Ama benim şarkımı daha çok beğendin değil mi Özgür'ümBeğendim.Bu hafta da iyi alırsın.
![]()
Sen atlamaAma benim şarkımı daha çok beğendin değil mi Özgür'üm![]()
Yoo o da nerden çıktı.Ama benim şarkımı daha çok beğendin değil mi Özgür'üm![]()
Bana daha çok puan verecek bu hafta öyle hissediyorum bu haftaki şarkımı çok sevdiğini kuşlar söyledi de.Sen atlamabenim şarkımı beğendi eğer senden daha az beğendiyse başına gelecek var
![]()
Nasıl da sattı hemen 😱Yoo o da nerden çıktı.![]()
Biliyorsun seni sinir etmek en büyük hobim.Bana daha çok puan verecek bu hafta öyle hissediyorum bu haftaki şarkımı çok sevdiğini kuşlar söyledi de.
Nasıl da sattı hemen 😱
Kendine başka hobiler bulmalısın bence.Biliyorsun seni sinir etmek en büyük hobim.![]()
😱Kendine başka hobiler bulmalısın bence.Ben hiç senle uğraşıyor muyum
![]()
Benim favorim Yoruldum ve İnşallah.
Aferin sana.😱
Bu uğraşmamış halin zaten.Senin yaptığın gibi ben de uğursuzluk konusundan girebilirdim ama yapmadım.
Benim favorim Yoruldum ve İnşallah.![]()
Sen görürsün benim de favorim olmayacan bu hafta😱
Bu uğraşmamış halin zaten.Senin yaptığın gibi ben de uğursuzluk konusundan girebilirdim ama yapmadım.
Benim favorim Yoruldum ve İnşallah.![]()
Ayy kafan kopsunAferin sana.
Ne güzel cevap vermişsin öyle Deniz'e içimin yağları eridi.![]()
Ama her an o konuyu açabilirim.Aferin sana.
Ne güzel cevap vermişsin öyle Deniz'e içimin yağları eridi.![]()
Ama Dön Demeyi Unuttum'u da severim yani.Sen görürsün benim de favorim olmayacan bu hafta
Ayy kafan kopsun![]()
Sevecen tabi ama ben sana -10 verecemAma her an o konuyu açabilirim.Uğursuz Serdar.
Ay nasıl da sevindi öyle.
Ama Dön Demeyi Unuttum'u da severim yani.![]()
![]()
Sevecen tabi ama ben sana -10 verecemAma her an o konuyu açabilirim.Uğursuz Serdar.
![]()
Konumuzla alakası yok. s.sAma her an o konuyu açabilirim.Uğursuz Serdar.
![]()
Kal Ölene Kadar gibi güzel bir şarkıyı kullanırsam kıyamazsın.Sevecen tabi ama ben sana -10 verecem
Sevecen tabi ama ben sana -10 verecem![]()
Ben pek beğenmiyorum şarkını sanırım 14 puanın altında kalacakKonumuzla alakası yok. s.s
Sevinecem tabii.Bu hafta tam puanlar Yalın'a.
![]()
Ayy kıyarımKal Ölene Kadar gibi güzel bir şarkıyı kullanırsam kıyamazsın.![]()
Senin özelden gönderdiğin mesaja sinir oldum şuan bol bol elem keder atmalıyım.Konumuzla alakası yok. s.s
Sevinecem tabii.Bu hafta tam puanlar Yalın'a.
![]()