aynı anda mı. ilk kim yolladıysa onun olsun @adımutlulukkAynı anda ben yazdım var ya özelden bu kadar olur.
Ee napacaz şimdi.
aynı anda mı. ilk kim yolladıysa onun olsun @adımutlulukkAynı anda ben yazdım var ya özelden bu kadar olur.
Ee napacaz şimdi.
Hayır yani cidden aynı anda yazmışız ikimiz de 15:52'de mesaj atmışız şaka gibi.aynı anda mı. ilk kim yolladıysa onun olsun @adımutlulukk
bak sen önce yollamışsın.Hayır yani cidden aynı anda yazmışız ikimiz de 15:52'de mesaj atmışız şaka gibi.
bak sen önce yollamışsın.
Böyle kötü hissettim ama ben Sen yeni birini bulamazsan ben veririm sana Serenay'ı.bak sen önce yollamışsın.
gürel mi?
düşünmen yeterli dostum. bende çağatay'ı alim serenay'ı almış kadar olurum.Böyle kötü hissettim ama ben Sen yeni birini bulamazsan ben veririm sana Serenay'ı.
çağatay ulusoy'u alayim ben.Özpirinççi Gürelde olur ama bir diziden 7 sahne seçileceği için diğer dizilerinide düşün.
çağatay ulusoy'u alayim ben.
çağatay ulusoy'u alayim ben.
Ne gerek vardı bu kurala.Biliyorsun ki elenmeden Serenay ile sahnelerini kullanamazsın. Hazar Ergüçlü alabilirsin tabi Çağatay'ıda al ama elenesiye kadar AFK sahneleri ile idare edeceksin. Emirin Yoluda ayrı sayılacak bu arada.
Biliyorsun ki elenmeden Serenay ile sahnelerini kullanamazsın. Hazar Ergüçlü alabilirsin tabi Çağatay'ıda al ama elenesiye kadar AFK sahneleri ile idare edeceksin. Emirin Yoluda ayrı sayılacak bu arada.
tamam. Bully de çağatay'la olan sahnelerini kullanamaz o zaman. yani sende lale devri'ne kaldın üzgünüm @BullyBiliyorsun ki elenmeden Serenay ile sahnelerini kullanamazsın. Hazar Ergüçlü alabilirsin tabi Çağatay'ıda al ama elenesiye kadar AFK sahneleri ile idare edeceksin. Emirin Yoluda ayrı sayılacak bu arada.
Biliyorsun ki elenmeden Serenay ile sahnelerini kullanamazsın. Hazar Ergüçlü alabilirsin tabi Çağatay'ıda al ama elenesiye kadar AFK sahneleri ile idare edeceksin. Emirin Yoluda ayrı sayılacak bu arada.
tamam. Bully de çağatay'la olan sahnelerini kullanamaz o zaman. yani sende lale devri'ne kaldın üzgünüm @Bully
Tamam olur@beyazsoy Ben jüri olmanı çok isterim, yorumlarını okumayı seviyorum. İstersen yarış tabii ama jüri olarak katılmanı çok isterim.
tamam. Bully de çağatay'la olan sahnelerini kullanamaz o zaman. yani sende lale devri'ne kaldın üzgünüm @Bully
Ben almıyorum o zaman Serenay'ı sen alabilirsin Medcezir'e güvenerek aldım yani Lale Devri'nde de güzel oynadı ama Medcezir sahnesi kullanamayacaksam ne anlamı var bırakıyorum yarışmayı.Çok güldüm buna İkinizde medcezir için aldınız ama kullanamıyorsunuz.
evet çünkü ikisi de medcezir'de patlamıştı.Çok güldüm buna İkinizde medcezir için aldınız ama kullanamıyorsunuz.
Ben almıyorum o zaman Serenay'ı sen alabilirsin Medcezir'e güvenerek aldım yani Lale Devri'nde de güzel oynadı ama Medcezir sahnesi kullanamayacaksam ne anlamı var bırakıyorum yarışmayı.