Hahaha Lena Headey denen kadın alamadı.![]()
"Adını duymadığın" diziler, şu anda sektörün en kaliteli yapımları. Senin söylediklerin ise hiçbir zaman bu tür ödüllere aday olamayan, sabun köpüğü işler.ıyyy bu ödül töreninen nefret ediyorum nerede izlemediğim tuhaf diziler var onları aday yapıyor ayoll nerde benim dizilerim süpernatural,flash, arroow falan benim fantastik dizileridme dramı kapsıyor ama hiçbiria day olamıyor tuhaf tuhaf adını duymadığım dizileri koyuyorlar![]()
benim izlediklerim daha kaliteli bence oyüzden bu ödül törenini hiç sevmiyorum"Adını duymadığın" diziler, şu anda sektörün en kaliteli yapımları. Senin söylediklerin ise hiçbir zaman bu tür ödüllere aday olamayan, sabun köpüğü işlerdir.![]()
Yapı Kredi Play'ın geçen sezon düzenlediği bir etkinliği vardı dizide, onu kazanan şanslı takipçisiyle gitmiş.Emmy'de bizi Kiraz Mevsimi dizisinden tanıdığımız Serkan Çayoğlu temsil ediyor.:
@OzaN @sürgünüm @ozgur2113 @Billy Kane
Christiana Hendrick 6-7 senedir aralıksız aday ama kadın alamıyor ya o ne yapsın.Emilia Clark'ı her yıl aday yapıyorlar ve hiç alamıyor galiba.![]()
EMMY ödülleri Fox'ta yayınlandı o sayede şansı arttı keşke Özge'de gelseydi.Yapı Kredi Play'ın geçen sezon düzenlediği bir etkinliği vardı dizide, onu kazanan şanslı takipçisiyle gitmiş.![]()