Ben Poyraz'a gıcıklığına takılıyorum sen de bunun farkındasın değil mi?Kırgın Çiçekler, Güneşin Kızları ve Paramparça'ya tebrikler, böyle rekabetleri izlemek güzel oluyor açıkçası.
Sen de Poyraz'a laf ettiğinde ne hissettiğimi anladın, değil mi?![]()
Ben Poyraz'a gıcıklığına takılıyorum sen de bunun farkındasın değil mi?Kırgın Çiçekler, Güneşin Kızları ve Paramparça'ya tebrikler, böyle rekabetleri izlemek güzel oluyor açıkçası.
Sen de Poyraz'a laf ettiğinde ne hissettiğimi anladın, değil mi?![]()
Biliyorum, ama dayanamıyorum işte.Ben Poyraz'a gıcıklığına takılıyorum sen de bunun farkındasın değil mi?Bu sokak sanatı ciddi ciddi söylüyor.
![]()
Dayan dayanma benim mi sorunumBiliyorum, ama dayanamıyorum işte.![]()
Yine de kendine takılacak başka bir dizi bul bence.Dayan dayanma benim mi sorunumben dayarım ama dayanmam mesela
o da nasıl bir cümle olduysa
![]()
Eğer sevdiğim kişilerin dizileri söz konusuysa hepsini tiye alırımYine de kendine takılacak başka bir dizi bul bence.![]()
Yine çok iddialı konuştun ve kısmen de olsa tavladın beni.Eğer sevdiğim kişilerin dizileri söz konusuysa hepsini tiye alırım![]()
Sen şimdi o sevdiğim kişinin sen olduğunu mu sandınYine çok iddialı konuştun ve kısmen de olsa tavladın beni.![]()
Mesajını aldım sanırım.Sen şimdi o sevdiğim kişinin sen olduğunu mu sandın![]()
Ama o yazdığımdan sen şimdi seni hiç sevmediğimi sanmışsındırMesajını aldım sanırım.![]()
Senin beni sevdiğini tüm forum biliyor zaten, hep sen mi takılacaksın?Ama o yazdığımdan sen şimdi seni hiç sevmediğimi sanmışsındır![]()
Forumun da işi gücü yok bunu mu biliyorSenin beni sevdiğini tüm forum biliyor zaten, hep sen mi takılacaksın?![]()
Bunalttın beni resmen, bunalttın.Forumun da işi gücü yok bunu mu biliyor![]()
Bunaldıysan kafanı pencereden aşağı uzat güzel temiz hava var içine çekBunalttın beni resmen, bunalttın.![]()
Komik çocuk seni.Bunaldıysan kafanı pencereden aşağı uzat güzel temiz hava var içine çek![]()