BesaleT
Süper Emekli
Ben buradayım ya bu oy verme işlemi bittiyse 4.hafta ile başlarım.
Ben buradayım ya bu oy verme işlemi bittiyse 4.hafta ile başlarım.
İftiraya bak ben ne zaman bozuldum ki sana 😱@Bully bana çok bozulmuştu o taklit sonrası bir şeyler olmuştu yine. Hatırlayamadım tam.
Hadi iyi seyirler o zaman gelince görürsün artık.![]()
Ben buradayım ya bu oy verme işlemi bittiyse 4.hafta ile başlarım.![]()
Hayko ile Şebonun düetini özellikle buldum, haftayı idare ettirecek puan versen yeterBir yorum yapayım.
Şebnem Ferah'ın aslında sevdiğim şarkısıydı ama o baş 40 saniyesi o böğüren adamın adını unuttum o kısımlar hiç iyi değildi o yüzden bayağı bir puan kırdım. .s @batuhankaralar Normalde o adamın da 2 şarkısını severim ama bu olmamış.
@denizz19 bu ne anam?Yine de kötü vermedim neşeli bir şarkı olmuş ama benden sana feci bir gol gelecek gibi bu hafta.
Dağlar Dağlar'ı severim aslında yani eskiden dinlerdim de ama son zamanlarda soğudum şarkıdan geçen haftaya göre düşüştesin benim için.@-potterhead-
Bir Sinan Akçıl gördüm sanki.Benim için kafadan eksi puan maalesef bu hafta Burcu Güneş de gerilerde kaldı. Kim yönetiyordu unuttum.
Püf Tarkan'la daha iyi sanki. .ss Sertab Erener de geçen haftaya göre yükseldi ama bu hanımın her şarkısı aynı gibi geliyor bana sevdiğim 3 parçası var onlar tam puanlar şu son çıkardığını ne zaman kullanırsın.@adımutlulukk
Bu ne anam 2.@Billy Kane Şarkının adı bile anlamsız geldi bana maalesef bu hafta iyi vermedim.
Bu kadar kötü yorumdan sonra listemde yükselenler de var tabii.Geçen haftaya göre feci çıkış yaptın @Yiğitt aynı şekilde yabancılar da dediğim gibi artıştalar.
@Harunnn60 @sokak sanati Özellikle Rİhanna. .ss
Yalın, Seksendört, Teoman, Demet Akalın da iyi puan verdiklerim bu hafta Teoman'ı sevdim ama tam istediğim puanı veremedim gibi yine de kötü değildi.Tarkan'In şarkısını daha yeni aynı klip TRT müzikte denk gelmiştim.
Göksel'i beğenmiştim şarkısı da güzel birkaç şarkı bir tık ötedeydi bu hafta yine de iyi puan verdim yanlız bu şarkıyı başka biri daha güzel söylüyordu aklıma gelmedi adı şimdi.![]()
İdare edersin umarım.Hayko ile Şebonun düetini özellikle buldum, haftayı idare ettirecek puan versen yeter![]()
Hani Çiğdem sen taklit edilemezsin demiştim sen de ne yani ben sıradan basit biri miyim mi ne demiştin. Valla bu sefer uydurmuyorum bu olmuştu.İftiraya bak ben ne zaman bozuldum ki sana 😱
Hadi ya hatırlar gibi oldum şimdi sanki.İdare edersin umarım.Keşke Haykosuz recap şey yapsaydın.
Hani Çiğdem sen taklit edilemezsin demiştim sen de ne yani ben sıradan basit biri miyim mi ne demiştin. Valla bu sefer uydurmuyorum bu olmuştu.![]()
Ben buradayım ya bu oy verme işlemi bittiyse 4.hafta ile başlarım.![]()
ben bu hafta iddalıyım süpriz olmaz mustinin yakın dönemden en iyi parçalarıdnan birisiyle geldik ayrıca yaşı küçük olan üyelerin zevkine uygun bir parça yanı taktiksel açıdan ben çok iyi hamle yaptım bu hafta bu yarışma zaten taktiksel açıdan önemli santranç gibi düşünüceksin artık gerisi üyelerin takdirine kalmıs bakalım@Çiğdem- sürpriz isimler almış final puanı.![]()
Bende olabilirim.ben bu hafta iddalıyım süpriz olmaz mustinin yakın dönemden en iyi parçalarıdnan birisiyle geldik ayrıca yaşı küçük olan üyelerin zevkine uygun bir parça yanı taktiksel açıdan ben çok iyi hamle yaptım bu hafta bu yarışma zaten taktiksel açıdan önemli santranç gibi düşünüceksin artık gerisi üyelerin takdirine kalmıs bakalım![]()
Sana çok büyük düşüş yaşadın diyenler oldu.ben senin olmanada sevinirim cnm![]()