar da ceketlerini alıp çıkmışlardır. Ben öyle duydum zaten. Bir dizi tek başına yapılmaz onca emek var orta da.
Tamam başrol oyuncusudur diziyi izleten ama günümüzde de görüyoruz senaryo olmadan olmaz. Oktay Kaynarca'nın 10 tane dizisi yayından kaldırılmıştır, oyunculuğu mu yetersiz hayır, doğru dürüst bir projede yer almadığı için dizileri battı. Adanalı'nın ilk sezonu çok iyiydi dizi bir ara 12-13 reytingler alıyordu. Sonra senaryo saçmaladı ben de diziyi yarıda bırakmıştım. Oyuncuyu çok sevmeme rağmen o senaryoya katlanamazdım.
Sözün özü: Necati kardeşlerinin hakkını teslim etmeliydi, baştan mesela Necati'nin başrol olmasına karşı çıkmışlardı ama Raci illa kardeşim oynasın diye ısrar etmiş. Bunu da Osman Sınav'ın açıklamalarından biliyorum.
Kara ve Abdül'ün diziyi satması ayrı ona ben de katılıyorum. Ama Oktay Kaynarca senaryo gereği yıllar önce öldü ona kimse bir şey diyemez. Gürkan Uygun'da ben başka projelerde oynamak istiyorum dedi zaten Süreç Film ile çalışıyor. Kararını kendi adıma doğru bulmadım ama ona da saygı duyuyorum.