Beşiktaş - Fenerbahçe Maçı Nasıl Sonuçlanır ?

Derbide Gülen Kim Olur ?

• Beşiktaş kazanır.

Oy: 4 23.5%
  • Fenerbahçe kazanır.

Oy: 9 52.9%
  • Berabere biter.

Oy: 4 23.5%

• Kullanılan toplam oy
    17
O tavırları olmasa Barçada efsane olurdu.Ama değişmemiş aynı Ts maçında sattı takımı. :)
Onu geçtim, İnter'de bile olabilirdi. Hadi Porto'da kal, hiç gitme, orada devam et. O da yok, Beşiktaş geri aldı ama işte aynen devam. Hatalarından ders çıkarttığını söylüyordu ama yalansa demek. :)

Ama çok istiyor ama olmayınca kendine kzıyıoe Veli ve Tolgay biran önce gelsin Veliye kaldık Olcayın yerine Kerime oynasın gerçekten çok etkili olur Fener sahasında.
Kimse benim kadar Quresma aşkına sahip olmasın. Ama adam bizi resmen kandırdı. Atletico Madrid maçında eli belinde dolaşmasını hiç unutamam. Şimdi de Quresma'nın geçmişini bilmeyen 15 yaşlarında tarftar grubu sosyal medyadan kendisini çok seviyoruz diyor. Quaresma dediğin adam Trabzonspor maçında beraberliği sağlamışız, tek kale oynuyoruz 2. gol gelmek üzere yok yere kendisini attırdı. Yani sürekli takımına ve kendisini çok seven tarftara ihanet ediyor. Ben kendisinin alınmasını o yüzden istemedim.

Kimse benim kadar Quresma aşkına sahip olmasın. Ama adam bizi resmen kandırdı. Atletico Madrid maçında eli belinde dolaşmasını hiç unutamam. Şimdi de Quresma'nın geçmişini bilmeyen 15 yaşlarında tarftar grubu sosyal medyadan kendisini çok seviyoruz diyor. Quaresma dediğin adam Trabzonspor maçında beraberliği sağlamışız, tek kale oynuyoruz 2. gol gelmek üzere yok yere kendisini attırdı. Yani sürekli takımına ve kendisini çok seven tarftara ihanet ediyor. Ben kendisinin alınmasını o yüzden istemedim.
Abi anlıyorum seni ama sevgim hiç bitmiyor keşke hiç gitmeyeydi efsane olsaydı takımda ama tavırlarından dolayı gitti.

Vuruş derken, hani ayağının dışıyla iyi vuruşlar çıkartabiliyor, onu kastediyorum. Disiplinsiz tavırları olmasa Quaresma'nın şu anda Beşiktaş'tan hiç gitmezdi, daha devam ederdi, Beşiktaş'ı iyi yerlere sürüklerdi. :)
Başakşehir maçında o senin dediğin vuruşu (trivela) yapmak için topu boş kaleye gönderemedi. Saçını başını yolarsın, diyorum ya işi gücü artislik ve ergen taraftara şirin gözükmek. Bilet alıp Quresma'yı izlemeye gitmek istersin ama Şampiyonluğu Nani ile görürsün bu kadar basit. Çünkü Nani disiplinli bir futbolcu. Takımına yaptığı katkı da ortada. Bu yüzden M. United gibi takımda yıllarca oynamış, Quresma ise her gittiği büyük takımdan kovulmuş. Bu kadar yeter heralde.

Başakşehir maçında o senin dediğin vuruşu (trivela) yapmak için topu boş kaleye gönderemedi. Saçını başını yolarsın, diyorum ya işi gücü artislik ve ergen taraftara şirin gözükmek. Bilet alıp Quresma'yı izlemeye gitmek istersin ama Şampiyonluğu Nani ile görürsün bu kadar basit. Çünkü Nani disiplinli bir futbolcu. Takımına yaptığı katkı da ortada. Bu yüzden M. United gibi takımda yıllarca oynamış, Quresma ise her gittiği büyük takımdan kovulmuş. Bu kadar yeter heralde.
Aynen o golü atsaydı tarihe geçecekti, 3000 gol olacaktı. :D Mersin maçında da 2, 3 tane denedi. :D

Gören de Quaresma'yı fena halde övdüğümü sanacak, en iyisi kıyın kıyın uzaklaşayım buradan. Nani zaten kat be kat iyi, çok iyi bir oyuncu. Hırslı özellikle. :)

Aynen o golü atsaydı tarihe geçecekti, 3000 gol olacaktı. :D Mersin maçında da 2, 3 tane denedi. :D
Tarihe geçmesin zaten. Gökhan Töre attı 3000. golü daha güzel oldu.

Elimizde Gökhan Töre ve Oğuzhan gibi iki tane genç pırıl pırıl adam var. Siz elin şovmenine (Çingene demicem, biri şimdi Irkçılık yapıyorsun der. :)) sevdalanırsınız.

Ayıp be Gökhan Töre, Quaresma'dan çok daha faydalı ve iyi bir oyuncu. Nedense elimizdekinin kıymetini bilmiyoruz, her seferinde de tartışma başka yere gidiyor, açma işte şu adamın konusunu.:)

Fenerbahçe favori gibi görünse de derbilerin favorisi olmaz. Berabere biteceğini düşünüyorum.

@sürgünüm her şeyi eleştirdin. Quaresma'nın vuruşlarını över gibi oldum; Quaresma'yı övüp, Nani'yi gömdüğüm anlamı çıktı. Akışına bırak, boşver. :D

Gören de Quaresma'yı fena halde övdüğümü sanacak, en iyisi kıyın kıyın uzaklaşayım buradan. Nani zaten kat be kat iyi, çok iyi bir oyuncu. Hırslı özellikle. :)
Hacı, kusura bakma biraz doluyum bu konuda. Ne zaman biriyle Beşiktaş konuşsam Quaresma tartışması çıkıyor. Sanki takım da Quaresma'dan başka futbolcu yok.

Ah Tolgay sakatlanmasaydı var ya bunları suya götürüp susuz getirirdi. Bizdeki şansızlıkta bu işte, hem renkliler gibi transfer yapamıyoruz hem de elimizdeki en iyi futbolcumuzu sakatlıyoruz. Şu Mustafa Pektemek düşse yakamızdan eminim üstümüzdeki uğursuzluk kalkacaktır. :)

Hacı, kusura bakma biraz doluyum bu konuda. Ne zaman biriyle Beşiktaş konuşsam Quaresma tartışması çıkıyor. Sanki takım da Quaresma'dan başka futbolcu yok.

Ah Tolgay sakatlanmasaydı var ya bunları suya götürüp susuz getirirdi. Bizdeki şansızlıkta bu işte, hem renkliler gibi transfer yapamıyoruz hem de elimizdeki en iyi futbolcumuzu sakatlıyoruz. Şu Mustafa Pektemek düşseydi yakamızdan eminim üstümüzdeki uğursuzluk kalkacaktır. :)
Sadece Quaresma yok tabi ki, aslında almanız bile hataydı. Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, Gökhan Töre, Tolgay Arslan ve Cenk Tosun da var. Mario Gomez falan da var yani, var da var. Gençleştirme operasyonuyla kazandığınız birçok oyuncu parlıyor. :)

Sadece Quaresma yok tabi ki, aslında almanız bile hataydı. Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, Gökhan Töre, Tolgay Arslan ve Cenk Tosun da var. Mario Gomez falan da var yani, var da var. Gençleştirme operasyonuyla kazandığınız birçok oyuncu parlıyor. :)
Müthiş sol ayaklı Olcay dışında liste kabulümdür. Eyvallah. :) (Olcay da 10 numarayı görünce insan utanıyor. :()

@sürgünüm Mustafa Pektemeki kim futbolcu yapmış ya adam öyle yururken bile sakatlanacak gibi bir havası var :A
Bugün yeğenimle konuşurken de söyledim; adam kalenin yerini bilmiyor. Şaka yapmıyorum bak çok ciddiyim. İnsan 90 dakika saha da kaldığı bir maçta kaleye tek şut çekmez mi? Yav arakadaş gol yapsın demiyoruz, Cenk Tosun, Mersin İdman Yurdu maçında kaleye 10 şut çekti 3'ünü gol yaptı. Gol olması da şart değil yeter ki vursun o da yok adam da. :)

Bir de uğursuz tüm takım arkadaşlarına da bulaştırıyor. Yedek kulübesinde takım arkadaşları sakatlansın diye dua mı ediyor n'apıyor, günahını almayayım ama bu adamın acil bir hamam da yıkanıp paklanması lazım. :)

Bu adam 1,5 milyon liraya oynuyordu. (Türk lirasıyla), Fiko bu adamın maaşını, sanki geçtiğimiz 4 yıl da bir halt yemiş gibi 1,5 milyon Euro'ya çıkardı. (maç başı hariç)

Son düzenleme: