Polat Şaşmaz
Favori Üye
Tvde isirma sahnesi yoktu bogazini sıkıp olduruyor gibi gosterdilerNeresi sansürlenmiş, izledim ama bir şey anlayamadım. Bölümde izlediğimizin aynısı ya.
Tvde isirma sahnesi yoktu bogazini sıkıp olduruyor gibi gosterdilerNeresi sansürlenmiş, izledim ama bir şey anlayamadım. Bölümde izlediğimizin aynısı ya.
Neresi sansürlenmiş, izledim ama bir şey anlayamadım. Bölümde izlediğimizin aynısı ya.
Şu an ki senaristlerden cok daha iyi olur ama bir Raci-Bahadir-Cuneyt gibi olamaz onlari ayri bir yere cekelim
İlk defa seni bu kadar çok ardı ardına mesaj yazarken görüyorum )))
Tvde isirma sahnesi yoktu bogazini sıkıp olduruyor gibi gosterdiler
Isırarak nasıl öldürüyor? Biraz saçma geldi bana vampir mi bu adam? Keşke bu videoyu hiç servis etmeselermiş.Avrupadan takip ettiğim için belki farklı yayınlanmış olabilir.. ısırma sahnesi dün akşam yoktu bizde.. o yüzden izlerken şaşırdım şimdi.
Şu an ki senaristlerden cok daha iyi olur ama bir Raci-Bahadir-Cuneyt gibi olamaz onlari ayri bir yere cekelim
çok iyi olur siyasi görüşe onu karıştırmazlar ama özellikle mizah konusunda çok ciddi katkısı olur aslında siyaseti bırakırsak her yönüyle vadiye ciddi katkı sağlar
aga daha önce de söylemiştim bu konuda ki fikrimi pek sıcak bakmıyorum ancak bu saatten sonra vadiye yararlı olabilecekse gelsin ama illa ki gelsin diyeceğim bir isim değil
Cahit varken çok lüks kaçar )))))))))))))çok iyi olur siyasi görüşe onu karıştırmazlar ama özellikle mizah konusunda çok ciddi katkısı olur aslında siyaseti bırakırsak her yönüyle vadiye ciddi katkı sağlar
İlk defa seni bu kadar çok ardı ardına mesaj yazarken görüyorum )))
Yok ya bu saatten sonra vadiye kim faydalı olacaksa başınızın üstünde yeri vardır 😉🙂 kusura bakma seni etiketlemedim.. pek taraftar olmadığını düşünerek.. 🙂 vadinin hali beni üzüyor.. artık doğru mu yanlış mı öneriler bilmiyorum ama şuan ki ekib çok yetersiz kalıyor bence.
ısırmayı nerde görmüşler ayoll onu anlayamadım benIsırarak nasıl öldürüyor? Biraz saçma geldi bana vampir mi bu adam? Keşke bu videoyu hiç servis etmeselermiş.
Güldürdün abi.Cahit varken çok lüks kaçar )))))))))))))
Ben de tam anlayamadım. Dün gece Gölge kızı karnından bıçakladı sanmıştım. (Kan yok deyip orayı karıştırma )ısırmayı nerde görmüşler ayoll onu anlayamadım ben
abi bu cahit olayı nerden çıktı anlayamadım senaryoyla ne alakası olabilirCahit varken çok lüks kaçar )))))))))))))
aga daha önce de söylemiştim bu konuda ki fikrimi pek sıcak bakmıyorum ancak bu saatten sonra vadiye yararlı olabilecekse gelsin ama illa ki gelsin diyeceğim bir isim değil
Mesela Cahit'i yazarak neyin mesajını vermiş olabilirler )) lütfen açıklama bekliyorum 😉@Master.1000 @china_shangai senaryo ekibinin sadece jenerikte ismi yazan kişiler olduğuna inanmıyorum hatta göstermelik olduğunu düşünüyorum cahit i falan sıklıkla kullanıyorsunuz yetersiz diye ispat için ama ben senaryoya kritik noktalarda bir dahili olduğunu düşünmüyorum o sadece dışarıya karşı verilen bir mesaj
kesinlikle bana da öyle geliyor aksini üstteki yazdığım mesajda da söylediğim gibi mantığım almıyor@Master.1000 @china_shangai senaryo ekibinin sadece jenerikte ismi yazan kişiler olduğuna inanmıyorum hatta göstermelik olduğunu düşünüyorum cahit i falan sıklıkla kullanıyorsunuz yetersiz diye ispat için ama ben senaryoya kritik noktalarda bir dahili olduğunu düşünmüyorum o sadece dışarıya karşı verilen bir mesaj