Bende merak ettim naptın.
Ayşegül yine mantıklı saldıyor, Nihal tatlı saldırıyor ama Didem bildiğin Çirkef.Devamını getirmeyeyim.
![]()
didem yeni mi geldi ya hiç rastlamadım o kıza.Kız en azından mantıklı Didem gibi çirkef değil.![]()
ayy hayırr be ne dövücem hem ne oğlum yaşında eşşek kadar adam @Billy KaneBende merak ettim naptın.Oklavanın hışmına mı uğradı yoksa. Ayyy oğlun yaşında çocuğu niye dömeye kalktın.
![]()
yiğitin o durumda olmasının baş mimarı kendisi haberin yok mu bence sende uzak dur.Bende merak ettim naptın.Oklavanın hışmına mı uğradı yoksa. Ayyy oğlun yaşında çocuğu niye dömeye kalktın.
![]()
didem yeni mi geldi ya hiç rastlamadım o kıza.asıl çirkef senin özden. geçen sezon maria'ya nasıl saldırdığını göstermeyeyim istersen .ss
maria melek asıl sakin her şeyi alttan alan naif cool.. özden maria'nın kendisi gibi çirkef olmadığını görünce saldırdı işte özet bu.Saçmalama Özden'im melektir melek.Dimi @Ahmad
Maria'da haketti şimdi orada.Tam bir uyuşuk uyuz bir şey.
![]()
yiğitin o durumda olmasının baş mimarı kendisi haberin yok mu bence sende uzak dur.![]()
ayy hayırr be ne dövücem hem ne oğlum yaşında eşşek kadar adam @Billy Kane
onuda yumuşatıcam diye korkuyor galiba hahhaa![]()
yiğitin duruma düşmeden kurtardım seni bana dua et.
@Billy Kane Özden daha da çirkef haklısın![]()
maria melek asıl sakin her şeyi alttan alan naif cool.. özden maria'nın kendisi gibi çirkef olmadığını görünce saldırdı işte özet bu.![]()
yiğitin duruma düşmeden kurtardım seni bana dua et.![]()
Aşkcanlarım Umut ve Emre, çirkin suratlı Çiğdem arkamdan konuşmayın, yolarım sizi.ayy hayırr be ne dövücem hem ne oğlum yaşında eşşek kadar adam @Billy Kane
onuda yumuşatıcam diye korkuyor galiba hahhaa![]()
@Çiğdem- oradan bir oklava şov yap bunlara.
İBS'nin en star en havalı en cool en tatlı en sempatik kızına yağılan hakareti anca senin oklavan temizler.
Ayrıca dün Kemal, İvana, Nur bile çok cool dedi Özdenime.
Bir arada +5 eklicem sana.Valla Çiko böyle tehlike saçıyormuydu.😱 Şaşırdım.
![]()
ayy ne varr forumda doğru dürüst aktif bayan üye yok benden başka bende erkek üyeleri yumuşatmakta buldum çareyi işte
bida senlede konuşmucam zaten.Aşkcanlarım Umut ve Emre, çirkin suratlı Çiğdem arkamdan konuşmayın, yolarım sizi.![]()
Yalnız ben çok aktifim, turnayı gözünden vurdun.ayy ne varr forumda doğru dürüst aktif bayan üye yok benden başka bende erkek üyeleri yumuşatmakta buldum çareyi işte![]()
Psikolojin mi bozuldu beyefendi.bida senlede konuşmucam zaten.![]()
Aşkcanlarım Umut ve Emre, çirkin suratlı Çiğdem arkamdan konuşmayın, yolarım sizi.![]()
Ama Uğurkan dememiş işte![]()
ahhh evett sen olmasan ne yapardım ben kızzz iyiki varsın vllaYalnız ben çok aktifim, turnayı gözünden vurdun.![]()
Psikolojin mi bozuldu beyefendi.![]()
Bugün senin için bayram sayılır sakin ol.
10 verdi zaten. Demeye gerek duymadı.
@çiğdem- valla nükleer alan gibiymişsinde haberimiz yokmuş.15 M yaklaşmayın yazısı yazdıracağım profiline.
![]()
Nouyo lan burda.ahhh evett sen olmasan ne yapardım ben kızzz iyiki varsın vlla![]()