Umut Rüzgarları'nın Başrol Oyuncuları Belli Oldu!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,556
Puanı
1,061
Umut Rüzgarları'nın Başrol Oyuncuları Belli Oldu!

CP1P0F7UwAEIoV2-150x150.jpg

Kanal D'nin yeni dizisi Umut Rüzgarları'nın başrol oyuncuları belli oldu.

Hürriyet gazetesinden Sinem Vural'ın haberine göre yapımcılığını ANS Film'in üstleneceği, çekimlerine önümüzdeki günlerde start verilecek olan dizinin başrollerinde Timuçin Esen, Farah Zeynep Abdullah ve Mert Fırat rol alacak. Sevilen oyuncuların yanı sıra 28. Best Model Türkiye yarışmasının birincileri Yılmaz Kunt ile Yağmur Ayık da yapımda iki sevgiliyi canlandıracak.

Umut Rüzgarları'nın Kasım ayında ilk bölümüyle ekrana gelmesi bekleniyor.
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Son düzenleme:
Ben size demedim mi sürpriz isimler yeni sezonda Kanal D'de olacak diye, görün görün @ozgur2113 @Bully @GunesinOglu :Z

3 sevdiğim ismi bir yere koymuşlar, ay yerim bu Kanal D'mi ya. :bhr: :Z Timuçin Esen'i tartışmaya gerek yok, zaten çok iyi bir isim. Farah desen benim bi küçük eylülüm. :bhr: @sokak sanati @-potterhead- :love1: Mert Fırat da yine samimi bulduğum bir isim, ay ne mutlu oldum ya. :Z :Z

@Çiğdem- @denizz19 bana yeni bir parlak daha geliyor. :Z
Yılmaz-Kunt-biyografisi.jpg

@Aserat süper haber verdin, eyvallah :D

O kadroya Best model yakışır mı.:(

Bu arada diziyi acaba pompy mi yazıyor.:F Dizinin adı çok andırdı.:F

@Aserat çok güzel haber verdin cidden :oley:

Timuçin çok ama çok sevdiğim bir oyuncu.Çok çok iyi bir seçim.

Farah desen cidden "Unutursam Fısılda" ve "Kelebeğin Rüyası" nda çok iyiydi.Orada sevgim baya arttı.

Mert Fırat da çok sevdiğim bir oyuncu.Seçimler çok iyi :oley:

Diziyi heyecanla bekliyoruz :D

O kadroya Best model yakışır mı.:(

Bu arada diziyi acaba pompy mi yazıyor.:F Dizinin adı çok andırdı.:F
Ayol beğenemedin mi çocuğu, hoş gelmiş işte. :Z

Dizinin senaristleri belliymiş ama açıklamıyorlar. Dizinin çekimleri Ekim'in ilk haftası başlıyor ve dizi Kasım'da ekrana gelecek. :Z

Ben size demedim mi sürpriz isimler yeni sezonda Kanal D'de olacak diye, görün görün @ozgur2113 @Bully @GunesinOglu :Z

3 sevdiğim ismi bir yere koymuşlar, ay yerim bu Kanal D'mi ya. :bhr: :Z Timuçin Esen'i tartışmaya gerek yok, zaten çok iyi bir isim. Farah desen benim bi küçük eylülüm. :bhr: @sokak sanati @-potterhead- :love1: Mert Fırat da yine samimi bulduğum bir isim, ay ne mutlu oldum ya. :Z :Z

@Çiğdem- @denizz19 bana yeni bir parlak daha geliyor. :Z
Ekli dosyayı görüntüle 46585 Ekli dosyayı görüntüle 46586

@Aserat süper haber verdin, eyvallah :D
ayyyy bu ne beee tam mevsimi vlla hergün birisi çıkıyor :A:A:A

Ya nasıl mutluyum nasıl :bhr: Şükürler olsun ya, Farah ve en sevdiğim oyuncular bir arada, bu kadar olur cidden :Z

@Yiğitt haberin kaynağı sağlam dimi? Lütfen öyle olsun çünkü :bhr: