batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,294
- Puanı
- 1,061
Ayy sanki ne yolluyor alt tarafı şarkı en az programdaki kadar yavaşsınCuma yollarım![]()
BU HAFTAKİ ŞARKIMIZI BABALARIMIZA ARMAĞAN EDELİM O ZAMAN...
AHMET KAYA'DAN ''BU ADAM BENİM BABAM'' ŞARKISI GELİYOR...
Sevdiğin anların hatrına iyi verirsin artık.bu şarkıyı çok seviyordum artık sevmiyorum başarılar
dinlemem gerekBiraz geç kaldım paylaşmakla ama 2 gündür forum kesintileri sonra konu açmam filan derken işte nihayet bugün rahata erdik.
4.Hafta için çok iddialı geliyoruz.Umarım beğenirsiniz.
Katy Perry - The One That Got Away
çok çok iddalı bir şarkı bu hafta öbür haftakine göre daha zor sanki...çünkü şarkılar oldukça iddalı bu şarkıda çok çok iddalı başarılar dilerimBU HAFTAKİ ŞARKIMIZI BABALARIMIZA ARMAĞAN EDELİM O ZAMAN...
AHMET KAYA'DAN ''BU ADAM BENİM BABAM'' ŞARKISI GELİYOR...
@GunesinOglu @DarkLeqenD @-potterhead- @Reytinger @mrt-06 @Billy Kane @turkuazz @Çiğdem- @EFE UYSAL @Maskeli Fedai @beyazsoy @HarzeM @Ahmad @BesaleT @Harunnn60 @adımutlulukk @Amoureux @Bully @primavera @HachiKo @sokak sanati @denizz19 @OzaN @EnveR @ozgur2113 @eros @Tzira @soo @eskici @Castei @ABAY_06 @S.G.A.T. @tolgab @sürgünüm @Titanium @vadikızı @batuhankaralar @gözlemci @xemrexxx @Felon @berkann @cevaa
başarılar dilerim...iddalı bir şarkı olmuş.Biraz geç kaldım paylaşmakla ama 2 gündür forum kesintileri sonra konu açmam filan derken işte nihayet bugün rahata erdik.
4.Hafta için çok iddialı geliyoruz.Umarım beğenirsiniz.
Katy Perry - The One That Got Away
![]()
@GunesinOglu @ABAY_06 @Aserat @HachiKo @eros @hayret bi şey @berkann @cookies @Tzira @HarzeM @Reytinger @DarkLeqenD @sürgünüm @Felon @eskici @Castei @Titanium @yigit_00 @BesaleT @Amoureux @cevaa @beyazsoy @vadikızı @primavera @gözlemci @turkuazz @Maskeli Fedai @Bully @batuhankaralar @EFE UYSAL @mrt-06 @Çiğdem- @-potterhead- @Yiğitt @xemrexxx @Harunnn60 @Billy Kane @sokak sanati @EnveR @S.G.A.T. @tolgab @OzaN @ozgur2113 @denizz19 @soo @adımutlulukk @Ahmad
bu haftaki şarkımbu şarkıdai dansı yapan @denizz19 ve @Çiğdem- gibi 1deri 1kemik kalır
@GunesinOglu @OzaN @mrt-06 @sokak sanati @yatutarsa @Felon @Aserat @Maskeli Fedai @cookies @hayret bi şey @EnveR @Billy Kane @EFE UYSAL @HarzeM zem @ozgur2113 @Ahmad @Yiğitt @batuhankaralar @Harunnn60 ve herkes...
Tam puanım belli oldu.![]()
başarılar dilerim...oldukça iyi şarkı..bu hafta baya zor bir hafta yabu haftaki şarkımbu şarkıdai dansı yapan @denizz19 ve @Çiğdem- gibi 1deri 1kemik kalır
@GunesinOglu @OzaN @mrt-06 @sokak sanati @yatutarsa @Felon @Aserat @Maskeli Fedai @cookies @hayret bi şey @EnveR @Billy Kane @EFE UYSAL @HarzeM zem @ozgur2113 @Ahmad @Yiğitt @batuhankaralar @Harunnn60 ve herkes...
Yarın akşam recapı görmek istiyorum kim yollamadıysa sıkıştır al şarkılarıŞarkılarınızı yollayın da recapı yapayım![]()
![]()
🙂
Ay senin de işine geliyor tabii bu durum. ss@Bully o kadar kişi var ki sayamıyorum bile![]()
Ay senin de işine geliyor tabii bu durum. ss
Yarın akşam oylama başlamazsa olacaklardan ben sorumlu değilim![]()
bayram dolayısıyla illaki şarkısını paylaşamayanlar olacaktır..o yüzden biraz beklesek dahi en azından daha olumlu paylaşımlar alırız...yani eninde sonunda başlayacaktır..Yarın başlasa bile oylama uzun sürer yani.Bayramda evde olamayacak çok kişi var![]()
Yarın başlayalım Pazartesi açıklansa da olurYarın başlasa bile oylama uzun sürer yani.Bayramda evde olamayacak çok kişi var![]()