-potterhead-
Favori Üye
GörmedimReklam verdi. Bu arada senin Emma'nın filmi varmış akşama.@-potterhead-
GörmedimReklam verdi. Bu arada senin Emma'nın filmi varmış akşama.@-potterhead-
The Bling Ring.GörmedimHangisi Perks of Being a Wallflower mı? Ballet Shoes mu?
![]()
Bu arada Fevzi ve Reşat'lı sahneyle reklam sona erdi.İzlemiştim pek hoşuma gitmedi![]()
Nazlı sonradan düzeldi, ilk bölümlerde ben de saçını başını yolmak ve kafasını yerlere sürtmek istemiştim.Jopla dövmek lazım Nazlı'yı![]()
Biliyorum sonradan düzeldiğini çoğu sahneyi izledim zatenNazlı sonradan düzeldi, ilk bölümlerde ben de saçını başını yolmak ve kafasını yerlere sürtmek istemiştim.![]()
Tamamını izlemedikten sonra çoğu sahneye bakmış olman önemsiz.Biliyorum sonradan düzeldiğini çoğu sahneyi izledim zaten![]()
Ayy Zaman'ında Yılanların Öcü bile tercihlerim arasındaymış @mrt-06Dizi ilk bölüm için benden 10 üzerinden 8 aldı. Başrol olarak nitelendirdiğimiz isimler neredeyse dizide görünmediler hadi onu geçtim konuşmadılar bile. Büyük eksik bence.Ama haftaya toparlanır diye düşünüyorum. Fevzi'nin abisi Reşat benden en geçer notu alan isim oldu bu bölüm için. Diziyi haftaya da takip etmeyi düşünüyorum ama Yılanların Öcünü de izlemek istiyorum. Muhtemelen televizyondan izleyeceğim Yılanların Öcü olur, netten ise Benim Adım Gültepe. Ya da ikisini de izlerim tekrarlarından birini takip ederim.
![]()
Haftalarca beraber izledik zaten hem ne bu AB havaları özüne dön.
Özüme sözüme döndüm doğruyu yanlışı gördümHaftalarca beraber izledik zaten hem ne bu AB havaları özüne dön.![]()