aşklarının başlayacağının habercisiydi bence bu sahne.Süper sahneydi gençlik Başımda duman harika olmuş sahneye süper ya![]()
aşklarının başlayacağının habercisiydi bence bu sahne.Süper sahneydi gençlik Başımda duman harika olmuş sahneye süper ya![]()
aşklarının başlayacağının habercisiydi bence bu sahne.songül etkilendi gibi.
![]()
aynen. bu feride'nin de damarına iyice bastılar kader'in annesinin foyasını ortaya çıkarır 1-2 bölüme.Başlasın tabi onlar harika Çiftler kavgalı
![]()
Neden aga neden bırakıyon çok iyi ilerliyor.şu kemal yüzünden diziyi izlemeyi bıraktım
aga kemal e uyuz oluyodum artık sürekli bir şekilde yıtmasından mesude nin saflığından sıkıldım 8. bölümden sonra izlemeyi bıraktımNeden aga neden bırakıyon çok iyi ilerliyor.
Aynen ama bence bırakma....aga kemal e uyuz oluyodum artık sürekli bir şekilde yıtmasından mesude nin saflığından sıkıldım 8. bölümden sonra izlemeyi bıraktım
Tevfik umarım Ölmez ama öledebilirohannesss fragman müthiş. ulan ya tevfik ölcek cemre mirası öğrenemicek.. sonunda mesude kemal'in ipini çekti.. ve songül benimde yarım saat önce dediğim gibi o iftira olayı yüzünden affedemiyor güney'i helal.
ölmese bile kendine gelmesi en az 5 bölümü bulur.Tevfik umarım Ölmez ama öledebilir![]()
Kaza yapcak![]()
Ha kemal mi evet karısı bıçakladı onukazamı e fragmanda mesudenn elinde bıçak vardı
Ha kemal mi evet karısı bıçakladı onu
Haftaya vefat eder heralde![]()