MusicSurvivor All Star I 4.Hafta Sonuçları

4.hafta bayram sonrada forum çökme nedenleriyle nerdeyse 2 haftaya yayıldı tamam elimizden gelen birley yoktu ama bukadar geç bir haftayı çok hızlı bir 5.haftayla telafi etmeliydik dün konusu açılmalıydı ve 5.haftayı jet hızıyla başlayıp bitirmeliydik 6.haftadan itibaren tekrar normal hıza dönülürdü ama 5.hafta ilk 3 sezonun en hızlısı olmalıydı :F

4.hafta hepimiz için hayırlı olsun...atiye ve murat boz elenmiş...benim için bu iki ismin elenmesi çok sürpriz oldu...elenen arkadaşlara geçmiş olsun.

10 ve yukarı veren arkadaşlar teşekkür ediyorum.Ben puanı az verdim diye üzülenlere sesleniyorum güzel şarkılarla gelin benden size tam puan :X Burda olan tüm şarkıcıların en azından bir tane sevdiğim şarkısı var ve o şarkıları kullanırsanız kötü puan neden vereyim? :X

Atiye'nin yenilmesine üzüldüm.O şarkıyı ilk haftalarda kullansaydı belki de elenmezdi.
Murat Boz da sevdiğim şarkıcılardan biri.Çabuk yenildi gibi geliyor.

@OzaN ve @soo

10 ve yukarı veren arkadaşlar teşekkür ediyorum.Ben puanı az verdim diye üzülenlere sesleniyorum güzel şarkılarla gelin benden size tam puan :X Burda olan tüm şarkıcıların en azından bir tane sevdiğim şarkısı var ve o şarkıları kullanırsanız kötü puan neden vereyim? :X

Atiye'nin yenilmesine üzüldüm.O şarkıyı ilk haftalarda kullansaydı belki de elenmezdi.
Murat Boz da sevdiğim şarkıcılardan biri.Çabuk yenildi gibi geliyor.

@OzaN ve @soo
Bu hafta seversin inşallah :D

@GunesinOglu sana şarkı listemi ve recabları erkenden atsam şu sıralar sadece oy kullanmak için girebilirim.

Valla bana göre tüm Sıla şarkıları aynı. O sebeple stratejini anlayamıyorum :F

Bu fikrin kesinlikle doğru. Ama bana kalsa Atiye, Yalın, Demet Akalın ve Göksel'de ve hatta Seksendört'te bir kaç şarkı dışında birbirinin tekrarı aynı fikirden birinin olması sevindirici. :)

@GunesinOglu sana şarkı listemi ve recabları erkenden atsam şu sıralar sadece oy kullanmak için girebilirim.

Bu fikrin kesinlikle doğru. Ama bana kalsa Atiye, Yalın, Demet Akalın ve Göksel'de ve hatta Seksendört'te bir kaç şarkı dışında birbirinin tekrarı aynı fikirden birinin olması sevindirici. :)
Sıla gibi kaliteli bir sanatçının şarkılarının farklı oluşunu ancak kaliteli dinleyiciler görebilir. :)

Sıla gibi kaliteli bir sanatçının şarkılarının farklı oluşunu ancak kaliteli dinleyiciler görebilir. :)
Çok öznel konuşuyorsun, kalite apayrı bir şey. Kaliteli olması farklı şarkı yapmak değildir, bir kaç şarkı hariç bir farklılık yok. Tek Sıla değil maalesef yerli şarkıcılarımızın çoğu böyle. :):)

Çok öznel konuşuyorsun, kalite apayrı bir şey. Kaliteli olması farklı şarkı yapmak değildir, bir kaç şarkı hariç bir farklılık yok. Tek Sıla değil maalesef yerli şarkıcılarımızın çoğu böyle. :):)
Beni Sıla ilgilendiriyor. Kendi şarkılarını yazan ve besteleyen biri kendisi. Türkiye'de böyle isimler bulmak oldukça zor. O yüzden saydığın şarkıcıların bir kısmıyla mukayese bile edilemez. Başkalarının şarkılarını herkes söyler önemli olan kendin bir şey yapabiliyor musun bu önemli. Sıla'yı gerçekten dinleyen biri olsan şarkılarının hiçbirinin aynı olmadığını görürsün oysa ki. Getir bakalım bana iki şarkı hangisi benziyormuş. :)

Beni Sıla ilgilendiriyor. Kendi şarkılarını yazan ve besteleyen biri kbenzer değil. Türkiye'de böyle isimler bsoracağım ukça zor. O yüzden saydığın şarkıcıların bir kısmıyla mukayese bile edilemez. Başkalarının şarkılarını herkes söyler önemli olan kendin bir şey yapabiliyor musun bu önemli. Sıla'yı gerçekten dinleyen biri olsan şarkılarının hiçbirinin aynı olmadığını görürsün oysa ki. Getir bakalım bana iki şarkı hangisi benziyormuş. :)

Ben oy verirken kendi dinleyişime oy vereceğim. Fikrimi savunuyorum ama senin fikrinide saygı duyuyorum. Şarkılara tıpatıp benzer değil, evet yalnız ben sana bir şey soracağım Sıla'nın hangi şarkısında büyük bir farklılık görüyorsun? :)

Ben oy verirken kendi dinleyişime oy vereceğim. Fikrimi savunuyorum ama senin fikrinide saygı duyuyorum. Şarkılara tıpatıp benzer değil, evet yalnız ben sana bir şey soracağım Sıla'nın hangi şarkısında büyük bir farklılık görüyorsun? :)
Her sanatçının belli bir tarzı vardır. Şimdi Şebnem Ferah'ın gidip arabesk söylemesi sence kulağa nasıl geliyor. Ya da Sıla'nın rock söylemesi. Biraz tutarlı olalım lütfen bir şeyler söylerken. Sıla akustik bir tarz seviyor ve o doğrultuda sesinin daha ön planda olduğu bir müzik yapıyor. Bunu yaparken de şahane müzikler ortaya çıkıyor. Mesela bu hafta kullanacağım şarkısı büyük ihtimalle -dan sonra şarkısı ne kadar farklı bir imaj değil mi ama sonra kadın kendi tarzını yarattı ve farklı bir tarza büründü. :)