| Genel Sohbet Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gazete ile sms aynı sonuçta ikisine de oy veren halk değil mi tek fark Semihi 1-0 geriden başlatıp Semihçilerin oylarının bölünmesine sebep olup Tuncayın fanlarını da sadece smse yüklenmelerini sağladılar.Sms devam ederken toplu sponsor mponsor şike mike derken yarışmanın finali şaibeye dönüştü

Keşke bütün bunlar yerine normal bir final yapılsaydı o zaman kesin sonuç ortaya çıkardı böyle şaibelikler de olmazdı

finali de sms'lerde tuncay kazandı. halk oylaması niye 2 ayrı katagoride yapılır? tabi ki tuncay fanları buraya yüklenip semih fanları oylarını bölerken blok halinde kazansınlar diye. zaten son zamanlarda sürekli gazete satışları televizyon ekranlarında vurgulanarak sanki daha önemli gibi gösterilmişti. sms için fazla oy atan olduğunu da düşünmüyorum.

ayrıca belirtmek isterim ki 10.000 sms 700 liraya satılıyor toplu sms'cilerde. muhtemelen buna benzer bir kuntizlik de tezgahlamış olabilir ütopya yapımcıları. ancak bu yarışmanın finali adil olmamıştır. belki
ama sen su fikirdesin diyosun ki semih her zaman birinci oluyodu gecilmesi mantiksiz ama ben sana en basitinden bi ornek vereyim mesela survivorda hasan rekor oy ile her zaman 1.oluyodu ve turabiyi geciyodu sonra merve ondan daha fazla sms aldi (hasandan) mantiken mervenin turabiyi de rahat gecmesi lazim ama oyle olmadi iste veya hilmicem 5.oluyken hasan 1.olmustu ama bi sonraki smste hilmi 1. hasan 3.oldu yani her an degisebiliyo

ama sen su fikirdesin diyosun ki semih her zaman birinci oluyodu gecilmesi mantiksiz ama ben sana en basitinden bi ornek vereyim mesela survivorda hasan rekor oy ile her zaman 1.oluyodu ve turabiyi geciyodu sonra merve ondan daha fazla sms aldi (hasandan) mantiken mervenin turabiyi de rahat gecmesi lazim ama oyle olmadi iste veya hilmicem 5.oluyken hasan 1.olmustu ama bi sonraki smste hilmi 1. hasan 3.oldu yani her an degisebiliyo
Tamam eyvallah dediğinin de Semih baştan beri 1.sıradaydı.O kadar çok kişi eledi grubundan çok az sayıda kişi elendi.Elenenler geri geldi yine hepsini eledi en çok dokunulmaz olan kişi oldu potaya çıkmadı neredeyse ve en önemlisi kendi gurubunu herşeye rağmen finale taşıdı.Son haftaya kadar.Üstelik son günde dokunulmaz oldu.
Halk oylamasında şampiyon olacak kadar güçlü biri neden e-gazete satışı yapamaz ve birkaç defa düştü son hafta da pek alamadı.Üstelik gazete finalde bile Semih aldı.İkincisi gazete ile sms oylamasının farklı farklı olaylarmış gibi sunulması tam komedi.Gazeteyi alanın sms i de alması gerekir :)

Yani çok büyük şaibe ve şike döndü programda ne yazık ki adamlar çıkıp açıklama da yapmıyorlar

Tamam eyvallah dediğinin de Semih baştan beri 1.sıradaydı.O kadar çok kişi eledi grubundan çok az sayıda kişi elendi.Elenenler geri geldi yine hepsini eledi en çok dokunulmaz olan kişi oldu potaya çıkmadı neredeyse ve en önemlisi kendi gurubunu herşeye rağmen finale taşıdı.Son haftaya kadar.Üstelik son günde dokunulmaz oldu.
Halk oylamasında şampiyon olacak kadar güçlü biri neden e-gazete satışı yapamaz ve birkaç defa düştü son hafta da pek alamadı.Üstelik gazete finalde bile Semih aldı.İkincisi gazete ile sms oylamasının farklı farklı olaylarmış gibi sunulması tam komedi.Gazeteyi alanın sms i de alması gerekir :)

Yani çok büyük şaibe ve şike döndü programda ne yazık ki adamlar çıkıp açıklama da yapmıyorlar
tamam iste bende onu diyorum hasan da survivor tarihinin rekor oyunu almisti ama sonra dustu oylari, ayni seyi soyluyosun

tamam iste bende onu diyorum hasan da survivor tarihinin rekor oyunu almisti ama sonra dustu oylari, ayni seyi soyluyosun
Yav ne Hasanı masanı hasan Turabigil herkesi elemesin diye 1.yapılan bir yarışmacıydı

Yahu el insaf Semih ne zaman düştü adam dokunulmazlık rekoru kırdı ve Serkanmış Tuncaymış hepsini geride bıraktı ve aldı son dokunulmazlığını da eğer düşseydi sosyal medya falan yıkılmazdı kazanamadı diye ? Rtüke şikayet mektupları gidiyor binlerce falan kaldı ki Semih düşseydi düşen bir insan e gazete yi nasıl önde bitirir aklın alıyor mu bunu.Gazeteyi alan kişinin smsi de alması gerekir.

Sen kalk 330 gün yarışmada herkesi ele dokunulmaz ol ekibini son haftaya taşı yetmesin final gazetesini de kazan sonra Tuncay sms şampiyonu olsun.Madem öyle Tuncay neden hiç dokunulmazlık alamadı son zamanalrda fazla ve kendi ekibinden hiç dokunulmaz yapamadı.

Semihin 330 günlük emeğini reji hiç etmiştir.

Yav ne Hasanı masanı hasan Turabigil herkesi elemesin diye 1.yapılan bir yarışmacıydı

Yahu el insaf Semih ne zaman düştü adam dokunulmazlık rekoru kırdı ve Serkanmış Tuncaymış hepsini geride bıraktı ve aldı son dokunulmazlığını da eğer düşseydi sosyal medya falan yıkılmazdı kazanamadı diye ? Rtüke şikayet mektupları gidiyor binlerce falan kaldı ki Semih düşseydi düşen bir insan e gazete yi nasıl önde bitirir aklın alıyor mu bunu.Gazeteyi alan kişinin smsi de alması gerekir.

Sen kalk 330 gün yarışmada herkesi ele dokunulmaz ol ekibini son haftaya taşı yetmesin final gazetesini de kazan sonra Tuncay sms şampiyonu olsun.Madem öyle Tuncay neden hiç dokunulmazlık alamadı son zamanalrda fazla ve kendi ekibinden hiç dokunulmaz yapamadı.

Semihin 330 günlük emeğini reji hiç etmiştir.
tamam kardes senin dedigin gibi olsun ne inatciymissin ben ben daha fazla ugrasamicam

N4yB5O.jpg

1. @Harunnn60 : 624
  2. @Yiğitt : 246
  3. @Forumdash : 216
  4. @GunesinOglu : 191
  5. @beyazsoy : 147
  6. @DarkLeqenD : 129
  7. @Maskeli Fedai 74
  8. @HachiKo : 69
  9. @sokak sanati : 39
  10. @eros : 36
  11. @olizvel : 26
  12. @Billy Kane : 24
  13. @gözlemci : 17
  14. @Mr.At : 17
  15. @vadikızı : 10
  16. @BuraK : 9
  17. @Çiğdem- : 7
  18. @china_shangai : 7
  19. @Titanium : 6
  20. @cookies : 5
11 Ayda yazılan 1926 mesajın dağılımı böyle.:D Resmi @Harunnn60 hazırladı. Eline sağlık.:D

Not: Konu en fazla 1 haftalığına daha açık kalabilir. Sonra tekrardan kilitlenir.

N4yB5O.jpg

7. @Maskeli Fedai 74
11 Ayda yazılan 1926 mesajın dağılımı böyle.:D Resmi @Harunnn60 hazırladı. Eline sağlık.:D

Not: Konu en fazla 1 haftalığına daha açık kalabilir. Sonra tekrardan kilitlenir.
Teşekkürler Umut. :D

Gerçekten yarışma bol kavgalı olsa da bu konuda hiç kavga yada tartışma olmadı. Zaten amacımız eğlenmek vakit geçirmekti. :) Özellikle @Yiğitt @beyazsoy @Maskeli Fedai @GunesinOglu ve sonradan aramıza katılan @DarkLeqenD sizde yorumlarınızla konuya renk kattınız. :D
@Forumdash umarım sende foruma geri dönersin. :(

Harun konuyu tek başına göğüslemiş :D Benim 27 mesaj yazmam bile şaşırtıcı sanırım etiketlere döndüm yada arada izlediğimde yorumladım :D

yarışmayı izlemediğim için mesaj sayım bu yüzden az oldu ya

N4yB5O.jpg

7. @Maskeli Fedai 74

aaaa @Harunnn60 yüzünden hep yoksa buraya mesaj ayzarmıydım ben ayoll
:F:F:F

@Harunnn60 Ütopya All Star bile olur :A

Ve olsun ya ben bunları özledim bile.Türkan teyze de dönseydi keşke hala arıyorum :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...