Ben sadece 1,28 yazısını gördüm ama.O zaman düzgün söyle 0,18 almışsın filan deme![]()
0.18ede benziyodu.
Ben sadece 1,28 yazısını gördüm ama.O zaman düzgün söyle 0,18 almışsın filan deme![]()
Bana kesin düşük.sssssEe öyle bende yalan yok yerli şarkı seven biri olduğum için kafadan 1-0 önde başlıyorlar onlar ama bu hafta çok tatmin eden yerliler olmayınca yabancılardan biri iyi puan aldı yani bana göre iyi en azından 10 üstü yani![]()
@sokak sanati 15+ için teşekkürler ama sen düşük aldın sorun olmaz dimi ama yabancılara karşı ön yargım yok bunu bil Katy iyi puan aldı mesela benden
Ayy benle ne alakası var![]()
Yoo çok severim.![]()
Onu kullanmaya korkuyorum hala ya.Öylesine demiştim zaten bende.Sor u kullansaydın keşke bu hafta.
![]()
10 puan altında kaldın ya ben Mustafa'nın slow şarkılarını seviyorum üzgünüm.Bana kesin düşük.sssss
Ama ne desem bilemedim ki.Sorun olur.![]()
Gol şarkısını sen seversin KŞV albümü hayranısın yaOnu kullanmaya korkuyorum hala ya.![]()
Yok küçük yazsın onda sorun yokBen direkt recapı videonun ya altında ya üstünde arıyorum.
Altta direkt 1.28 yazısını görünce öyle aldım
@Billy Kane dakı benim hatam onu kabul ediyorum.Kaç sezon sonra ilk defa yanlış recap süresini kaale almışım![]()
![]()
Umarım elenmezsin![]()
Bendeki benim hatam mı gerçekten.![]()
Bu şarkıya 10 altı.ssssss10 puan altında kaldın ya ben Mustafa'nın slow şarkılarını seviyorum üzgünüm.ama eleneceğini düşünmüyorum kızma gerçekten zorlanıyoruz kimseye garezim yok gerçekten.
Ama ne desem bilemedim ki.![]()
kısmet@Billy Kane dakı benim hatam onu kabul ediyorum.Kaç sezon sonra ilk defa yanlış recap süresini kaale almışım![]()
![]()
Umarım elenmezsin![]()
Bir recapı videonun yanına bir recapı videonun sonrasına koymuşsun ben ne yapayım benim hatam değil o![]()
10 puan altında kaldın ya ben Mustafa'nın slow şarkılarını seviyorum üzgünüm.ama eleneceğini düşünmüyorum kızma gerçekten zorlanıyoruz kimseye garezim yok gerçekten.
Ama ne desem bilemedim ki.![]()